Pošlji povpraševanje

Gel in krema za boleče, utrujene, preobremenjene in napete mišice

Če imate težave z bolečimi, utrujenimi, napetimi in preobremenjenimi mišicami, tedaj lahko v Tosama spletni trgovini in Tosaminih Belih štacuncah poiščete gel za mišice različnih blagovnih znamk z različnimi aktivnimi sestavinami, ki lajšajo mišične napetosti. Eden takšnih je Pernaton gel za mišice z glavno sestavino perna ekstrakt, ki ga pridobivajo iz zeleno ustne morske školjke in je bogat z glikozaminoglikani. Gel za mišice zato povečuje prožnost tkiv, saj prenaša hranilne snovi v celice in iz njih odnaša odpadne snovi, kar vpliva na sposobnost obnavljanja tkiv in celic. Hkrati je to tudi hladilni gel za mišice, saj vsebuje mentol, ki takoj po nanosu na telo poskrbi za blagodejno hlajenje. V spletni trgovini je na voljo tudi krema za mišice v obliki konjskega hladilnega balzama blagovne znamke Kauterhof, ki vsebuje številne blagodejne zeliščne izvlečke, ki intenzivno sproščajo in poživljajo napeto muskulaturo. Konjska krema za mišice tudi pospešuje prekrvavitev kože in zato zmanjšuje verjetnost nastanka poškodb zaradi preobremenjenosti.

Gel za mišice pred in po športnih aktivnostih

Turbo F23 gel za mišice blagovne znamke Favn z rastlinskimi izvlečki čilija, popra in ognjiča ter eteričnimi olji bora, evkalipta, mete, zelenke in rožmarina lahko nanesete na predele telesa pred in po športni oziroma fizični aktivnosti. Intenzivna krema za ogrevanje mišic pripravi mišice na aktivnost, saj jih ogreje in izboljša njihovo gibljivost, zato tudi zmanjšuje možnost nastanka poškodb. Po aktivnosti pa poskrbi za sproščanje obremenjene muskulature. Pernaton forte gel za mišice je prav tako namenjen ogrevanju pred vadbo in sproščanju muskulature po vadbi. Lahko ga uporabljate tudi, če imate težave s sklepi. Krema za ogrevanje mišic vsebuje perna ekstrakt, izvleček kajenskega popra, glikozaminoglikane, hidroitin ter številna eterična olja, kot je evkaliptus, rožmarin in citrusi. Krema za mišice po nanosu ali masaži nudi dolgotrajen in intenziven občutek toplote v koži, pri čemer aktivne sestavine spodbudijo krvni pretok in pripravijo mišičje na fizično aktivnost.

Turbo F23 gel za mišice

Hladilni gel za mišice, ki blaži vnetja in otekanje

Ice Power gel za mišice blagovne znamke Ice Power je pravzaprav hladilni gel za mišice, ki je primeren za uporabo za celotno družino, saj predstavlja varno izbiro tudi za otroke, doječe mame in nosečnice. Aktivne sestavine imajo takojšen učinek, pri čemer učinkovito lajšajo bolečine, blažijo vnetja, zmanjšujejo otekanje ter pospešujejo prekrvavitev v koži, kateri tudi znižajo temperaturo za 5 do 7 stopinj Celzija. Hladilni gel za mišice prav tako sprošča mišično napetost in pospešuje okrevanje po intenzivni vadbi in poškodbah, kot so nategi, izpahi in zvini. V spletni trgovini Tosama je na voljo tudi Ice Power hladilni gel za mišice z dodatkom MSM, ki je žveplova spojina z majhnimi molekulami, ki se nahaja tudi v različnih beljakovinah v telesu. Poleg blaženja simptomov utrujenih in bolečih mišic, se hladilni gel za mišice uporablja tudi za zdravljenje težav s sklepi, pri čemer zmanjšuje vnetja in pospešuje mišično okrevanje.

hladilni gel za mišice

Krema za mišice, ki so utrujene in preobremenjene

Fizio Arto krema za boleče mišice blagovne znamke Koželj je najbolj primerna za vsakodnevno masažo utrujenih in preobremenjenih mišic in sklepov, saj z aktivnimi sestavinami optimalno povečuje prekrvavitev. Zato je krema za mišice primerna za nanašanje na kožo predvsem po intenzivnih vadbah in naporni fizični aktivnosti. Rastin F aromatična krema za boleče mišice, ki jo proizvaja blagovna znamka Koželj, je prav tako primerna za vtiranje v kožo po napornih športnih oziroma fizičnih aktivnostih in obremenitvah. V spletni trgovini Tosama boste našli tudi Silicium Flex gel za mišice blagovne znamke Solime, ki je namenjen blaženju lokaliziranih mišičnih napetosti, pri čemer utrujeno muskulaturo pomirja in odpravlja bolečine in napetosti po intenzivnih športnih aktivnostih, fizičnem stresu in po preobremenitvah. Pomirjajoči gel za mišice z izvlečkom njivske preslice in eteričnimi olji ogreva kožo, aktivira tkiva in pomirja mišično napetost. Gel za mišice prav tako poskrbi za dobro počutje sklepov ter ohranja tkiva prožna in elastična.

krema za ogrevanje mišic