Pošlji povpraševanje

Katere plenice so najboljše za novorojenčka, vam bo pokazal kar sam

Katere plenice so najboljše za novorojenčka je vprašanje, ki si ga zastavlja mnogo staršev, še posebej za prvega otroka, ko si še niso nabrali izkušenj. Njihov nakup predstavlja veliko dilemo, saj je med poplavo različnih blagovnih znamk težko izbrati prave. Če so dobro reklamirane, še ni nujno, da so najboljše, prav vse blagovne znamke pa obljubljajo isto: da se bo otrok v njihovih izdelkih počutil najbolje.

Zato je dobro, da ko razmišljate o tem katere plenice kupiti za novorojenčka, preberete njihove karakteristike, se pozanimate iz česa so izdelane in se raje kot na ceno, ozirate na otrokovo zdravje.

Ko pride malček na svet, je treba poskrbeti za njegovo zdravje, udobje in nego. Ena izmed pomembnejših nalog je izbira pravih plenic za novorojenčke, da bo ta suh, čist in da se bo dobro počutil. Treba je poskrbeti, da se bodo te dobro prilegale njegovemu telescu in da ne bodo puščale na straneh (kar se zgodi če so premajhne, ali prevelike). Modeli naj imajo elastični pas, ki ga bo nežno objel okoli trebuščka, lepo naj oprimejo tudi nožice in imeti morajo zavihke, ki bodo preprečile tekočinam izhod na prosto.

Katere plenice so najboljše za novorojenčka

Katere plenice kupiti za novorojenčka?

Ko boste razmišljali o tem, katere plenice kupiti za novorojenčka, si oglejte te, ki vam jih nudimo v podjetju Tosama d. o. o.. Priljubljene in cenjene Moltex pure & nature, so oplemenitene z organskim bombažem, vzgojenim brez škropiv in ostalih strupenih snovi, ki lahko imajo dolgoročne posledice na zdravje.

Notranja plast, ki se dotika nežne kože, je stoodstotno rastlinska, potiskane pa so z varnimi črnili, ki otrokom ne morejo škoditi. Ne vsebujejo dišav in lateksa, niti losjona. Imajo 20 % tanjše jedro, izdelano iz celuloze, ki je izjemno vpojno, zato se malčki v njih počutijo suhe, sproščene in prav nič utesnjene.

V podjetju se lahko pohvalimo, da naše plenice za novorojenčke, slovijo kot prve okolju prijazne že od leta 1991. Tako glede ekološke naravnanosti in sestave, kot glede varnosti, sodijo v razred najvišje kakovosti. Opremljene so s certifikatom »allergy safe«, kar pomeni, da sestavine ne vsebujejo alergenov, ki bi škodljivo vplivali na nežno otroško kožo, prav tako certifikat OEKO – TEX dokazuje, da ne vsebujejo škodljivih snovi.

Plenice za novorojenčke

Katere plenice so najboljše za novorojenčka, vam bo malček pokazal kar sam. Poskusite z Moltex pure & nature, ki bodo poskrbele, da bo otrokova koža dihala, saj so izjemno zračne. Ne bodo se pojavili izpuščaji in rdečine, ne bo prišlo do trenja in draženja, zato bo lahko malček mirno in spokojno spal dolge ure. Na notranji strani so izdelane iz unikatne vpojne plasti, ki nudi takojšnjo suhost, ta pa traja tudi do dvanajst ur. Materiali, ki jih sestavljajo so celuloza, ki ni beljena s strupenim klorom, ki ga ni mogoče nikoli popolnoma odstraniti iz materialov, polipropilen, polietilen, specialna lepila in super vpojni neškodljivi praški.

Ko boste torej razmišljali o tem, katere plenice so najboljše za novorojenčka, si dobro oglejte njihovo sestavo in se pozanimajte iz česa so materiali pridobljeni in kako so obdelani. Prav nič ne koristi, da so izdelane iz organskega bombaža, če so ga pobelili s klorom. Ne pozabite na otrokovo zdravje in se prilagajajte občutljivosti njegove kože.

Katere plenice kupiti za novorojenčka

Plenice za novorojenčke prilagodite svojemu malčku

Na koncu o tem katere plenice za novorojenčke so najboljše, odločijo dojenčki sami. Če ima malček nenehno vneto kožo, je priporočljivo, da poskusite z drugimi. Tudi pri njih velja, da drage znamke niso vedno najbolj primerne. Pomembno je, da je otrok suh in sproščen, da lahko mirno spi brez občutka mokrote.

KATERE PLENICE SO NAJBOLJŠE ZA NOVOROJENČKA

Pri previjanju poskrbite, da plenice za novorojenčke ne namestite preveč na tesno, sicer bodo dražile malčkova stegna. Tudi prerahlo ni v redu, saj morajo lepo in nežno oprijeti njegovo telo. Prepričani smo, da vam bo naša ponudba v veliko pomoč, saj lahko izbirate med različnimi velikostmi, ki jih boste z lahkoto prilagodili.

Na voljo so vam plenice za novorojenčke (new born), primerne za otroke težke od dva do štiri kilograme. Mini izvedbe lahko uporabite za dojenčke težke od tri do šest in midi od štiri do devet kilogramov. Maxi so narejene za večje junake, saj so primerne za malčke težke od sedem do 18 kilogramov, v junior skupino pa spadajo otroci težki od 11 do 25 kilogramov. V ponudbi lahko najdete še XL modele, primerne za težo otrok od 16 do 30 kilogramov.

Plenice za novorojenčke

Katere plenice so najboljše za novorojenčka in vam bodo olajšale materinstvo

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi vrstami, za različno starost otrok, seveda pa so vam na voljo tudi pralne plenice za novorojenčke in tetra izvedbe iz 100 % bombaža, ki jih mnoge mamice ne bi zamenjale za nič na svetu. Slednje niso namenjene le podiranju kupčka, temveč so dobrodošle tudi za povijanje v obdobju bolečih krčev. Uporabili jih boste lahko na vsakem koraku: za brisanje in pokrivanje malčka, pri umivanju, kot podlogo za ležanje… saj so izredno vpojne, mehke in praktične za uporabo.

Na naši spletni strani si oglejte tudi druge izdelke, ki vam bodo olajšali materinstvo, otrokom pa polepšali najzgodnejše mesece življenja. Izdelki so podrobno obrazloženi, zato ne boste več dvomili o materialih in se spraševali katere plenice kupiti za novorojenčka.

Pralne plenice za novorojenčka