Grelni gel z naravnimi sestavinami pomaga do popolne regeneracije

Grelni gel ali krema lahko pomembno prispeva k lajšanju razbolelih mišic in tako k regeneraciji in boljšemu počutju ter preprečevanju nadaljnjih poškodb. Zato je obvezna oprema vsakega, tudi rekreativnega športnika in bi moral v pripravljenosti stati v vsaki domači lekarni. Vemo namreč, da nam telo najbolje služi takrat, ko ga spoštljivo in redno vzdržujemo. Grelni gel pripomore k blagemu, a globokemu delovanju na naravni osnovi. Že tisočletna tradicija naravnih sestavin nas opominja na moč in bogastvo narave za naše dobro počutje. Pri Tosamini ponudbi boste našli izdelke, ki gradijo na tej tradiciji in jo nadgrajujejo z najsodobnejšimi načini izdelave za kar največ učinkovitosti.

grelna krema

Izognite se poškodbam in si olajšajte regeneracijo z grelno kremo ali grelnim gelom

V ponudbi Tosame najdete grelne kreme in grelne gele priznanih svetovnih znamk. Grelni geli iz naravnih sestavin pripomorejo k sproščanju in boljši prekrvavitvi pri mišični utrujenosti ali otrdelih mišicah v predelih vratu, ramen in hrbtenice. Pomagajo tudi do večje prožnosti mišic in sklepov. V naši ponudbi najdete denimo grelno kremo Counterpain znamke Thermoline, ki se nanaša do trikrat dnevno in vsebuje mentola eugenol in methyl salicylat. Namenjena je starejšim in fizično dejavnim. Grelni gel poleg toplotnega učinka tudi pomaga k sprostitvi in boljši prekrvavitvi mišic.

Hladilni gel ali hladilna krema priznanih znamk za blaženje bolečin in umiritev kože

Če ste tudi vi med tistimi, ki se zavedajo pomena zdravega načina življenja, ste gotovo navdušeni nad fizično aktivnostjo. Redno udejstvovanje pomaga nižati telesno teži, pripomore k dobremu počutju ter boljša razmerje med t. i. dobrim (HDL) in slabim (LDL) holesterolom v krvi, kar zmanjšuje tveganje za bolezni srca in ožilja. Žal pa s povečano fizično aktivnostjo pogosto nastopijo poškodbe. A ni treba, da vas to ustavi! Pri bolečih mišicah ali nadraženi koži si pomagajte s hladilnim gelom ali kremo iz naše ponudbe. Izbirate lahko med domačimi in tujimi znamkami, vsem so skupne najbolj kakovostne sestavine in izjemna skrb za vaše dobro počutje.

hladilna krema

OBIŠČITE SPLETNO TRGOVINO TOSAMA

Bolje preprečiti kot zdraviti: pred udejstvovanjem uporabite kremo za ogrevanje

Pred fizično ali športno dejavnostjo priporočamo kremo za ogrevanje. Znamka Fizio združuje sestavine, ki povečujejo mišično prekrvavitev. Tako se boste izognili poškodbam, kot je denimo nateg. Do njega pride pri hitrem in močnem krčenju ali pretiranem raztezanju mišic. Poškodovane mišice so zato okorne in boleče, kar lahko traja najmanj nekaj dni. To lahko preprečite z uporabo kreme za ogrevanje, ki se namaže z nežnimi masažnimi gibi. Privoščite svojemu telesu le najboljše iz kakovostnih naravnih sestavin. Zaupajte strokovnjakom, ki gradijo na tisočletjih naravnih izkušenj in modrosti številnih civilizacij, združenih z najsodobnejšimi dognanji medicine in znanosti. Preglejte našo spletno ponudbo ali se oglasite osebno na enem od naših prodajnih mest Tosama.