Previjalna blazina za dojenčke za udobnejše previjanje


Previjalna blazina za dojenčke je bistven del otroške opreme vsaj v prvih mesecih življenja, uporabljati pa jo je mogoče, vse dokler malčka previjamo. Previjalno blazino za dojenčke položimo na previjalno mizo, če le-te nimamo, lahko izberemo tudi previjalno blazino za na pralni stroj. Previjalna blazina za dojenčke nemudoma omehča površino ter tako naredi previjanje udobnejše. V podjetju Tosama je na voljo več previjalnih podlog mer, ki vam ustrezajo, izbirate pa lahko tudi med več barvami in potiski previjalnih blazin (mere prilagodimo mizi, na katero jo polagamo).

NE SPREGLEJTE OSTALIH DODATKOV ZA NEGO


Kako kupiti primerno previjalno blazino za dojenčke?


Previjalna blazina za dojenčke je relativno trajna in obstaja verjetnost, da boste kupili le eno. Zato je pametno premisliti več stvari. Najprej je nujno določiti pravilne mere previjalne podloge. Dimenzije previjalne podloge morajo biti malenkost manjše, kot je površina previjalne mize. Previjalne mize imajo dvignjene robove, ki omogočajo večjo varnost, mere previjalne podloge pa morajo biti takšne, da lepo »sedejo« na previjano mizo.

V kolikor postavljamo previjalno blazino za dojenčke kam drugam, naj dimenzije previjalne podloge ustrezajo kosu pohištva, kamor bomo blazino umestili. Ko izberemo primerne mere previjalne podloge, se odločimo še za lep potisk, ki bo našega malčka razveseljeval.

previjalne podloge merePrevijalna blazina za dojenčke


Previjalne podloge - mere, vzorci in nega


V Tosami je na voljo več mer previjalnih podlog. Ponujamo previjalne blazine za dojenčke velikosti 70 x 50 x 10 cm ali mere previjalne podloge 78 x 85 centimetrov. Na voljo je več vzorcev, barv in potiskov (Medvedek Pu, zaspanka, baloni idr.), tako da boste med vsemi gotovo našli takšnega, ki vam bo všeč. Ob mehkobi in udobju, ki ga previjalna blazina za dojenčke ponuja, je njena najboljša lastnost gotovo enostavno vzdrževanje. Narejena je iz nepremočljivega materiala, ki ga po uporabi enostavno obrišemo, občasno pa lahko uporabimo tudi kakšno nežno in naravno čistilo. Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani: http://www.tosama.si/165_Dojencek-in-mamica/hranjenje/dojenje.