Pošlji povpraševanje

Dvignite imunski sistem vaših otrok s kvalitetnimi vitamini za otroke 

Vprašanja o tem, kako okrepiti imunski sistem, so zelo pogosta v jesenskih in zimskih mesecih. V tem obdobju je še posebej pomembna krepitev imunskega sistema pri otrocih. Dvig imunskega sistema oziroma odpornosti lahko tako celotni družini prihrani ogromno nevšečnosti. Padcu imunskega sistema se lahko izognemo na več načinov. Že s pravilno prehrano in gibanjem lahko v veliki meri pomagamo našemu telesu. S prehranskimi dopolnili, ki uspešno učinkujejo pri padcu imunskega sistema, pa našemu organizmu nudimo odlično podporo. Na prodajnih mestih Tosama in v naši spletni trgovini, je na voljo široka izbira vitaminov za otroke in odrasle za dvig imunskega sistema.

Vitamin C za otroke

Odličen način za dvig imunskega sistema pri otrocih

Eno najbolj učinkovitih prehranskih dopolnil ta hip, ki poskrbi za krepitev imunskega sistema pri otroku je Valens Imunofit Junior plus. Cena izdelka je ugodna, skrivnost njegove učinkovitosti pa se skriva v visoki koncentraciji betaglukanov, ki so izolirani iz kvasovk. Betaglukani poskrbijo za dvig imunskega sistema in vašega otroka tako pripravijo na kritično obdobje. Za krepitev imunskega sistema pri otroku, je v naši ponudbi na voljo poseben sirup Imunofit Junior, ki poleg visoke vsebnosti betaglukanov vsebuje še vitamina C in D3 ter cink. Pri tem je zelo pomembno, da začnete dovolj zgodaj razmišljati, kako okrepiti imunski sistem. Dvig imunskega sistema bo precej uspešnejši, če se odločite za preventivo, namesto da bi se za ukrepanje odločili šele takrat, ko že zaznate oslabljen imunski sistem.

Vitamin C za otroke s sadno aromoDvig imunskega sistema

Marsikateri starš se srečuje s težavo pri jemanju zdravil ali prehranskih dopolnil za dvig imunskega sistema. Otroci lahko namreč zaradi neprijetnega okusa, velikokrat odlašajo ali zavračajo koristne vitamine, ki pomagajo pri padcu imunskega sistema. V naših trgovinah lahko najdete tudi takšne vitamine za otroke, ki so še posebej dobrega okusa.

Prehransko dopolnilo AstraVita C Kids je v obliki tablet za žvečenje, v sebi pa vsebuje vitamin C. Prijeten okus zagotovijo sadne arome, ki so naravnega izvora. Tako bo vaš otrok z veseljem jemal vitamine, ki odlično okrepijo organizem in poskrbijo za dvig imunskega sistema. Vsaka tableta vsebuje kar 45 mg vitamina C, zato za učinkovito delovanje zadosti že ena tableta na dan. Vitamin C za otroke je tako pri nas na voljo v različnih oblikah, ki pomembno prispevajo k dvigu imunskega sistema. Obiščite naša prodajna mesta po Sloveniji ali si oglejte našo ugodno ponudbo v naši spletni trgovini.  

Nad padec imunskega sistema z vitamini za otroke

Vitamin C za otrokeNaš imunski sistem je v hladnih mesecih na velikih preizkušnjah, nič drugače pa ni pri naših najmlajših. Da bodo zimske dneve preživeli karseda zdravo, se je pred padcem imunskega sistema, dobro preventivno zaščititi. Tekoči izvleček Zaščitimo se! v sebi vsebuje količine vitamina C in cinka, ki sta zelo pomembna pri ohranjanju trdnega imunskega sistema. Vitamin C za otroke je 100% naraven, ne vsebuje dodatnih sladkorjev, obenem pa je odličnega okusa. To prehransko dopolnilo je narejeno tudi iz propolisa, ameriškega slamnika, izvlečka gobe bukov ostrigar, drugih vitaminov in mineralov ter koncentrata rdečega ribeza in češenj.

Padec imunskega sistema je pogosto povezan tudi s stresom

Seveda pa ni pomembna le krepitev imunskega sistema pri otrocih, saj v hladnejših mesecih pogosteje zbolevajo tudi odrasli. Padec imunskega sistema je v večini primerov povezan z neustreznimi vsakodnevnimi navadami, kamor sodita predvsem pomanjkanje gibanja in nezdrava prehrana. Nemalokrat pa je padec imunskega sistema tudi posledica stresnega življenja. Obilica delovnih in drugih obveznosti nas pogosto prisili v to, da pozabimo na skrb zase. Na srečo pa so vam dandanes na voljo kakovostna in učinkovita prehranska dopolnila, ki omogočajo enostaven dvig imunskega sistema tudi vsem tistim, ki se soočate s pomanjkanjem časa.

Za dvig imunskega sistemaPrehransko dopolnilo za dvig imunskega sistema

Prehransko dopolnilo Jamieson Vitamin C 1000 mg, je na voljo v obliki tablet, ki zagotavljajo podaljšano sproščanje. To inovativno prehransko dopolnilo omogoča, da se vitamin C v vašem telesu sprošča kar 6-8 ur. Kako se to razlikuje od ostalih tablet? Pomembno je vedeti predvsem to, da se količina 1000 mg vitamina C, ne more absorbirati v našem telesu v le treh urah ali manj. Celoten presežek, ki se ne absorbira optimalno, se nato izloči skozi urin. Tako se potem velikokrat zgodi, da naše telo ne prejme celotnega deleža vitamina C. S tem prehranskim dopolnilom, bo tako dvig imunskega sistema potekal na posebej učinkovit način.

Za več informacij si oglejte našo spletno stran ali nas obiščite na naših prodajnih mestih. V primeru vaših vprašanj, vam bomo z veseljem pomagali.