Pošlji povpraševanje

Učinkovit hladilni gel z aktivnimi sestavinami za vnete, boleče in napete mišice

Hladilni gel je učinkovito sredstvo za preutrujene, obremenjene, napete in boleče mišice. Veliko ga uporabljajo tisti, ki se ukvarjajo s športom, ter tisti, ki imajo stoječe delo in so veliko na nogah. Gel za mišice vsebuje sestavine, ki nudijo varno lajšanje bolečin, tako na vratu in ramenih, hrbtu, nogah in drugih delih telesa, kjer so bolečine povezane z vnetimi in utrujenimi mišicami. Hladilni gel vsebuje optimalno kombinacijo sestavin, ki po nanosu znižajo temperaturo kože. Zniževanje temperature kože vpliva na občutljive živce in sistem za bolečine. Hladilni gel za mišice aktivira specifičen živčni receptor, ki spada v skupino receptorjev za termo regulacijo, in vpliva na signalizacijo bolečine in občutek bolečine. Značilno je tudi to, da hladilni gel po nanosu najprej zmanjša prekrvavitev, nato pa kmalu pride do povečanja krvnega obtoka, pri čemer se mišice sprostijo, kar izboljša celotno okrevanje. V Tosama spletni trgovini in Tosaminih Belih prodajalnah lahko najdete široko paleto gelov za mišice različnih blagovnih znamk.

Gel za vnete mišice in lajšanje bolečin

Ice Power spada med bolj znane blagovne znamke, ki proizvaja originalni hladilni gel, ki ima širok spekter delovanja, saj preko zniževanja temperature kože, aktiviranja proizvodnje endorfinov in spodbujanja prekrvavitve in presnove na prizadetem področju učinkovito lajša bolečine in blaži vnetja. Ice power hladilni gel za mišice, ki je primeren tudi za otroke in nosečnice, nudi dolgotrajen učinek hlajenja, saj vsebuje mentol v obliki eteričnega olja. Originalni hladilni gel je primeren tudi za zmanjševanje oteklin, pospešitev okrevanja po fizičnih naporih in poškodbah skupaj z nategi, izvini in izpahi, ter za sproščanje mišične napetosti. V spletni trgovini Tosama je na voljo tudi Ice Power plus MSM gel za vnete mišice, pri čemer dodana MSM žveplova spojina spodbuja učinek delovanja, uporablja pa se tudi za blaženje bolečih simptomov vnetih sklepov. Gel za mišice prav tako zmanjšuje vnetja in otekline, sprošča mišične napetosti, blaži bolečine ter pospešuje okrevanje po telesnih naporih.

hladilni gel za mišice

Gel za hlajenje mišic s perna ekstraktom

Pernaton hladilni gel za mišice, ki ima prijeten vonj po morju, je nemasten in se hitro vpije v kožo, kot glavno sestavino vsebuje perna ekstrakt, ki ga pridobivajo iz posebne vrste morske školjke. Perna ekstrakt vsebuje glikozaminoglikane, zato gel za hlajenje mišic lahko učinkovito obnavlja celice in mišična tkiva, saj glikozaminoglikani dovajajo tkivu potrebne hranilne snovi in hkrati odstranjujejo odpadne snovi iz vezivnih tkiv. Gel za mišice vsebuje tudi eterična olja, ki še dodatno pripomorejo k povečanju pretoka krvi v vezivnih tkivih ter k pospešitvi presnove in procesu obnavljanja tkiv. Hkrati pa hladilni gel vsebuje tudi mentol, ki takoj po nežnem vtiranju v kožo poskrbi za blagodejno hlajenje na prizadetih območjih. Pernaton gel za mišice je primeren tako za ogrevanje mišic pred fizičnimi obremenitvami, saj pospešuje krvni pretok, kot za blaženje mišične napetosti po športnih aktivnostih, pri čemer sprošča in regenerira tkiva. V spletni trgovini Tosama je na voljo tudi Pernaton hladilni gel v stiku, kar vam omogoča bolj ciljno apliciranje na kožo.

gel za vnete mišice

Hladilni gel za mišice, ki so utrujene in preobremenjene

Fizio hladilni gel za mišice blagovne znamke Koželj je primeren za vse, ki se zaradi utrujenih in preobremenjenih mišic soočate z bolečinami. Hladilni gel lahko nanesete in z nežno masažo vtrete v kožo tako zjutraj kot zvečer, kar vam bo pomagalo pri blaženju bolečin, saj sredstvo pomirja, in razbremenjuje mišično napetost, ki skozi dan privede do bolečin. Uporaba hladilnega gela Fizio je primerna tudi za nanos po intenzivnejših športnih obremenitvah. V spletni trgovini Tosama in v Tosaminih Belih štacuncah je na voljo tudi Rapidcool gel za mišice, ki ga proizvaja blagovna znamka Thermoline. Posebnost hladilnega gela je v tem, da vsebuje izvleček starodavnega indijskega drevesa po imenu boswellia serata, ki ga v Indiji že stoletja uporabljajo pri ajurvedskem zdravljenju. Rapidcool gel za mišice deluje tako, da pomirja in sprošča mišično napetost. Poleg tega ta hladilni gel tudi izboljša prekrvavitev mišic v ramenskem obroču, križu, vratu ter v ostalih obremenjenih področjih.

gel za hlajenje mišic