Pošlji povpraševanje

Otroška brisača s kapuco je zelo priročna pri kopanju novorojenčkov


Otroška brisača s kapuco je zelo priročna, ker je kombinacija dveh brisač. Je brisača za telo in brisača za lase združena v eno brisačo. Ko novorojenčka skopamo, ga zavijemo v otroško brisačo s kapuco, ki ga greje in osuši. Brisača s kapuco je idealna, ko novorojenčka po kopanju prestavljamo iz kopalnice v drug prostor. Novorojenček je od glave do pet zavit v brisačo s kapuco in je zelo dobro zaščiten pred mrazom. Brisača nudi novorojenčku toplo zavetje. Otroške brisače s kapuco so iz frotirja, ki je mešanica bombaža in poliestra. Otroške brisače so zelo vpojne. V prodajnem programu imamo dve velikosti otroških brisač s kapuco. Manjša velikost otroške brisače s kapuco je 75x75 cm in je primerna za novorojenčke. Večja velikost 100x100 cm otroške brisače s kapuco pa je primerna tudi za malo večje otroke. Otroške brisače s kapuco so lahko enobarvne ali pa so potiskane z otroškimi najljubšimi risanimi junaki. Brisače imajo lahko tudi vezenine. Otroške brisače s kapuco se perejo v pralnem stroju, lahko jih sušite v sušilcu. Tudi za na bazen ali za na plažo je otroška brisača s kapuco zelo praktična. Kapuca na brisači hitro posuši otroške lase kar je zelo pomembno pri novorojenčkih. Novorojenčki se lahko hitro prehladijo, brisača s kapuco pa jih dobro zaščiti. Brisača za novorojenčka mora biti mehka in nežna.

Otroška brisača s kapucoplenice za otroke


Otroška oblačila za novorojenčke je potrebno skrbno izbrati


Imamo veliko izbiro otroških oblačil za novorojenčke. Otroška oblačila za novorojenčke so iz naravnih materialov, ker so v stiku z nežno in občutljivo kožo novorojenčkov. Oblačila za novorojenčke so bodiji, majice, jopice, pajaci, žabice in hlačke. Za umivanje novorojenčka se uporablja kopalna rokavička ali tetra plenička, po kopanju pa je priročna brisača s kapuco. Oblačila za novorojenčke so za toplejše mesece izdelana iz lahkih zračnih materialov, da se novorojenček ne poti in da ga oblačila varujejo pred sončnimi žarki. Za hladnejše mesece pa so otroška oblačila izdelana iz debelejših toplejših materialov, ki novorojenčka ščitijo pred mrazom. Otroška oblačila za novorojenčke iz našega prodajnega programa so udobna, kvalitetna in cenovno ugodna.

VEČ INFORMACIJ O ADAPTIRANEM MLEKU


Plenice za otroke so lahko za enkratno ali večkratno uporabo


Plenice za otroke so lahko za enkratno uporabo ali za večkratno uporabo. Nudimo vam plenice za enkratno uporabo, ki imajo elastične trakove za pritrjevanje in otroške pralne plenice. Njihova zunanja plast ne prepušča tekočin, omogoča pa prehajanje zraka. Plenice za večkratno uporabo pa so pralne. Primerne so za dnevno in nočno uporabo. Notranjost je izdelana iz 100% bombaža ali bambusa. Prekrivne hlačke pa so iz mešanice bambusa in poliestra, ki preprečujejo prehod mokrote na otroška oblačila. Oglejte si celotno ponudbo na naši spletni strani: http://www.tosama.si/.