Pošlji povpraševanje

Obliži z medicinskim medom spodbudijo hitrejše celjenje ran

Znamka Vivacare je razvila novo inovativno formulo obližev za hitrejše celjenje ran. Nova Vivamel je osnovana na sterilni alginatni oblogi z medicinskim medom. Obliži so primerni za celjenje ran, žuljev ali opeklin. Vsebujejo koncentracijo kostanjevega medu strogo kontroliranega in slovenskega izvora ter so 100% sterilni. Izpeljane so bile številna klinične študije in testiranja, ki dokazujejo pozitivni vpliv medu na celjenje ran. Njegova kemična sestava preprečuje razcvet okužbe in spodbudi hitrejše celjenje ran.

Obliži z medicinskim medom delujejo antibakterijsko, zaradi česar so primerni za akutno ali kronične rane. Vivamel je primeren celo za nanos na okužene rane skozi različne faze celjenja. Kakovostne izdelke Vivacare lahko hitro in ugodno dobimo pri distributerju Tosama.

obliži za hitro celjenje ran

Obliži z medicinskim medom so inovativni novi medicinski pripomočki

Obliži z medicinskim medom so obloge za zdravljenje ran. Primerni so za različne vrste ran, med drugim kirurške rane, opekline in okužbe. Rane po poškodbi, zagnojene rane ali rane zaradi pritiska je prav tako mogoče zdraviti z Vivamel. Obliži z medicinskim medom imajo koristi tudi za diabetične bolnike - nanos na diabetično razjedo ali rano je klinično priporočen.

Kostanjev med učinkuje bakteriostatsko na gram-negativne in gram-pozitivne bakterije kot so MRSA in VRE. Vivamel alginatna podloga je prepojena z medicinskim medom slovenskega porekla. Kostanjev med je vir vitaminov in mineralov, encimov, peptidov in fenolnih komponent. Njegove zdravilne zmožnosti so bile ljudem znane že stoletja.

Obliž za hitro celjenje ran varuje pred škodljivimi bakterijami

Namen obližev je skrajšati čas celjenja rane, znižanje možnosti okužbe in posledično zmanjšati neprijeten vonj. Kronične rane je mogoče dolgoročno zdraviti s produkti iz Tosamine spletne ponudbe. Rane kot so brazgotine se povprečno ne odzivajo na zdravniške antibiotike in se celijo veliko počasneje kot je bilo predvideno. Obliži za brazgotine Vivacare pripomorejo k boljši oskrbi rane.

Učinkovit obliž zmanjša stopnjo neugodja, ki jo odprta rana povzroča uporabniku in je primeren za občutljivo kožo. Vivacare izdelki poskrbijo, da je rana čista, da bi preprečili morebitne infekcije. Uporabniku nudijo tem večje možno udobje. Blag material poskrbi, da nošenje obliža ni moteče ali skrbeče. Vlaknovina je nežna in prilagodljiva telesnemu gibanju.

Obliži za opekline in žulje površinsko rano vlažijo in negujejo

Obliži za opekline so učinkoviti pri zaščiti manjših površinskih opeklin prve stopnje. Rano enakomerno celijo z vzdrževanjem idealnega vlažnega okolja. Hidrokoloidni delci ustvarijo gel, ki je preprečuje nastanek kraste. Opeklino z tesno zatesnitvijo varujejo pred zunanjimi nečistočami, posebna vazelinska mrežica pa zagotovi, da se obliž ne bi boleče prilepil. Površina obliža za opekline je mehka in hipoalergena.

Obliži za žulje so sterilni. Odprto rano ščitijo pred vdorom bakterij, vode ali umazanije. Vivacare obliži so medicinski pripomočki, narejen s ciljem spodbuditi boljše in hitrejše samozdravljenje kožnih ran. Zmanjšajo pritiska na žulj in uporabnikovo bolečino. Hidrokoloidna tehnologija vpojne blazinice absorbira izločke iz rane. Pri odprtem žulju je priporočeno rano sprva razkužiti, Vivacare obliž pa je dopuščeno nositi na obolelem predelu dlje kot povprečno.

obliži za žulje

Obliži za hitro celjenje ran so primerni za aktivne otroke

Za uspešno in hitro celjenje rane je ključno, da se medicinski obliž obdrži na koži za daljše obdobje. Med spletno ponudbo podjetja Tosama najdemo Vivacare Aqua obliže za celjenje ran, ki so vodoodporni. Zlasti so produkti primerni za otroke, ki se med poletnimi meseci radi dolgo igrajo v vodi. Medtem se odrasli lahko tuširajo brez skrbi, da bi se obliž odlepil. Izdelani so specifično, da bi v neugodnih okoljih nemoteno in učinkovito ščitili rano. Znanstvena sestava obliža dopušča dihanje kože in istočasno ni vpojna za vodo. Vse izdelke je mogoče dobiti v družinskemu paketu, za najmlajše pa so na voljo sterilni obliži z različnimi slikovnimi motivi.