VSI.SI d.o.o. - Vedno na vrhu!

Mlado podjetje pozitivnih, kreativnih in predanih ljudi.

Naše podjetje VSI.SI d.o.o. se izogiba domnevi, da se obstoječe norme edina pravilna pot. Izbrali smo svojo pot, dobili svoje izkušnje, se naučili iz svojih napak in si na tem zgradili (in še gradimo) podjetje kakršno smo danes in kakršno želimo biti v prihodnosti. Drznili smo si stopiti korak dlje.

Naš cilj je podjetjem ponuditi cel spekte storitev digitalnega marketinga, naš cilj je razviti strategijo na spletu za vsako podjetje posebej, naš cilj je odpreti tuje trge malim in velikim, ter ljudem pokazati, da če se digitalnega marketinga lotijo na pravilen način lahko splet postante njihov zaveznik in odlično in neverjetno močno orodje pri pridobivanju strank in kontaktov.

156

izdelanih spletnih strani

234

podjetij v omrežju Vsi.si

487+

klikov na dan

76

zadovoljnih strank

VSI.SI d.o.o. je zastopnik WSI coporate podjetja iz Kanade

Vsako novo nalogo vidimo kot izziv in priložnost za implementiranje najnovejših spoznanj v optimizaciji spletnih strani. Dosledno upoštevamo vaše želje, hkrati pa vam ponudimo tudi rešitve, ki bodo vašo spletno stran povzdignile še višje.

Z vpisom v naš poslovni imenik VSI.SI boste ne samo zvišali pozicije vaše spletne strani, pač pa boste z optimiziranimi vsebinami zapolnili tudi elektronsko tržno nišo. Vsebine, spisane posebej za poslovni imenik VSI.SI in povezave s spletno stranjo vašega podjetja, bodo začrtale vašo pot do še večjega uspeha. Ta korak vam bo prinesel veliko novih obiskovalcev, kar pomeni več potencialnih strank v primerjavi s klasičnimi marketinškimi tehnikami.

V našem podjetju VSI.SI bomo skozi cel proces optimizacije tesno sodelovali z vami in nato v obojestransko zadovoljstvo želi sadove vašega in posledično tudi našega uspeha.

Bodite tudi vi v družbi velikih - pridružite se nam!
Skupaj bomo pod taktirko izkušenosti in znanja posegli po zvezdah!

WSI WSI Certificate

Kontakt

Na Vsi.si-ju smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Kako vam lahko pomagamo? Oglejte si pogosta vprašanja in odgovore ali pa nam svoje vprašanje posredujte preko kontaktnega obrazca.

Veselimo se komuniciranja z vami!

Vsi.si, spletni marketing, d. o. o.

+386 59 075 928

info@vsi.si

www.vsi.si

www.wsicorporate.com

Mirjana Busančić

Mirjana Busančić

Svetovalka za digitalni marketing

+386 59 075 928

mirjana.busancic@vsi.si

Ajda Steiner

Ajda Steiner

Strokovnjakinja za digitalni marketing

+386 59 075 928

ajda.steiner@vsi.si

Janez Novak

Janez Novak

Tržnik in svetovalec

+386 59 075 928

janez.novak@vsi.si