Vse za živali

Je Floki danes že jedel? Se Liza ne more udomačiti? Naj vam pri težavah z vašimi malimi hišnimi ljubljenčki pomagajo strokovnjaki. Naročite jih na pregled ali pa kupite njihove najljubše izdelke.

Vse za živali

 • Prehrana za zdravje in vitalnost živali - živinska sol in lizalni kamni v ponudbi pri Salinen Prosol d.o.o., Ljubljana.

  Tudi za živali je potrebno poskrbeti, da se zdravo prehranjujejo. Izredno pomembna je s soljo obogatena prehrana, saj jo imajo živali rade, preko nje pa dobijo živali tudi potrebne vitamine in minerale, katere vsebuje kamena sol. V Salinen Prosol imamo v ponudbi izdelke Biosaxon v obliki živinske soli ali pa lizalnih kamnov.

 • Električni pastirji za živali - Elektroprom

  Nudimo električne pastirje za vse vrste živali. V naši spletni trgovini se prepričajte o ugodnih cenah nakupa.

 • Aro - trgovina za male živali

  Pri nas najdete različne znamke pasje hrane, opreme, vitamine, sredstva za nego, vse za mačke, dihurje, ribe, kunce, glodavce ...

 • Veterinarski center Plevnik

  Iščete kliniko za male živali med Postojno in Ljubljano? Naš veterinarski center je edini na tem območju, ki je specializiran za zdravljenje malih živali. Osem veterinarjev in veterinarskih tehnikov se stalno izobražuje, vse z namenom, da vašim ljubljenčkom zagotovimo kvalitetno zdravljene in oskrbo. Obiščite nas v Logatcu!

 • Zdrava hrana za pse in mačke

  V spletni trgovini Veterinarskega centra Plevnik boste našli zdravo hrano, ki je potrebna za dobro počutje vašega psa ali mačke. V ponudbi imamo tako hrano za mladičke kot tudi za odrasle oziroma starejše pse in mačke. Če želite nasvet strokovnjaka, nas lahko tudi pokličete. Na voljo imamo tudi opremo, ki jo vaše male živali potrebujejo kot so ležišča, posode za hrano itd.

 • Zobna klinika za živali

  Dobra zobna higiena ni pomembna le za ljudi, ampak tudi za domače ljubljenčke. V Veterinarskem centru Plevnik, ki se nahaja v Logatcu, izvajamo tako preventivne kot kurativne preglede zobovja in ustne votline. Prav tako vam bomo svetovali, kako k zdravju zob vašega psa pripomorete sami. Ker mačke niso navdušene ned čiščenjem zob, jo raje pripeljite k nam.

 • Bolezni mačk in psov

  Poznate najpogostejše bolezni, ki jih lahko dobi vaš pes ali vaša mačka? V kolikor se vaš ljubljenček nenavadno obnaša, zavrača hrano, je utrujen, bruha ..., ne odlašajte z obiskom veterinarja! Poglejte si seznam najpogostejših bolezni, ki lahko ogrozijo zdravje ali celo življenje vaše živali.

 • Cepljenje psov in mačk

  Cepljenje proti steklini je za pse obvezno, priporočljivo pa je tudi za mačke. V naši kliniki za živali v Logatcu opravljamo tudi druga cepljenja, ki zavarujejo zdravje vašega psa ali mačke. Opravljamo cepljenja proti pasji kugi, parvovirozi, virusnem hepatitisu, korona virusu za pse in proti mačji kugi, herpes virusom, kalici virusom in mačji levkozi za mačke. Opravljamo tudi cepljenja drugih malih živali kot so kunci.

 • Kastracija in sterilizacija

  Kastracija oz. sterilizacija sta posega, ki ne le preprečita težave z nezaželenimi mladiči, temveč živali obvarujejo tudi pred nekaterimi zdravstvenimi težavami ko so tumorji na mlečnih žlezah in bolezni rodil pri samicah in pred nekaterimi boleznimi mod in prostate pri samcih. Poseg za žival ni pretirano stresen, saj poskrbimo tudi za protibolečinsko terapijo. Vabljeni v Veterinarski center Plevnik v Logatec.

 • Operacija psa ali mačke

  V Veterinarskem centru Mateje Plevnik v Logatcu opravljamo operacije in druge posege, ki so potrebne za zdravljenje vašega psa ali mačka. Izvajamo tako kastracijo in sterilizacijo kot tudi operativne posege, ki so potrebni zaradi tumoroznih sprememb, poškodb, ugriznih ran in abscesov. V kolikor boste pripeljali žival na kirurški poseg, morate upoštevati nekaj navodil glede hrane in ravnanja po operaciji.

 • Veterinarska klinika

  Klinika za male živali v Logatcu nudi veterinarske storitve za pse, mačke in glodavce. Veterinarski center Mateje Plevnik je edini tovrstni center med Postojno in Ljubljano. Smo dobro opremljena klinika z laboratorijem, rentgenom, laboratorijem ... Opravljamo tako preventivne preglede kot tudi operativne in druge posege, ki so potrebni za zdravljenje bolezni vašega psa, mačke, kunca ...

 • Oprema za psa - kakovostna oprema za psa v trgovini Hana-Ana, Škofja vas

  Oprema za psa je pomembna za dobro počutje vašega psa. Kakovostna oprema za vašega psa ponuja mnogo prednosti, ki se jih včasih zaveste šele, ko je oprema za psa pri vas doma. Oprema za psa v trgovini Hana-Ana.

 • Oprema za male živali: repelenti in zaščita - oprema za psa, oprema za mačke, Hana-Ana, Škofja vas

  Oprema za male živali v trgovini Hana-Ana. Kakovostna oprema za psa in oprema za mačke. Repelenti in zaščita pred klopi, komarji in bolhami. Oprema za živali za brezskrbno uživanje v naravi.

 • Mačke potrebujejo kakovostno mačjo hrano - hrana za mačke in vitaminski dodatki za mačke - Hana-Ana, Škofja vas

  Mačke, tako kot psi, potrebujejo kakovostno prehrano. Kakovostna hrana za mačke bo vaši mački zagotovila vse, kar potrebuje. Hrana za odrasle mačke in mlade mačke v trgovini Hana-Ana.

 • Mačke in vitaminski dodatki za dlako vaše mačke. Vse za mačke v trgovini Hana-Ana, Škofja vas

  Mačke občasno potrebujejo tudi vitaminske dodatke. Posebno v obdobju povečanega izpadanja dlake vaše mačke potrebujejo dodatne vitamine. Kakovostni vitaminski dodatki za mačke so na voljo v trgovini Hana-Ana.