Multifunkcijske naprave za tiskanje, skeniranje, kopiranje in pošiljanje faksov

Multifunkcijski tiskalnik in napraveGlavna prednost multifunkcijske naprave se kaže v prihranku prostora, saj so vse funkcije tiskanja, skeniranja, kopiranja in faksa združene v eni sami napravi. Z nakupom multifunkcijske naprave tako lahko zmanjšate količino računalniških pripomočkov, obenem pa ohranite vse prednosti, ki jih nudijo tiskalniki, fotokopirni stroji in skenerji. Vaše delo tako postane bolj organizirano, vaša pisalna miza pa funkcionalno opremljena. Poleg prihranka prostora večfunkcijska naprava prinaša tudi stroškovno racionalizacijo, saj zagotavlja enoten način upravljanja ter enostavno uporabo in servisiranje. Proizvajalci multifunkcijskih naprav stalno predstavljajo nove zmogljivosti večfunkcijskih naprav, ki na ta način postajajo uporabniku še bolj priročne, saj ta lahko poljubno izbira med številnimi naprednimi funkcijami in dodatki.

V podjetju Konica Minolta so vam na voljo fleksibilne multifunkcijske naprave za pisarniško uporabo, ki so primerne za pisarne vseh velikosti. Skupaj z našimi programskimi rešitvami tvorijo osnovo za dokumentno poslovanje v podjetju. Obsežen program multifunkcijskih naprav vključuje tako črnobele kot barvne laserske tiskalnike, med njimi pa boste našli tudi prilagodljivi in stroškovno učinkoviti multifunkcijski tiskalnik.

Multifunkcijski tiskalnik - učinkovita večfunkcijska naprava

Kot vodilni ponudnik si Konica Minolta prizadeva strankam ponuditi izdelke in storitve, ki so bistvenega pomena za področje upravljanja z dokumenti.

Poleg nakupa multifunkcijske naprave vam Konica Minolta ponuja tudi možnost najema opreme.

Najem tiskalnika ali fotokopirnega stroja lahko v eni potezi opravite z izbiro primerne multifunkcijske naprave. Odločate se lahko med štirimi različnimi paketi, ki se med seboj razlikujejo glede na zmogljivost opreme, izbira pa je odvisna od vaših potreb.

Enostavna uporaba, sprejemljiva cena in manjše prostorske zahteve postavljajo multifunkcijske naprave ob bok standardnim napravam, kot so tiskalniki, fotokopirni stroji in skenerji. Obiščite našo spletno stran in spoznajte naše multifunkcijske tiskalnike za pisarniško uporabo, in pester nabor aplikacij. Vabljeni!

Profesionalne sisteme za produkcijski tisk

Bizhub PRO in bizhub PRESS produkcijski tiskalniki sta v samem svetovnem vrhu v smislu strojne in programske opreme, pa tudi v kakovosti tiska. Robustni modeli zagotavljajo vrhunsko kakovost pri impresivni hitrosti ter hiter obrat tako v dolgih kot v kratkih nizih.

V naši ponudbi najdete tudi serijo sistemov za širokoformatni tisk, s katerimi lahko tiskate črnobelo in/ali barvno na formate vse do A0 oziroma do širine 914 milimetrov. Ločljivost pa dosega tudi 600x2400 dpi.

Konica Minolta d.o.o. | Multifunkcijske naprave za enostavnejšo rabo - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje