Pošlji povpraševanje

Organski bombaž zagotavlja izjemno kakovost Natura Femina vložkov


Organski bombaž je pridelan tako, da ne obremenjuje okolja – oziroma tako, da je negativen vpliv čim manjši. Pri pridelavi je namreč treba upoštevati stroge smernice, ki zagotavljajo zaščito narave, predvsem prsti in vode, hkrati pa je organski bombaž bistveno varnejši in prijetnejši za uporabnike končnih izdelkov.

Med proizvodi, izdelanimi iz tega materiala, so tudi Natura Femina vložki (pa tudi ščitniki perila in tamponi iz omenjene linije, ki smo jo ustvarili v Tosami – slovenskem podjetju z dolgo tradicijo proizvajanja higienskih izdelkov za uporabo med menstruacijo).

Naravni higienski vložki Natura Femina so izdelani iz organskega bombaža.

Naravni higienski vložki Natura Femina, ki so na voljo v dveh osnovnih različicah (za nočni čas in dnevno rabo), so nadpovprečno mehki in brez snovi, ki povzročajo alergijske in druge nezaželene reakcije, za povrh pa se lahko pohvalijo s 100-odstotno biorazgradljivostjo in izjemno vpojnostjo.

Zaradi hitrega odvajanja toplote in vlage pa so bombažni vložki Natura Femina tudi odličen preventivni ukrep, s katerim je mogoče zmanjšati tveganje za ponavljajoča se nožnična vnetja.


Nasveti za nakup ženskih higienskih vložkov


Odločitev za organski bombaž ima torej številne prednosti. Celo med zelo močno menstruacijo boste imeli občutek suhosti in optimalne higieničnosti, zato ne bo ovir za normalno ukvarjanje z aktivnostmi, ki so del vaše običajne dnevne rutine.