M Sora okna, vrata in panoramske stene

Podjetje M Sora vam nudi široko ponudbo oken, panoramskih sten in vrat. Izbirate lahko med lesenimi, Alu-les, pasivnimi in ostalimi okni. Ponudba je dandanes razširjena tudi na panoramske stene ali panoramska okna, ki jih delimo med seboj glede na vrsto odpiranja. Ločimo dvižno drsne, drsno nagibne in zložljive panoramske stene. V kolikor se odločate za celotno prenovo stanovanja pa boste našli še vhodna, notranja in garažna vrata.


Kakovostna okna prinašajo prihranek

Kakovostna okna odlikujeta energetska varčnost in učinkovitost. Za takšna okna so značilne minimalne toplotne izgube, dobra zvočna izolativnost in trpežnost. Če okna nudijo visoko stopnjo zatesnjenosti, so temperaturne izgube zanemarljive. Kakovostna okna so v primerjavi s starejšimi okni mnogo bolj zatesnjena, s tem pa preprečujejo, da bi v okolje uhajala toplota, ki jo ustvarimo z ogrevanjem domov. To tudi pomeni, da bomo lažje ohranjali želeno dnevno ali nočno temperaturo v prostorih. Zrak v naših bivališčih bo treba redkeje dogrevati, kurilno sezono pa bomo zaključili z nižjimi stroški ogrevanja.

V podjetju M Sora izdelujemo kakovostna okna po meri, ki so rezultat dolgoletnega razvoja in tradicije. Izdelujemo jih v želji povezati toplino narave z domačnostjo vaših domov. Znani smo predvsem po lesenih, aluminijasto-lesenih in pasivnih oknih ter steklenih stenah.

Kakovostna okna po meri predstavljajo odlično rešitev za klasično izolirane objekte, obnovo stanovanj in tudi za energetsko zahtevnejše objekte.

Lesena okna XLTLesena okna OptimoLesena okna Natira

Menjava oken pride slej ko prej na vrsto

Zamenjava oken je navadno prvi ukrep, ko se lotimo energijske sanacije objekta. Okna in vrata so namreč tisti člen ovoja stavbe, skozi katerega se najpogosteje nenadzorovano izgublja toplota. Tudi če pri novogradnji izberemo najbolj kakovostna okna, jih bo čez leta treba zamenjati. Menjava oken je čez čas potrebna tako v primeru, če imamo lesena okna, kot tudi če so ta plastična ali izdelana iz katerega drugega materiala. Ne glede na to, za kakšna okna po meri se boste odločili in kdo vam jih bo vgradil, pa poskrbite, da bo menjava oken premišljen podvig, pri katerem boste za svoj denar dobili kar največ.

Z novim stavbnim pohištvom boste občutno zmanjšali stroške ogrevanja. Z nakupom lesenih oken, pa boste deležni še drugih prednosti, kot je subvencija za okna pri EKO skladu. Za pridobitev subvencije za stavbno pohištvo lahko zaprosite pri zamenjavi obstoječih vertikalnih in strešnih oken, balkonskih vrat in fiksnih zasteklitev. Toplotna prehodnost novih oken mora biti UW ≤ 1,1 W/m2K, vgrajena mora biti trojna zasteklitev, energijska učinkovitost distančnikom pa ψ ≤ 0,060 W/mK.


Panoramske stene

Podjetje M Sora vam, kot že omenjeno, nudi tudi panoramske stene oziroma panoramska okna. Med seboj se razlikujejo po načinu odpiranja, po materialu in po velikosti samega zastekljenega dela stene. Panoramskim oknom rečemo tudi stene zato ker steklo v resnici poteka od stropa do tal.

Drsno dvižna lesena panoramska stenaAlu-les panoramska stena


Vrata narejena in oblikovana po meri

Preverite spletni katalog zunanjih in notranjih vrat. Le te si lahko oblikujete po želji, izbirate lahko barve, material, vrste lesa, oblike kljuk, zasteklitve in še in še. Ko izoblikujete vhodna ali notranja vrata po vaših željah pa lahko s pomočjo konfiguratorja naložite sliko svoje hiše in preverite ali je vaša izbira tudi na hiši odlična.

Vhodna vrata M SoraNotranja vrata M Sora


Je pred vami menjava oken ali vrat? Morda samo razmišljate o tem, da bi bil čas za menjavo? Bi radi prihranili, hkrati pa polepšali vaš dom? Potem so okna, vrata in panoramske stene  M Sora prava izbira za vas. Zagotovili si boste kakovostne izdelke po meri, naši strokovnjaki vam pa jih bodo vgradili strokovno in v skladu z najsodobnejšimi standardi.

Nikar ne odlašajte in nas obiščite. Poiščite nas tudi na spletu.

Vabljeni

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Video

Izdelki

Pokaži vse >
Okna
Okna

Na vprašanje, katera okna izbrati, ko gradimo ali obnavljamo, ni preprostega odgovora. Dandanes okna...

Več
Vhodna vrata
Vhodna vrata

Ključni element vsakega doma in vhod v vaš svet predstavljajo prav vhodna vrata. Notranja in zunanja,...

Več
Panoramska stena
Panoramska stena

Panoramska stena je sodobna arhitekturna rešitev, namenjena tako za moderne gradnje, kot za klasično...

Več
Lesena okna po naročilu
Lesena okna po naročilu

Izdelava lesenih oken mora biti visokokvalitetna, saj bo le tako njihova življenjska doba dolga, okna...

Več
Vrata
Vrata

Ključni element vsakega doma in vhod v vaš svet predstavljajo prav vhodna vrata. Notranja in zunanja,...

Več
Pokaži vse >
Notranja vrata
Notranja vrata

Notranja vrata so eden prvih kosov notranje opreme, ki ga umestimo v pol-izdelan prostor,... Več >

Lesena okna
Lesena okna

Lesena okna so naravna ter okolju in zdravju prijazna. V njihovi prisotnost čisto vsak dom... Več >

Pošlji povpraševanje