Kakovostna okna prinašajo prihranek

Kakovostna okna odlikujeta energetska varčnost in učinkovitost. Za takšna okna so značilne minimalne toplotne izgube, dobra zvočna izolativnost in trpežnost. Če okna nudijo visoko stopnjo zatesnjenosti, so temperaturne izgube zanemarljive. Kakovostna okna so v primerjavi s starejšimi okni mnogo bolj zatesnjena, s tem pa preprečujejo, da bi v okolje uhajala toplota, ki jo ustvarimo z ogrevanjem domov. To tudi pomeni, da bomo lažje ohranjali želeno dnevno ali nočno temperaturo v prostorih. Zrak v naših bivališčih bo treba redkeje dogrevati, kurilno sezono pa bomo zaključili z nižjimi stroški ogrevanja.


V podjetju M Sora izdelujemo kakovostna okna po meri, ki so rezultat dolgoletnega razvoja in tradicije. Izdelujemo jih v želji povezati toplino narave z domačnostjo vaših domov. Znani smo predvsem po lesenih, aluminijasto-lesenih in pasivnih oknih ter steklenih stenah.
Kakovostna okna po meri predstavljajo odlično rešitev za klasično izolirane objekte, obnovo stanovanj in tudi za energetsko zahtevnejše objekte.

Kakovostna okna po meriMenjava oken pride slej ko prej na vrsto

Zamenjava oken je navadno prvi ukrep, ko se lotimo energijske sanacije objekta. Okna in vrata so namreč tisti člen ovoja stavbe, skozi katerega se najpogosteje nenadzorovano izgublja toplota. Tudi če pri novogradnji izberemo najbolj kakovostna okna, jih bo čez leta treba zamenjati. Menjava oken je čez čas potrebna tako v primeru, če imamo lesena okna, kot tudi če so ta plastična ali izdelana iz katerega drugega materiala. Ne glede na to, za kakšna okna po meri se boste odločili in kdo vam jih bo vgradil, pa poskrbite, da bo menjava oken premišljen podvig, pri katerem boste za svoj denar dobili kar največ.


Z novim stavbnim pohištvom boste občutno zmanjšali stroške ogrevanja, z nakupom okna po meri pa boste deležni še vrste drugih prednosti. Ena od teh je tudi subvencija za okna pri EKO skladu. Menjava oken mora vključevati vgradnjo lesenih ali alu-les oken s toplotno prehodnostjo okna (Uw) ≤ 1,1 W/m2K, čemur ustrezajo vsa okna M SORA.

Je pred vami menjava oken ali pa morda razmišljate, da bi bil čas za menjavo? Bi radi prihranili, hkrati pa polepšali vaš dom? Potem so okna M Sora prava izbira za vas. Zagotovili si boste kakovostna okna po meri, naši strokovnjaki vam pa jih bodo vgradili strokovno in v skladu z najsodobnejšimi standardi.

Zato nikar ne odlašajte in nas obiščite. Poiščite nas tudi na spletu. Vabljeni.


M Sora d.d. | Najboljša okna v Sloveniji - povezave do naše spletne strani:

  • Kakovostna okna
  • Okna po meri
  • Menjava oken