Pošlji povpraševanje

otroška oblačila za novorojenčke

Otroška brisača s kapuco in kakovostna oblačila za novorojenčke


Nega otroka je zelo pomembna, še posebno v prvih mesecih življenja. Zato smo vam v Tosami pripravili pestro ponudbo otroških brisač s kapuco in ostalih pripomočkov za nego otroka. Otroške brisače s kapuco so izredno kvalitetne in vpojne, kar je še posebno pomembno za novorojenčke. Na voljo so različne dimenzije in modeli otroških brisač s kapuco. Brisača s kapuco Medo je mehka brisačka, narejena iz vpojnega bombaža in pliša s kapuco. V kompletu pa boste dobili tudi majhno rokavico za umivanje. Buba brisača s kapuco z ušesi je narejena iz prijetnega frotirja, ki hitro in učinkovito posuši dojenčkovo kožo. Na voljo se v dimenzijah 75 X 75 cm ali 100 X 100 cm. Ne spreglejte naše ponudbe otroških oblačil za novorojenčke, ki so prav tako narejena iz naravnih in udobnih materialov.


Kvalitetna otroška oblačila za novorojenčke iz 100 % naravnih materialov


V ponudbi otroških oblačil za novorojenčke boste našli različne bodije in bodije na preklop s kratkimi in dolgimi rokavi, bombažne hlačke, nogavičke, kapice in še in še. V posebni akcijski ponudbi oblačil za novorojenčke so eko baby bodiji, ki so narejeni iz 100 % ekološkega bombaža, ki ne povzroča kožnih alergij. Oglejte si našo spletno ponudbo otroških oblačil in ostalih pripomočkov za novorojenčke in dojenčke. Na voljo so tudi rutke, slinčki, odeje, spalne vreče, tetra majičke, tetra pleničke itd.

VEČ INFORMACIJ O ADAPTIRANEM MLEKU


Bogata ponudba plenic za otroke, otroških pralnih plenic in tetra plenic

Otroška brisača s kapuco

Med široko ponudbo otroških brisač s kapuco, oblačil za novorojenčke in dojenčke ter ostalimi pripomočki za nego otroka boste našli tudi izredno bogato ponudbo plenic za otoke, med drugim tudi otroške pralne plenice. Otroške pralne plenice so narejene iz ekološko pridelanega bombaža in so koži prijazne. Ponujamo tudi različne plenice za otroke različnih blagovnih znamk in za različna starostna obdobja. Ker otrok plenice potrebuje kar nekaj časa, je prav, da izberete kvalitetne in koži prijazne plenice, ki bodo ustrezale koži vašega otroka. Ne spreglejte tudi pestre ponudbe tetra plenic za otroke v različnih barvah in z različnimi potiski. Več na naši spletni strani: http://www.tosama.si/en/165_Dojencek-in-mamica/previjanje/plenice.