Pasivne hiše so bivališča prihodnosti

 

Pasivne hiše MarlesPasivne hiše so energijsko varčne hiše, ki so v celoti zasnovne tako, da porabijo najmanjšo potrebno količino energije, ustvarijo zdravo, lepo in udobno življenjsko ali delovno okolje, obenem pa v najmanjši možni meri vplivajo na svojo okolico oziroma na naravo. Gradnja pasivnih hiš je popolnoma prilagojena omenjenim ciljem, zato zahteva poseben pristop tudi s strani projektanta oziroma načrtovalca. Pasivne hiše podjetja Marles so na voljo v mnogih različicah, ki so prilagojene različnim okusom in željam naših naročnikov. Osnovne različice si lahko ogledate na naši spletni strani ali v našem katalogu, vedno po vam lahko glede pasivne hiše uresničimo tudi popolnoma individualne želje. S pristopom, ki upošteva tako uporabnika kot naravo, so pasivne hiše zanesljivo stavbe prihodnosti.

 

Pasivne hiše izkoriščajo obnovljive vire energije

 

Ena od najpomembnejših lastnosti pasivne hiše je poleg zdrave bivanjske klime tudi usmerjenost k temu, da bi s svojo prisotnostjo oziroma bivanjem čim manj negativno vplivali na okolje. To lahko dosežemo tudi tako, da uporabljamo obnovljive vire energije, kot sta na primer sonce in les oziroma biomasa. V starejših poslopjih je to mogoče nekoliko izboljšati s prenovo, najbolj učinkovita pa je seveda gradnja hiš, ki so že v začetku zasnovane kot energijsko varčne hiše. Sestava sten, izbor ogrevalnega in ohlajevalnega sistema, ustrezno zračenje in še marsikaj lahko veliko pripomorejo k temu, da so pasivne hiše res varčne in neoporečne. Če temu dodamo še visoko tehnologijo, je zgodba popolna.

 

Pasivne hiše v podjetju MarlesNačrtovanje in gradnja pasivne hiše

 

V podjetju Marles k projektu izgradnje energijsko varčne oziroma pasivne hiše pristopimo celostno in ga izvedemo od začetka do konca. Ne bo vam treba skakati od enega do drugega projektanta, arhitekta in takšnega ali drugačnega mojstra. Najprej se bomo posvetili natančnemu načrtovanju vaše pasivne hiše – v skladu z zakonskimi določbami, omejitvami gradbene parcele, predvsem pa glede na vaše želje. Ko bo načrt v celoti izdelan in potrjen, bomo hišo zgradili, lahko pa na vašo željo poskrbimo tudi za notranjo opremo. Gradnja pasivnih hiš torej ni naša edina storitev, ampak smo z vami od idejne zasnove do notranje opreme.


Marles | Pasivne hiše po meri – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Marles d.d.
Naslov
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš
Spletna stran
E-pošta
02 4294555
Seznam fraz
Pasivne hiše, gradnja pasivnih hiš, energijsko varčne hiše
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA