Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Pošlji povpraševanje

Pasivne energijsko varčne hiše na ključ so bivališča prihodnosti

Pasivne hiše MarlesPasivne hiše podjetja Marles Maribor d.o.o. so energijsko varčne Montažne hiše, ki so v celoti zasnovne tako, da porabijo najmanjšo potrebno količino energije, ustvarijo zdravo, lepo in udobno življenjsko ali delovno okolje, obenem pa v najmanjši možni meri vplivajo na svojo okolico oziroma na naravo. Gradnja pasivnih hiš na ključ je popolnoma prilagojena omenjenim ciljem, zato zahteva poseben pristop tudi s strani projektanta oziroma načrtovalca. Pasivne hiše podjetja Hiše Marles Maribor d.o.o. so na voljo v mnogih različicah, ki so prilagojene različnim okusom in željam naših naročnikov. Osnovne različice si lahko ogledate na naši spletni strani ali v našem katalogu, vedno po vam lahko glede pasivne hiše uresničimo tudi popolnoma individualne želje. S pristopom, ki upošteva tako uporabnika kot naravo, so pasivne hiše zanesljivo stavbe prihodnosti.

Pasivne hiše Marles Maribor d.o.o. izkoriščajo obnovljive vire energije

Ena od najpomembnejših lastnosti pasivne montažne hiše Marles je poleg zdrave bivanjske klime tudi usmerjenost k temu, da bi s svojo prisotnostjo oziroma bivanjem čim manj negativno vplivali na okolje. To lahko dosežemo tudi tako, da uporabljamo obnovljive vire energije, kot sta na primer sonce in les oziroma biomasa. V starejših poslopjih je to mogoče nekoliko izboljšati s prenovo, najbolj učinkovita pa je seveda gradnja hiš, ki so že v začetku zasnovane kot energijsko varčne montažne hiše. Sestava sten, izbor ogrevalnega in ohlajevalnega sistema, ustrezno zračenje in še marsikaj lahko veliko pripomorejo k temu, da so pasivne hiše res varčne in neoporečne. Če temu dodamo še visoko tehnologijo podjetja Marles d.o.o., Maribor, je zgodba popolna.

Načrtovanje in gradnja pasivne hiše na ključ Marles hiše d.o.o.

Pasivne hiše v podjetju Marles

V podjetju Hiše Marles Maribor d.o.o. k projektu izgradnje energijsko varčne oziroma pasivne hiše pristopimo celostno in ga izvedemo od začetka do konca. NHišo zgradimo na ključ, zato vam ni potrebno skakati od enega do drugega projektanta, arhitekta in takšnega ali drugačnega mojstra. Najprej se bomo posvetili natančnemu načrtovanju vaše pasivne hiše - v skladu z zakonskimi določbami, omejitvami gradbene parcele, predvsem pa glede na vaše želje. Ko bo načrt v celoti izdelan in potrjen, bomo hišo zgradili, lahko pa na vašo željo poskrbimo tudi za notranjo opremo. Gradnja pasivnih hiš torej ni naša edina storitev, ampak smo z vami od idejne zasnove do notranje opreme.

Foto & video

Izdelki

Pokaži vse >
Pametne hiše
Pametne hiše

 V Mariboru bomo v letošnjem letu končali z gradnjo pametne hiše Dom24, ki je plod znanja in...

Več

Akcije

Pokaži vse >
TOP ponudba Marles na Skoraj NIČ-energijskih hiš TOP PONUDBA
TOP ponudba Marles na Skoraj NIČ-energijskih hiš

Marles nudi hiše na ključ, ki so tipsko ali individualno zasnovane po AKCIJSKIH cenah. Hkrati... Več >

Pokaži vse >
Akcijski načrt za skoraj nič-energijske varčne hiše
Akcijski načrt za skoraj nič-energijske varčne hiše

Načrt za skoraj nič-energijske stavbe (sNES) oz. angleško Zero Energy Home je splošno... Več >

Dvižna drsna balkonska vrata
Dvižna drsna balkonska vrata

Pri Marlesu ponujajo dvižno drsna balkonska vrata oziroma sestavo s fiksnimi elementi panoramske... Več >

Pošlji povpraševanje