Cementni izdelki Viljem Bogataj s.p. - Izdelki iz betona

Cementni izdelki | Cementni izdelki Viljem Bogataj s.p.

Izdelki iz betona - Cementni izdelki Bogataj

V družinskem podjetju Cementni izdelki Bogataj se že več desetletij ukvarjamo z izdelki iz betona. Izdelki iz betona obsegajo program, v katerega so vključeni reliefi, kipi, dekorativni elementi, betonska okna, vrtni umivalnik, betonska korita za rože, vrtne sedežne garniture, lijaki, vrtni vodnjak, betonski vodnjaki, vodne fontane, betonski umivalniki, baluster (balustri), betonski ograjni elementi, betonski stebrički, betonski stebri, betonska korita, betonski stebri za ograje, betonski kamin ipd. Pri nas so na voljo betonski izdelki, betonska galanterija, ta program pa obsega praktično vse za vrt. Vsi naši izdelki imajo lahko tudi rustikalno noto oz. pridih. Izdelki iz betona so izdelani iz kakovostne mešanice belega cementa. Beli cement in primesi dajo izdelkom potrebno trdnost in poseben izgled.

Reliefi - betonski izdelki dekorativni elementi za izbrane prostore

Betonski reliefi so posebni izdelki iz betona, ki jih izdelujemo v podjetju Cementni izdelki Bogataj. Ne bomo se dosti zmotili, če rečemo, da reliefi izgledajo kot betonske slike. Takšni cementni reliefi so primerni za vzidavanje in okraševanje površin, katerim želimo dodati posebno rustikalno noto. Komplementarni dekorativni elementi pa še dodatno oplemenitijo celoten videz.

Cementni izdelki

Kipi dajo posebno noto vrtovom, hodnikom ali vhodom

Kipi kot najbolj poznani izdelki iz betona so med strankami priljubljeni že dolgo, saj so primerni za več priložnosti. S kipi (lahko tudi v kombinaciji z reliefi) obogatimo vrtove, parke, pokopališča in dosežemo, da se ob pogledu nanje zamislimo in pomirimo. Betonski kipi so primerni tudi v kombinaciji z vodnimi fontanami, kjer voda doda poseben učinek. Cementni izdelki Bogataj vam ponujajo širok izbor že ustvarjenih kipov, kjer boste med vsemi kipi prav gotovo našli primeren betonski izdelek za svoje potrebe, posebni učinki in dekorativni elementi pa lahko nadaljujejo temo kipa tudi v drugih prostorih.

Dekorativni elementi kot betonski izdelki različnih oblik in stilov

Dekorativni elementi so izdelki iz betona, ki so različnih oblik in namenov. Cementni izdelki upodabljajo različne podobe od krogel in korit, do palčkov, polic in levov. Dekorativni elementi so primerni za uporabo z ostalimi izdelki iz betona, na primer s kipi, reliefi in stebri, ali pa kot samostojen dodatek. Dostikrat opazimo, da se dekorativni elementi uporabljajo v kombinaciji z betonskimi ograjami ali vodnimi fontanami.

Cementni izdelki Bogataj vam torej ponuja široko paleto betonskih izdelkov. Izdelki iz betona so kakovostni, kar je plod večdesetletne družinske tradicije podjetja, v katerem so do danes delale že tri generacije. Podjetje Cementni izdelki Bogataj ostaja majhno in v družinskih rokah, saj smo prepričani, da tako lahko zagotavljamo kakovost in kontiuniteto naše ponudbe.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje