Pošlji povpraševanje

Inkontinenca urina naj ne bo razlog za sram ali zmanjšano vitalnost

Ko gre za inkontinenco urina, smo vse prevečkrat zadržani, saj o njej neradi govorimo zaradi intimnih zavor in družbenega odnosa. na srečo se v modernem času tudi to spreminja in inkontinenca urina je vse bolj prepoznana kot težava, ki zahteva resno in strokovno pozornost. Prizadene namreč oba spola in vse starosti, zato ji v Tosami namenjamo izdelke najvišje kakovosti. Njeni vzroki lahko segajo od poroda do stresa, z našim asortimanom pa boste vse njene neželene posledice in neprijetnosti odpravili in nadalje vitalno živeli.

Stresna inkontinenca: naj vas majhne težave ne ovirajo pri sproščenem druženju

Pri inkontinenci urina gre za nenadzorovano uhajanje vode, v različnih stopnjah glede na način, pogostost in resnost. Kadar urin uhaja zaradi fizičnega pritiska, na primer zaradi kašljanja, kihanja ali smejanja, govorimo o stresni inkontinenci. Sicer uhaja večinoma majhna količina vode, je pa stresna inkontinenca po navadi povezana s slabše delujočimi mišicami na dnu medenice. Ta vrsta inkontinence največkrat prizadene ženske, veliko vlogo pa igrata tudi dednost in rodnost. V naboru naših izdelkov najdete vložke za različne stopnje inkontinence, z blagimi sestavinami za preprečevanje neprijetnih vonjav.

inkontinenca po porodustresna inkontinenca

Inkontinenco po porodu je mogoče obvladati, da nič ne zmanjša veselja ob otroku

Veselje ob novorojenčku včasih zasenči inkontinenca po porodu. Poleg tega, da imajo ženske krajšo sečnico, kjer seč odteka iz sečnega mehurja, ter šibkejše dno medenice od moških, so zaradi dednih dejavnikov in nosečnosti inkontinenci bolj izpostavljene. Mišice in vezno tkivo, ki podpirajo sečnico, namreč slabijo, kar vodi v slabši mehur. Za obvladovanje te težave vam priporočamo uporabo zaščitnih hlačk znamk Scudotex ali Lali, ki vam dikretno pomagajo do brezskrbnega materinstva. Obložene so z nepremočljivo plastjo, kar zagotavlja zaščito pred uhajanjem na sprednjem, zadnjem delu in med nogami, kombinirajo pa se lahko z uporabo dodatnih vložkov in tamponov, zato so primerne tudi za uporabo med menstruacijo. Na voljo so v beli in črni barvi.

VEČ IZDELKOV ZA NEGO INKONTINENTNIH OSEB

Ne pozabimo niti urinske inkontinence pri starostnikih in inkontinence pri moških

S podaljšano življenjsko dobo in vse daljšo delovno aktivnostjo je nega starostnikov veliko bolj kot prej na plečih celotne družbe. Ne glede na to, ali vaše bližnje negujete sami ali ste jih prepustili strokovnjakom na domu ali v ustreznih ustanovah, je primerna obravnava inkontinence prednostna za dobro počutje in higieno. Pri Tosami pripravili bogat nabor izdelkov od anatomsko prilagojenih vložkov iD in vpojnega spodnjega perila za enkratno uporabo do posteljnih zaščit in posebnih robčkov ter produktov za higieno telesa, ki preprečujejo neprijetne vonjave. Tudi za inkontineco moških je poskrbljeno, saj v našem izboru najdete vpojne predloge, ki se anatomsko prilagajajo vašemu telesu in se namestijo z lepilnim trakom ter zagotavljajo vpijanje neželeno izločenega seča.