SEZNANJANJE IN IZOBRAŽEVANJA PREBIVALSTVA Z INFORMACIJAMI JAVNEGA ZNAČAJA

uradni list republike slovenijeUradni list orje ledino ozaveščanja javnosti z informacijami javnega značaja. Glavna dejavnost podjetja je založništvo Uradnega lista Republike Slovenije. Poleg tega izdajajo tudi razne knjige in publikacije, ki skrbijo za uspešen in kvaliteten prenos informacij javnega značaja na prebivalstvo in jih je mogoče pregledati v knjigarni.

Trenutna posebnost Uradnega lista so nova izobraževanja na področju javnih naročil, kar je novost na slovenskem tržišču. V procesu izobražvenja se kandidati srečajo s strokovnjaki s posameznih področij, ki iz prve roke predstavijo dobre prakse. Za zelo potrebne dodatne kvalifikacije, ki jih mora imeti vsak strokovnjak za javna naročila, dobite tudi potrdilo.

Poleg tega pa Uradni list skrbi tudi za nekatera ostala povezana spletna mesta. Že od leta 2007 upravljajo sPortalom za javna naročila, poleg tega pa razvijajo tudiRegister lokalnih predpisov. Uradni list torej ponuja širino pri razumevanju inforamcij povezanim z javnimi naročili. Založništvo in izdajanje kjnig je razširjeno s seminarsko-izobraževalno dejavnostjo.

strokovna izobraževanja o javnih naročilih