Pošlji povpraševanje


Moderna kuhinja je želja vsake gospodinje, ki je žal pogosto, težko uresničljiva. Vsi vemo, da je obnova kuhinje (poleg kopalnice) skorajda največja finančna obremenitev za vsak par, posameznika ali družino. Zaradi tega, je mnogim pomembno le to, da bodo prišli do kuhinje ugodno, po čim nižji ceni, na žalost pa so manj pozorni na njeno kakovost. Za vas imamo odlično rešitev. 

Moderna kuhinja z modernimi jedilniškimi stoli in mizo

Podjetje GA+kuhinje nudi široko ponudbo kvalitetnega kuhinjskega pohištva, bele tehnike in pohištva za ostale prostore. Celotno stanovanje si lahko opremite tudi po meri. Ogledate si lahko široko paleto eksponatov modernih kuhinj, ali pa se odločite za izdelavo kuhinje po naročilu. V pomoč vam bodo naši izkušeni strokovnjaki, ki vam bodo, za lažjo predstavo, s posebnim računalniškim programom izdelali 3D izris pohištva, katerega boste spreminjali, dokler ne boste zadovoljni.

PRIJAVA NA 3D IZRIS

Na ta način vam bodo pomagali do popolne kuhinje, ki bo kar najbolje služila svojemu namenu. Ne glede na to, ali boste izbrali že izdelano moderno kuhinjo z otokom, ali se boste odločili za njeno izdelavo po meri, se v vsakem primeru lahko odločite za nakup kuhinje na obroke in po ugodni ceni. 

Za lažjo odločitev si oglejte našo spletno stran Ga-kuhinje.si, kjer boste našli modele kuhinj z otokom ali brez. Videli boste uspešno izvedene projekte kuhinj izdelanih po naročilu in prilagojene željam strank. Poleg slik boste lahko prebrali komentarje naročnikov, njihove prvotne želje in kako je projekt izdelave kuhinje po naročilu sploh potekal. Izvedeli boste, kako so s pomočjo prilagajanja prostoru, dobrih idej in s sprejemanjem kompromisov, prišli do popolne moderne kuhinje.

Velika izbira modernih jedilniških stolov in miz, ter kuhinj z otokom

Jedilna miza in stoli so pomembni del vsake kuhinje oz. jedilnice, v uporabi pa so vsak dan, večkrat na dan. Prav zato, morajo biti moderni jedilniški stoli tudi udobni in trpežni. V ponudbi podjetja je na voljo veliko kompletov jedilnih miz in stolov, ki jih lahko prilagodite videzu ostalega kuhinjskega pohištva, saj se z njim tako stilsko, kot barvno, ujemajo do potankosti. 

Obiščite enega od prodajno razstavnih salonov podjetja GA+kuhinje in izberite svojo kakovostno in moderno kuhinjo po ugodni ceni.

Foto

Izdelki

Pokaži vse >
Kuhinja
Kuhinja

Če ste razmišljali o nakupu kuhinje, kuhinjskih elementov ali opreme stanovanja nasploh, je to pravi...

Več
Kuhinjski elementi
Kuhinjski elementi

Kuhinjski elementi in pulti so lahko izdelani v najrazličnejših stilih in barvah oziroma barvnih odtenkih...

Več
Kuhinjsko pohištvo
Kuhinjsko pohištvo

Kuhinjo ljubkovalno imenujemo “srce doma”, zato je popolno in edinstveno kuhinjsko pohištvo neprecenljiva...

Več

Storitve

Pokaži vse >
3D izris kuhinj
3D izris kuhinj

Kuhinje so nedvomno eden od najpomembnejših prostorov vsakega doma. Čeprav so v osnovi namenjene pripravi...

Več
Pokaži vse >
Kako do moderne kuhinje izdelane po vaših željah
Kako do moderne kuhinje izdelane po vaših željah

Moderna kuhinja sodi v vsak sodobni dom. Moderna kuhinja je funkcionalna in lepa, opremljena... Več >

Pošlji povpraševanje