Moderna kuhinja - nepogrešljiv del sodobnega doma

Moderna kuhinja sodi v vsak sodobni dom. Moderna kuhinja je funkcionalna in lepa, opremljena je s sodobnimi gospodinjskimi aparati, odlikujejo jo prefinjene podrobnosti kot so v elemente vgrajena LED svetila. Dovršena je s kakovostnimi materiali, ki so enostavni za vzdrževanje, praktični za uporabo in prijetni na pogled.


Moderne kuhinje z otokomNove kuhinje - ugodno rešitev za vas ima GA kuhinje

Si želite kuhinje z otokom, so vam všeč zaobljene linije ali bolj tradicionalne, si želite kombinacijo vsega naštetega, ste že slišali za brezročajne kuhinje? Ugodno in ustrezno rešitev boste našli v salonu GA kuhinje. Oglasite se v razstavnem salonu v Ljubljani in si izberite visokokaovostno moderno kuhinjo po vaših željah. Nova kuhinja seveda predstavlja tako časovno, kakor finančno investicijo in pomagamo vam tudi pri tem. Prodajamo kvalitetne kuhinje, za katere vam vedno priskrbimo dostopno in ugodno ceno.

NAROČITE SI SVOJO MODERNO KUHINJO PO MERI! VEČ TUKAJ!


Kuhinje z otokom v prostor vnesejo dinamičnost

Kuhinje z otokom sicer zahtevajo nekaj več prostora, a kuhinjski otok je prav poseben prostor, ki ga ima marsikatera moderna kuhinja. Če jedilna miza in stoli niso v istem prostoru, lahko otok služi kot miza, kjer se udobno počutijo tudi tisti, ki ne kuhajo. Poleg dinamične razporeditve, ki jo kuhinje z otokom ponujajo, pa je takšna kuhinja tudi izredno funkcionalna. Kuhinjski otok je namreč bogat z dodatnim shranjevalnim prostorom, ki ga omogočajo predali s popolnim izvlekom, v notranjosti le teh pa protizdrsna podlaga iz gume.

moderne kuhinje z otokom moderne kuhinje


Barve, materiali in oblika - moderno kuhinjo si izberete sami

Moderna kuhinja v središču katere je otok je lahko drzna ali zadržana, pri načrtovanju vedno upoštevamo vaše želje. Kuhinje ugodno izdelamo, dostavimo in tudi zmontiramo. Strokovno vam pomagamo bodisi pri izbiri kuhinje z otokom (ugodno vam jo tudi izdelamo), načrtovanju jedilnega kota ali izbiri jedilne mize in stolov. Moderni jedilniški stoli, ki jih najdete v naši ponudbi bodo vaši kuhinji dali piko na i in jo zaključili v resnično posebno in prijetno celoto.