Vrata – kakovost je plod dolgotrajnega dela in tradicije

Podjetje Lestur je uveljavljena blagovna znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih vrat tako za bivalne objekte kot so hiše in stanovanja, kot tudi za poslovne prostore in javne objekte. V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato smo se zavezali, da našim kupcem ponudimo le najbolj kakovostne izdelke in jim omogočimo kar se da ugodno ceno.

Izdelujemo vrata različnih oblik in slogov, od tistih, ki želite najbolj moderna vrata, ki se bodo ujemala z notranjim dizajnom pa do tistih, ki prisegate na klasična vrata. Izbira je velika in verjamemo, da bo pri nas vsakdo našel primerna vrata, ki mu bodo popestrila prostor in ga naredila prijetnejšega za bivanje ali delo.

cena notranjih vrat s podboji

Ustvarjamo z navdihom, željo  po inovativnosti in iskanju novih rešitev, ter se vsaki stranki posvetimo individualno, kar pomeni, da vi poveste, kaj bi želeli in kako ste si določeno stvar zamislili, mi pa vam povemo naše mnenje, se vam prilagodimo in skupaj naredimo vrata, notranja ali zunanja, ki ste si jih vedno želeli. Vsi naši izdelki so plod dolgotrajnega razvoja, ki v kombinaciji s tradicijo, izkušnjami in spremljanjem najnovejših trendom, ki jih tako lahko ponudimo strankam v najboljši možni obliki.

Vrata – notranja, zunanja, drsna, nihajna ali krilna

Naša primarna dejavnost je, kot smo že omenili, izdelava vrat in tukaj so možnosti resnično pestre. Izbirate lahko med lesenimi vrati, ki so primerna za vse tiste, ki prisegate na naravne materiale, spet drugim so všeč steklena vrata, saj je steklo material, ki vizualno poveča prostor, prepušča svetlobo in naredi prostor prijetnejše za bivanje, obenem pa se ujema z modernim dizajnom.

Izbirate lahko med drsnimi vrati, ki se odpirajo ob ali v steno, nihajnimi vrati, dvorkilnimi in enokrilnimi vrati, seveda pa vam lahko postavimo celotno steno z vrati. Kot novost smo v zadnjih letih našim strankam ponudili zastopstvo kljuk priznanega evropskega proizvajalca Tupai, ki so na slovenskem trgu popolna novost, tako da imamo celovito ponudbo in verjamemo, da bo vsakdo našel primerna vrata zase in jih obogatil s kakovostno kljuko.

Drsna vrata notranja

Vrata, tako notranja kot tudi zunanja, so izjemno pomembn del vsakega prostora ali objekta, zato je pomembno, da izberete kvalitetna vrata, ki vam bodo dolgo služila. V kolikor imate glede vrat kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri, seveda pa si lahko za več informacij ogledate tudi našo spletno stran.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje