Pošlji povpraševanje

Naravno razstrupljanje jeter za odlično zdravje

Razstrupljanje jeter je ena najučinkovitejših poti, da si povrnemo zdravje. Jetra so namreč eden naših največjih notranjih organov in opravljajo v telesu vrsto življenjsko pomembnih funkcij, z naravnim razstrupljanjem jeter pa si zagotovimo, da bodo jetra te funkcije lahko nemoteno opravljala še naprej. Z leti lahko zaradi preobremenjenosti njihovo delovanje začne upadati, zato je življenjskega pomena, da zanje poskrbimo. Če se lotimo razstrupljanja jeter, pa je najslabše poseči po hitrih rešitvah, ker lahko s pripravki, ki so polni kemikalij in škodljivih snovi, jetrom škodimo. Kot vedno so najboljši naravni pripravki iz rastlin, kraljica med rastlinami za zdravje in razstrupljanje jeter je pegasti badelj. V podjetju Tosama, kjer že od leta 1923 skrbijo za zdravje več generacij Slovencev, prisegajo na zdravila iz narave in ponujajo za popolno zdravje semena in izvlečke ter preizkušeno učinkovite tablete Liverin Forte za razstrupljanje jeter na osnovi pegastega badlja.

Razstrupljanje jeter na bazi pegastega badlja

Znaki, po katerih prepoznamo, da jetra potrebujejo pomoč

Jetra imajo v telesu tako pomembno vlogo, da zaslužijo vso našo pozornost, ker motnje v delovanju jeter narušijo naše zdravje in počutje. Razstrupljanje jeter tako ni muha sodobnega časa, ampak je nujna podpora celotnemu telesu, da lahko optimalno deluje na vseh ravneh. Jetra v telesu skrbijo za presnovo in prek jeter se v kri vsrkavajo hranilne snovi, v njih se shranjujejo vitamini, maščobe in sladkor v obliki glikogena, ki se sprošča ob naporih. Jetra tvorijo žolč in poleg tega skrbijo za razstrupljanje telesa, saj pretvarjajo strupene snovi v nestrupene. Razstrupljanje jeter poskrbi, da ostajajo jetra eden naših najpomembnejših organov za osnovno preskrbo telesa in predelavo strupov ter odstranjevanje bakterij in virusov ter s tem za močan imunski sistem, kar je v času pandemije še posebej pomembno. Da potrebujemo naravno razstrupljanje jeter, ker smo jih zaradi svojega življenjskega sloga preobremenili, se to kaže na različne načine: veliko zbolevamo in imamo šibek imunski sistem, prebava je počasna, po jedi nas napihuje, imamo glavobole in smo utrujeni, okrog pasu se nam nalaga maščoba, imamo težave s kožo, krvni izvidi pokažejo previsoke vrednosti trigliceridov in »slabega« holesterola. Poleg tega razstrupljanje jeter vpliva na izboljšanje psihičnega stanja. Več kot dovolj razlogov, da se čim prej lotimo razstrupljanja jeter.

Liverin forte učinkovito razstruplja jetraLiverin forte za dnevni vnos

Učinkovito in naravno: razstrupljanje jeter z Liverinom Forte

Ko govorimo o razstrupljanju jeter, marsikoga od misli na to odvrne predstava, da gre ali za drag, boleč ali neprijeten postopek, ali pa za postopek, ki bi zahteval poseben napor in veliko časa. Na srečo obstajajo popolnoma naravni pripravki iz zdravilnih rastlin, na prvem mestu med njimi je pegasti badelj, ki so varni in učinkoviti ter povsem preprosti za uporabo. Podjetje Tosama, ki prisega na naravne rešitve, ima v svoji ponudbi več pripravkov za naravno razstrupljanje jeter, med njimi semena pegastega badlja, iz katerih si skuhamo čaj ali pa jih zmeljemo in zaužijemo, ekstrakt iz pegastega badlja, čaj in pa kapsule iz te rastline. Najbolj priljubljene in učinkovite pa so tablete za razstrupljanje jeter Liverin Forte, ki poleg pegastega badlja vsebujejo še druge rastline, kot sta golostebelni sladki koren in indijska kosmulja, ki podpirata delovanje pegastega badlja, tem tabletam za razstrupljanje jeter pa so dodani še pomembni vitamini – B-kompleks za močnejši imunski sistem in vitamin E. Paket tablet za razstrupljanje jeter Liverin Forte vsebuje 240 tablet, ravno toliko jih je potrebnih za 3-mesečno terapijo. Tak cikel razstrupljanja jeter je povsem preprosto izvesti, pegasti badelj ob podpori drugih snovi pa bo v treh mesecih opravil svoje. Vsebuje namreč silimarin, snov, ki poskrbi za obnovo poškodovanih jetrnih celic in jetra ohranja zdrava. Tablete za razstrupljanje jeter Liverin forte so na voljo v Tosaminih prodajalnah ali v njeni spletni trgovini.