Pošlji povpraševanje

Barve stanovanja in barve fasade - slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin S.P., Ljubljana

Slikopleskarstvo in fasaderstvo

Barve stanovanja in vpliv na počutje

Barve stanovanja lahko prilagodimo psihološki tezi o vplivu barv na naše razpoloženje. Različne barve nam popestrijo prostor, hkrati pa podzavestno vplivajo na naše čute. Tako naj bi veljalo, da imajo ljudje, ki izberejo določene barve stanovanja, takšne lastnosti, kakršne zajemajo tiste barve:

  • pleskanje stanovanja z oranžno predstavlja vesele, tople, širokosrčne in igrive ljudi;
  • modre barve stanovanja simbolizirajo modre ljudi, ki jih privlačita neskončnost in nesmrtnost;
  • vijolične nianse združujejo nasprotja mir, oddaljenost in vročino ter strast;
  • rdeča barva sobe simbolizira optimizem, vitalnost, aktivnost, vročino in strast, ki naj bi se odvijali v tej sobi;
  • zelena narekuje umirjenost, počitek in premišljevanje;
  • beljenje stanovanja z belo barvo pa je simbol čistosti, božanskosti in popolnosti. Ljudje, ki izberejo bele odtenke barve za stanovanje, cenijo prav te lastnosti.

Izberite primerno barvo tudi za poslikavo otroške sobe!

Barva fasade - trend barv in pisanosti

Barva fasade je v zadnjih letih dobila precej zagona. V različnih naseljih po Sloveniji lahko opazimo najrazličnejše moderne fasade iz barv, ki bi jih prej uporabili za barve notranjih sten stanovanja. Vrstijo se od pastelnih in umirjenih odtenkov, pa vse tja do močnih in živahnih barv. Klasične fasade, ki so se prej bohotile v svoji belini, je povsem zasenčila barva fasade, ki želi izstopati. Barvanje fasade je dobro zaupati strokovnjakom, zato ne tvegajmo poškodb in neustrezne izvedbe, ki bi jo morali kmalu ponovno popravljati. Izdelavo celotne fasade, obnova ali spremembo barve fasade bodo za vas zelo kvalitetno opravili v Slikopleskarstvu in fasaderstvu Alojz Čerin s.p., vi pa čas in sebe prihranite za prijetnejša opravila. Barva vaše fasade in barve stanovanja naj odražajo vašo osebnost in privabljajo sosede za tkanje še trdnejšega prijateljstva.

Iz Ljubljane pokrivamo vse regije Slovenije

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p., Ljubljana- barve stanovanja in barva fasade, vam torej nudi naslednje storitve:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje