Pošlji povpraševanje

Pri padcu imunskega sistema so tablete za imunski sistem odlična pomoč

Imunski sistem v človeškem telesu je vsak hip v pripravljenosti, da iz telesa »pospravi« vse vsiljivce, ki bi mu lahko škodili, zato padec imunskega sistema za vsakega posameznika pomeni ogrožanje njegovega zdravja v celoti. Oslabljen imunski sistem ni več sposoben opravljati svoje funkcije in potrebuje takojšnjo pomoč in naše ukrepanje. Za izboljšanje imunskega sistema je na voljo veliko rešitev, na trgu je cela paleta tablet za imunski sistem, vendar niso vse učinkovite in dobrodejne, zato je treba izbirati pozorno in z zavestjo, da so še vedno najboljše rešitve tiste, ki nam jih ponuja narava. Za dvig imunskega sistema so takšne tablete za imunski sistem z naravnimi sestavinami pravi blagoslov in bodo še z nekaterimi drugimi psihofizičnimi aktivnostmi pomagale telesu znova vzpostaviti ravnovesje. Tosama kot zaprisežena zagovornica naravnih rešitev ponuja bogat izbor rastlinskih pripravkov, izvlečkov in tablet za imunski sistem, ki bodo prava podpora telesu v tem času, ko na nas od povsod prežijo virusi.

Padec imunskega sistema

Zakaj pride do padca imunskega sistema?

Na padec imunskega sistema vpliva več dejavnikov: stres, predvsem, če traja dalj časa, nekatere nezdrave navade, kot sta kajenje in prekomerno pitje alkohola, ter prehranjevanje, ki ne vključuje polnovrednih obrokov in obilja sadja in zelenjave.

Obrambne celice imunskega sistema potrebujejo za svoje delovanje učinkovito podporo, ki jo dobijo iz hrane – posebno pomembni so vitamini in minerali. Teh telo večinoma ne more samo proizvajati, zato ob pomanjkljivi in enostranski prehrani, ki jo sestavlja predvsem hitra hrana, hitro pride do padca imunskega sistema. Oslabljen imunski sistem pa je lahka tarča virusov in bakterij. Posebej pomembni za pravilno delovanje imunskega sistema so: vitamin C, ki »lovi« proste radikale in varuje celice, vitamin A in vitamin E, vitamin D, katerega pomena za zdravje se v zadnjem času vse bolj zavedamo, esencialne maščobne kisline in med elementi v sledovih predvsem selen in cink. Če naša prehrana ni dovolj bogata z vsemi temi snovmi (in največkrat ni) in imamo oslabljen imunski sistem, je zelo smotrno poskrbeti zase še dodatno in poseči po dodatkih in tabletah za imunski sistem. Pripravki in tablete za imunski sistem, ki jih najdemo v Tosamini ponudbi, zato vsebujejo vse potrebne snovi in vitaminske komplekse, da nas podprejo na vseh področjih, kjer se kažejo posledice padca imunskega sistema.

Izboljšanje imunskega sistema je posledica ciljnega delovanja

MedexČe smo se znašli v začaranem krogu nenehnih prehladnih in drugih kroničnih obolenj, utrujenosti, izčrpanosti in splošnega slabega počutja, ne obupavajmo, ker se da to stanje korenito izboljšati – z dvigom imunskega sistema. Kako? Po korakih in z jasnim ciljem ter pravo strategijo. Ob zavedanju, da brez zdravja tudi nič drugega v življenju ne more delovati, se je treba zavestno, kolikor se da, izogibati dejavnikom, ki nam škodijo in nas rušijo od znotraj. Stresu se ne moremo povsem izogniti, lahko pa njegove učinke omilimo s sprostitvenimi tehnikami in gibanjem. Vsak dan se trudimo jesti domače sadje in zelenjavo – in poleg tega se podpremo s pravimi dodatki in tabletami za imunski sistem, da nam zapolnijo vse primanjkljaje. Zaradi njegove pomembnosti je Tosama izboljšanju imunskega sistema namenila posebno pozornost in nam ponuja učinkovito orodje za vzpostavitev in ohranitev zdravja: pripravke za hiter dvig imunskega sistema z ameriškim slamnikom, žajbljem in drugimi zdravilnimi rastlinami, z vitamini skupine A, B, C, D in minerali ter cinkom in selenom, tablete za imunski sistem s propolisom in vitaminom C, probiotike za zdravo črevesno floro, kar je osnova za izboljšanje imunskega sistema, pa modrozeleni algi klorelo in spirulino, ki imata obilje mineralov in vitaminov. Tablete za imunski sistem vsebujejo več zdravilnih sestavin, ki se medsebojno podpirajo za boljši učinek, Tosama pa je pri izbiri izdelovalcev teh tablet in pripravkov pazljiva, da res uporabljajo naravne in kakovostne surovine: od našega Medexa, MultiEMfermenta in edinstvene tinkture Solanaceae do tujih podjetij NOW, Terranova, Solime, PharmaNord in drugih. Izbira je vaša, dvig imunskega sistema pa neprecenljiva nagrada.