Katero adaptirano mleko priporočajo pediatri za nedonošenčke?

adaptirano mleko za nedonošenčke

Katero adaptirano mleko priporočajo pediatri je zagotovo vprašanje vsake mamice, predvsem, če se je srečala s takšnimi ali drugačnimi težavami pri dojenju, zaradi katerih malček ne prejema zadostne količine hrane. Adaptirana mleka se razlikujejo glede na starost otroka in morebitne težave, s katerimi se otrok srečuje. Med najpogostejše sodijo polivanje, preobčutljivost na beljakovine iz kravjega mleka in kolike.

Katero adaptirano mleko priporočajo pediatri je torej odvisno od številnih dejavnikov, o katerih se je najbolje posvetovati z izbranim pediatrom. V večini primerov pediatri priporočajo uporabo izdelkov Novalac, ki so posebej prilagojeni težavam, s katerimi se otrok srečuje. Na voljo je tudi adaptirano mleko za nedonošenčke, ki je namenjeno nedonošenčkom in dojenčkom z nizko porodno težo. V podjetju Tosama vam nudimo več vrst adaptiranega mleka za novorojenčke, znamke Novalac.


Adaptirano mleko za nedonošenčke - katere so njegove lastnosti?

Adaptirano mleko za nedonošenčke je sestavljeno tako, da nedonošenčku zagotavlja oskrbo z energetskimi in prehranskimi potrebami. Nedonošenčki so zaradi nerazvitosti še posebej občutljivi, zato moramo v tem primeru njihove prehranske potrebe zadovoljiti z izbiro primernega adaptiranega mleka za nedonošenčke. O tem, katero adaptirano mleko priporočajo pediatri za nedonošenčke, je najbolje povprašati kar pediatre. Vendar pa je linija izdelkov Novalac ena izmed boljših, saj nam nudi vse vrste adaptiranega mleka za naše najmlajše. Na voljo je tudi začetno mleko za dojenčke od rojstva do 6. meseca starosti.

PREVERITE TUDI OBLAČILA ZA NOVOROJENČKE


začetno mlekoKatero adaptirano mleko priporočajo pediatri pri posameznih težavah?

Na vprašanje, katero adaptirano mleko priporočajo pediatri, ni preprosto odgovoriti, saj je izbira adaptiranega mleka odvisna tudi od starosti otroka in od njegovih težav, ki so značilne za določeno starostno obdobje. Če se sprašujete, katero adaptirano mleko proti krčem izbrati, se lahko odločite tudi za Novalac AC začetno mleko, ki je primerno za dojenčke s kolikami od rojstva do 12. meseca starosti.

Pediatri vsekakor priporočajo uporabo adaptiranih mlek Novalac, ki so izdelana z uporabo gensko nespremenjenih virov, hkrati pa zadovoljujejo vse prehranske potrebe dojenčkov in majhnih otrok. Na voljo so tudi v podjetju Tosama, v katerem vas vabimo k ogledu ponudbe: http://www.tosama.si/165_Dojencek-in-mamica/hranjenje/dude.