Pošlji povpraševanje

Pri Tosami na voljo medicinski med za naravno celjenje ran

Medicinski med je eno najstarejših in najbolj naravnih zdravil. To vemo tudi pri Tosami, enem najbolj znanih proizvajalcev in distributerjev medicinske opreme, pripomočkov in zdravil pri nas. Kdo še ni slišal za vse dobre lastnosti naravnega medu, pri čemer medicinski med ni nobena izjema? Seveda je pri medicinskem medu še boj zagotovljena higiena in čistoča, primeren pa je tudi za zunanjo uporabo. Medicinski med, ki ga najdete na policah prodajnih mest Tosame ter v naši spletni trgovini, je iz popolnoma naravnih sestavih ter pridelan po večinoma naravnih metodah. Vse prednosti in koristi medicinskega medu se težko navedejo, spodbudno pa vpliva na celjenje ran, vzpostavljanje naravnega ravnovesja v telesu in krepitev odpornosti. Vse, kar je dobrega v naravi, med prenese na nas!

Naj oskrba rane ne postane dodatno breme

Oskrba rane po poškodbi je velikokrat tvegano početje. Pri oskrbi rane ste namreč izpostavljeni dodatnim nevarnostim okužb in podvajanju poškodb, kar lahko povzroči zaplete pri okrevanju. Z medom iz Tosame, skupaj z našimi naravnimi rešitvami za povijanje in obvezovanje ran, vam zagotavljamo celostno spremljanje in negovanje vaše poškodbe. Lahko se oskrbujete kar sami, se prepustite komu v domači oskrbi ali pa zaupate strokovno usposobljenim delavcem. V nobenem primeru ne boste v slabih rokah, če boste sledili kakovostni liniji izdelkov iz Tosame. Zagotavljamo vam preverjeno kvaliteto, visoko raven higiene ter proizvode, ki so že na tisočih zadovoljnih strank dokazali svojo učinkovitost. Prizadevamo si, da vam za vaš denar zagotovimo kar največ kakovosti. Poskrbeli bomo, da se bodo vaše poškodbe hitro in dokončno zacelile.

medicinski med za ranesodobna oskrba rane

Medicinski med za rane se uporablja tako pri otrocih kot odraslih

Medicinski med za rane iz Tosame se uporablja za zdravljenje in celjenje ran po poškodbah tako pri otrocih kot odraslih. Gre za popolnoma naravno metodo oskrbovanja rane, kjer se zaradi naravnih sestavin v medu krepi proces obnavljanja celic – osmoze. Ker je med bogat s sladkorjem in ima nizek pH, lahko prepreči rast bakterij. Tako med škoduje bakterijskim celicam, kar pospešuje celjenje. Popolnoma naravna sestava medu pa zagotavlja, da se v vaš organizem ne vnašajo tujki ali škodljive sestavine, ki bi spodbujale nastanek vnetij ali bakterij. Skupaj z obliži, gazami in povoji je medicinski med ena od najbolj učinkovitih tradicionalnih rešitev za krepitev organizma in spopad s poškodbami, ki se v Tosami ob upoštevanju zakladov tradicije plemeniti v moderni preobleki. Na voljo je v različnih vrstah embalaže in ne sme manjkati v nobeni domači lekarni. Po odprtju ga lahko uporabljate nekaj mesecev, zato vam priporočamo, da postane nepogrešljiv sestavni del vaše omarice z zdravili.

Medicinski med zagotavlja sodobno oskrbo rane, poleg priporočamo uporabo oblog

Sodobna oskrba rane zahteva stalno skrb in pozornost. Z medicinskim medom iz Tosam je zagotovljena celostna oskrba rane, uporaba oblog in dodatnih preparatov pa lahko okrevanje še pospeši. Športniki izjemno cenijo blagodejne učinke naših proizvodov, vse bolj pa so poznani tudi med splošno javnostjo. Poleg blagodejnih učinkov med vsebuje tudi antioksidante, ki prispevajo k antibakterijskim in protivnetnim lastnostim izdelka. Oglejte si naše izdelke v celoviti ponudbi na spletni strani s spletno trgovino Tosame, kjer resnično najdete izjemno veliko izbiro artiklov. Vsak izdelek je dodatno opisan, priporočeni so tudi sorodni izdelki. Tako lahko še pred nakupom vse izčrpno preberete in preverite. Če imate raje osebni stik, se lahko vključite v spletni klepet ali se oglasite na enem od naših prodajnih mest. Naj vas prepričamo tudi v živo. Naši sodelavci že več kot sto let ustvarjajo ponudbo, ki varuje telo in duha, zato je Tosama eno najbolj prepoznavnih imen na področju zdravja in dobrega počutja pri nas. Zagotovite sebi in svojim najbližjim najbolj naravne in učinkovite sestavine iz zakladnice dobrega. Dobrodošli in vabljeni k obisku!