Vse za dom

Vse za dom

 • Izris kopalnic z vsemi omaricami in dodatki

  Kopalnice vsebujejo veliko elementov. PRi prenovi se ponavadi zamenja celotna oprema. Edini del, ki se ga po večini še lahko uporabi so kopalniške omarice. Vse ostale dodatke za kopalnico pa se kupi nove.

 • Pretočne ekološke greznice iz plastike

  Greznice je zelo enosrtavno namestiti. Najceneje je greznico uporabiti na vrtu ali vikendu. Več dela je s pretočnimi greznicami. Čeprav so greznice po večini narejene iz plastike, je njihovo delovanje ekološko.

 • Vhodna vrata alu

  Zamenjava vhodnih vrat je smiselna v primeru slabega tesnjenja in kvarjenja estetskega videza vašega doma. Demontaža starih vrat in montaža novih, mora biti opravljena strokovno, v nasprotnem primeru nova vhodna vrata ne bodo izpolnila vaših pričakovanj.

 • Aluminijasta vhodna vrata

  V današnjem času je na tržišču veliko vrst vhodnih vrat, zato morate pred nakupom dobro premisliti katera so za vas tista prava oziroma katera po vašem mnenju najbolje izpolnjujejo vaša pričakovanja. Na izbiro imate vhodna vrata iz različnih materialov kot so: PVC, les in aluminij

 • PVC vhodna vrata

  PVC vhodna vrata in ALU rolo garažna vrata poskrbijo tako za lep videz objekta, kot tudi za večji občutek varnosti, saj nudijo zaščito pred morebitnimi nepridipravi, obenem pa so odlično toplotno in zvočno izolativna. 

 • Prednosti modernih alu les in lesenih oken

  V podjetju Marles se ukvarjamo z izdelavo modernih lesenih in alu les oken. Obiščite nas in se prepričajte o prednostih oken po meri.

 • Pipe za kopalnico

  Nekoč pri izbiri dizajna pipe za kopalnico nismo imeli prav velike možnosti izbire, danes pa je ponudba modelov v različnih stilih na trgu izjemno velika. Pipe za umivalnik so na voljo v različnih oblikah, izbiramo pa lahko tudi med različnimi dizajni, načini toka vode in načini montaže.

 • Kopalniška oprema

  Kopalniška oprema sčasoma postane dotrajana in obrabljena in takrat je čas za zamenjavo. Kako opremiti svojo kopalnico? V prvi vrsti upoštevajmo lastne želje in pričakovanja, vsekakor pa ne pozabimo na prostorske omejitve. 

 • Armature za kopalnico

  Armature za kopalnico so nepogrešljiva oprema v prostoru, v katerem skrbimo za svojo osebno higieno. Ponudba pip na trgu je ogromna, zato se je dobro osredotočiti na kvaliteto materialov, iz katerih so izdelane, na njihove dimenzije, način vgradnje, način toka vode in nenazadnje tudi na njihov dizajn. 

 • Moderne sedežne garniture

  Izbira klasične ali moderne sedežne garniture naj bi bila odvisna od ostalega pohištva, ki ga imate v vašem domu. V primeru klasične stanovanjske opreme, je logična izbira klasične sedežne garniture, če pa imate stanovanje opremljeno po zadnjih modnih trendih pa boste najverjetneje izbrali moderno sedežno garnituro.

 • Sedežna garnitura

  Pri nakupu nove sedežne garniture morate upoštevati kar nekaj dejavnikov, saj je to kos pohištva, ki doda vaši dnevni sobi estetsko vrednost, obenem pa mora biti tudi funkcionalen. Najpomembnejša odločitev je velikost sedežne garniture, saj jo je potrebno prilagoditi velikosti dnevnega prostora. 

 • Otroška vzmetnica

  Kvaliteta otroške vzmetnice je izjemno pomembna, saj otrok na njej preživi večji del svojega dneva. Prav zato je pomembno, da vzmetnica dobro podpira otroško telo, ki se med spancem tudi razvija, nenazadnje pa je nujno, da je vzmetnica narejena iz naravnih materialov, ki so prijazni otroški koži.

 • Kuhinje po meri

  Kuhinje po meri nam omogočajo, da si na zelo enostaven način zagotovimo največ za naš denar. Izbiramo lahko med različnimi dizajni, bodisi modernimi bodisi tradicionalnimi, med pestro paleto barvnih odtenkov in vzdržljivimi materiali, konec koncev pa si lahko izberemo tudi obliko kuhinje.

 • Izris kuhinje

  Izris kuhinje je trenutno ena najbolj naprednih rešitev na področju zasnove kuhinj. Prostor dobi realno podobo, zato si stranka lažje predstavlja svoje želje in pričakovanja, ki so sedaj že strnjena v celoto. 

 • Lesena in alu lesena okna različnih dimenzij

  V podjetju Marles vam nudimo širok asortiman lesenih in lesenih alu oken. Izbirajte med različnimi dimenzijami oken.