Pohištvo Alples: vgradne omare, postelje, predsobe, kuhinje, dnevne, mladinske in otroške sobe

Pohištvo Alples

Pohištvo Alples za ves dom

Pohištvo Alples vključuje vgradne omare, dnevne sobe, predsobe, spalnice ter še mnogo več. Nudimo vam pohištvo za ves dom, ki predstavlja najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Alples združuje slovensko znanje in izkušnje. Naše predsobe, spalnice in dnevne sobe dosegajo visoke kakovostne standarde, vašemu domu pa zagotavljajo tudi estetiko, udobje in funkcionalnost. Alples pohištvo je narejeno v Sloveniji, zato vse naše vgradne omare Alples, dnevne sobe in drugo pohištvo odlikuje slovenska kakovost. Montaža pohištva je ob nakupu nad 660 € vključena v ceno.

Spalnice, dnevne sobe, predsobe in vgradne omare Alples

Pri nas vam po dostopnih cenah nudimo raznolike spalnice, predsobe, dnevne sobe, mladinske sobe in otroške sobe. Pohištvo Alples pa dopolnjuje kosovni program, ki ga sestavljajo klubske mizice, pisalne mize in ostali pohištveni dodatki. Ko je sestavljanje elementov v celoto pretežko, vam pri opremljanju vaše sobe nudimo opcijo: arhitekt svetuje. S programom Narišem sam pa lahko postavljate v prostor elemente vseh programov pohištva, razen kuhinj.

Kuhinje Alples - kvalitetna kuhinja za vaš dom

Ponašamo se tudi s kvalitetnimi kuhinjami. Kuhinje Alples z velikim izborom elementov zagotavljajo individualno rešitev za vsak prostor. Kuhinje upoštevajo ergonomske zahteve za udobnejše delo. Dolgoletne izkušnje in znanje našega podjetja so garancija za kakovost tudi na področju kuhinj. Za kuhinje možnost 'Narišem sam' zaradi zahtevnosti programa ni na voljo.

Postelje Alples raznolikih izvedb in oblik

Pohištvo Alples vključuje tudi postelje. Postelje Alples se odlično odrežejo v družbi vgradne omare. Alples postelje so na voljo v različnih izvedbah v različnih materialih, barvah in stilih. Postelje vam po želji tudi skrajšamo ali podaljšamo, lahko pa se dopolnjujejo tudi z drugimi našimi pohištvenimi elementi.

Alples | Pohištvo Alples, vgradne omare in kuhinje - povezave do naše spletne strani: