Pošlji povpraševanje

Krema za sončenje za obrazKrema za sončenje za občutljivo kožo: naravna zaščita občutljive kože in obraza za otroke in odrasle


Krema za sončenje za občutljivo kožo je eden izmed tistih izdelkov, ki ne sme manjkati v vročih poletnih dneh. Svoje telo, kožo in obraz morate dobro zaščititi pred nevarnimi UV žarki. To pa lahko naredite le tako, da izberete dobro naravno kremo za sončenje. V ponudbi podjetja Tosama lahko najdete različne naravne kreme za sončenje, tudi takšne, ki so primerne za najbolj občutljivo kožo. Ne pozabite tudi na kremo za sončenje za otroke, ki jo boste prav tako našli v našem prodajnem programu. Krema za sončenje pa ni namenjena samo za na plažo. Tudi če se odpravljate na sprehod po mestu ali izlet poskrbite, da svoj obraz in telo ustrezno zaščitite z ustreznim faktorjem. Naša ponudba krem za sončenje je pestra in raznolika. V njej lahko najdete tudi otroške kreme za sončenje z visokimi faktorji. Oglejte si ponudbo na naši spletni strani, kjer lahko v naši spletni trgovini naročite kremo za sončenje že danes v le nekaj preprostih korakih.


Krema za sončenje: naravna zaščita za celo telo


Pri izbiri kreme je pomembno, da izberete naravno. Izberite tudi primeren zaščitni faktor. V ponudbi krem za sončenje izpostavljamo Sun gel kremo za sončenje z zaščitnim faktorjem 30. Gel krema, ki se zelo dobro razmaže, ima zelo visok zaščitni faktor (ZF 30 + UVA) in ščiti pred takojšnjimi in dolgoročnimi poškodbami kože, ki jih povzročajo UV-žarki. Namenjena je dnevni uporabi za obraz in nepokrite dele telesa. Vsebuje aktivni kompleks za zaščito celic in DNK. Primerna pa je tudi za zelo občutljivo kožo. Zaščitna naravna gel krema za sončenje je izredno učinkovita. Poleg tega pa tudi intenzivno neguje kožo. Gre za naravno kremo za sončenje, ki vsebuje kombinacijo učinkovin rastlinskega izvora, in naravno pomaga pri zaščiti celic in DNK pred poškodbami zaradi prostih radikalov in UV-žarčenja, ščiti epidermalne matične celice (dokazano z in vitro raziskavami) in tako dopolnjuje delovanje UV-filtra. Pantenol in vitamin E izboljšata zmožnost kože, da ohranja vlago, delujeta protivnetno in pomirjata kožo. Z minerali bogat izvleček alg naredi zaščitni sloj, krepi naravno zaščito kože pred škodljivimi okoljskimi vplivi in ščiti pred izgubo vlage. Naravna krema za sončenje ne vsebuje parfumov, polietilen glikola, oktokrilena, barvil in alkohola. Krema za sončenje ponuja intenzivno zaščito in nego občutljive kože. Uporaba je primerna tudi za otroke in tiste z občutljivo kožo.


Krema za sončenje naravna TosamaKrema za sončenje za otroke z zelo visoko zaščito


V naši ponudbi lahko najdete tudi različne kreme za sončenje za otroke, ki ponujajo visoko zaščito pred škodljivimi in nevarnimi UV žarki. Med njimi je tudi krema za sončenje za otroke Mustela Sun SPF 50+. Zelo visoka UVA in UVB zaščita je posebno prilagojena nežni in občutljivi koži dojenčkov in otrok. Omenjena krema ne vsebuje parabenov, parfuma, barvil, alkohola ter je hipoalergena. Krema je obogatena z naravno aktivno sestavino, ki ščiti občutljivo otroško kožo pred škodljivimi vplivi UVA in UVB žarkov. Brez težav jo lahko uporabljate tudi tisti, ki imate zelo občutljivo kožo in za zaščito obraza.


Naravna krema za sončenje za obraz: Mommy Care


Krema iz jojobe, karitejevega masla in kamilice nežno neguje kožo na obrazu, zagotavlja pa visoko stopnjo zaščite pred UVB in UVA žarki. Popolnoma varna je tudi za novorojenčke. Ta blaga naravna krema za obraz je bila razvita posebej za varovanje nežne kože otrok in dojenčkov pred škodljivimi sončnimi žarki. Vsebuje fizična sredstva za sončenje, ki odbijajo sončne žarke, zato jo lahko uporabljate brez zadržkov.


Ostala ponudba krem za sončenje


Naša ponudba krem za sončenje za občutljivo kožo je pestra, zato smo prepričani, da boste v njej našli takšno, ki bo vašo kožo učinkovito zaščitila na soncu. Ponudba je dostopna na naši spletni strani, kjer lahko dobite tudi več informacij o sestavi in uporabi krem za sončenje.

Več o oblačilih za dojenčke:https://www.vsi.si/tosama/oblacila-za-dojencke

PRIPOMOČKI ZA DOJENČKE

NEGA ROK IN NOG