Pošlji povpraševanje

MARLES OKNA - najvišja kvaliteta

Smo proizvajalec lesenega stavbnega pohištva: lesenih oken, vhodnih vrat in senčil, ki jih že več kot 30 let vgrajujemo v izdelke, ki spadajo v višji kakovostni razred. Individualna proizvodnja nam omogoča prilagajanje željam kupcev, in sicer tako lastnikom novih hiš kot tudi tistim, ki se odločajo za menjavo stavbnega pohištva. Zadovoljstvo z razvojem energetsko varčnih in pasivnih oken je še posebej veliko, saj smo med prvimi v Evropi, ki se lahko ponašamo s tako kakovostjo lesenega okna.

marles lesena okna

Trajnostna gradnja je pojem, ki ga v današnji ekološko vse bolj osveščeni družbi ne moremo spregledati. Tovrstna gradnja temelji na modernih nizkoenergijskih, ekoloških izdelkih iz naravnih materialov, z minimalnim vplivom na okolje.

Vse to dosegamo s sodobnimi postopki, natančnostjo pri delu in izbranimi materiali ter stojimo za svojimi vrednotami pri slehernem produktu.

Zakaj izbrati les?

Les je od vsega začetka naša izbira, zato prisegamo na vrhunska lesena okna. Dobite jih lahko v standardnih dimenzijah iz katere od naših izbranih linij ali pa se odločite za okna po meri.

Ne glede na arhitekturo vašega doma se bodo le-ta odlično prilegla, saj so tako rekoč večno moderna. Poskrbijo za domačnost, eleganco, toploto in zdravo okolje. Da se kar najbolje prilegajo izbranemu notranjemu pohištvu in zunanjim arhitekturnim elementom, lahko poskrbite z izbiro izmed mnogih vrst lesa, ki jih je mogoče med seboj tudi kombinirati. Obnova lesenih oken ali pa nakup povsem novih lahko potekata popolnoma po vaših zamislih, saj les ponuja ogromno možnosti. Ker gre za naravni material, pa je vsak kos originalen, tako da bodo takšna tudi vaša nova okna.

marles leseno oknolesena okna

Prisotnost lesa v prostoru dokazano zmanjšuje stres, nas čustveno umirja in ustali, zato so lesena okna odlična odločitev za vse življenje. Pozitiven vpliv imajo tako na mentalno kot fizično zdravje, saj varujejo astmatike, alergike in druge posameznike z občutljivimi dihali. Poleg tega pa tudi ohranjajo optimalno vlažnost prostorov.

Marlesova lesena okna so izdelana iz dolžinsko nespojenega lesa in so zelo natančno lepljena. Zagotavljajo visok standard bivanja in imajo dolgo življenjsko dobo. Naša okna testirajo različne priznane domače in tuje institucije, ki redno potrjujejo, da smo med najboljšimi proizvajalci v Evropi. Ko se odločate za okna po meri, vam lahko obljubimo strokovno svetovanje, ki temelji na bogatih izkušnjam, poleg tega pa vam vedno prisluhnemo in poskušamo čim bolje razumeti vaše zamisli in potrebe. Z veseljem vam uredimo zahtevnejša strešna okna ali pa lepo panoramsko steno za čudovite razglede, pri tem pa nikoli ne pozabimo na primerno zaščito za okna (izbiro polken, žaluzij, rolet, komarnikov ...).

Alu les okna

Poleg klasičnih lesenih oken ponujamo tudi izjemna les-alu okna. Gre za nadgradnjo z aluminijastim premazom, ki les še dodatno zaščiti. Takšna okna združujejo najboljše lastnosti obeh materialov in so čedalje pogostejša izbira, predvsem na sodobnih objektih. Alu obloga preprečuje razpoke, puščanje in napade raznih škodljivcev. Les-alu okna so prav tako bolj obstojna proti hudim vremenskim razmeram in odlično ščitijo pred UV žarki. Čiščenje je preprostejše, vzdrževanje pa zares minimalno. Okna zanesljivo tesnijo in so kljub vsem svojim prednostim še vedno okolju prijazna. Aluminij je namreč mogoče 100% reciklirati. Tudi les-alu okna je možno naročiti po meri in v želeni barvi iz RAL lestvice.

Les alu okna Marles

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto & video

Pokaži vse >
Okna
Okna

Okna, ki jih izdelujemo v Marlesu, so že dolga leta med najbolj kakovostnimi in prepoznavnimi... Več >

Panoramska stena
Panoramska stena

Panoramska stena vam nudi pogled na okolico, prepušča svetlobo in omogoča pretok toplote... Več >

Marles izdelki
Marles izdelki

Okna so se v zadnjih dvajsetih letih bistveno spremenila. Pri skoraj vseh novogradnjah je... Več >

Pokaži vse >
Lesena okna in vrata
Lesena okna in vrata

Lesena okna (cena je glede na kakovost izjemno sprejemljiva) so ena izmed možnosti, če prenavljate... Več >

Katera lesena okna izbrati
Katera lesena okna izbrati

Okna so del stavbenega pohištva, ki bodo z vami še 20 let ali več, zato je pred nakupom... Več >

Katera okna izbrati
Katera okna izbrati

Pri zamenjavi ali pri novogradnji je zelo pomembna odločitev, katera okna izbrati. Najsi... Več >

Lesena okna
Lesena okna

Poleg svojega izgleda, ki daleč najbolje vpliva na počutje ljudi in kakovost bivanja, so... Več >

Pošlji povpraševanje