Pošlji povpraševanje

Izdelki za intimno nego


Intimna nega je nega, ki bi ji vsekakor morali posvečati več pozornosti, kot pa najbrž ji. Pri intimni negi še zdaleč ne gre zgolj za izdelke za intimne predele, kot so denimo posebna mila, geli in kreme, pač pa tudi za izdelke, primerne za pripadnice ženskega spola. Tu seveda govorimo o izdelkih, ki pridejo prav med menstruacijo: tamponih, (bombažnih) vložkih, menstrualnih skodelicah ipd.

Prav tako kot se med seboj razlikujemo po osebnosti, pa se razlikujejo tudi naša telesa in njihove potrebe, zato je še posebej pomembno, da izberemo izdelke za intimne predele, ki se dobro ustrezajo našemu telesu. Izdelki za intimno nego Natura femina ženskim posameznicam nudijo visoko kakovost, hipoalergenost in zmanjšujejo neprijetnosti med menstruacijo. Semkaj uvrščamo tako tampone kot tudi bombažne vložke in ščitnike perila iz 100% naravnega bombaža.

Intimna nega


Tamponi, vložki in ostali proizvodi za naravno intimno nego

Intimna nega v mnogih ozirih še vedno predstavlja tabu, saj o svojih težavah na tem področju veliko ljudi nikoli ne spregovori. Skladno s trendi pa se veča tudi ozaveščenost, ki jo med drugim širijo tudi kakovostni izdelki za intimne predele; tamponi, vložki, ščitniki perila, mila za intimno nego itd.

Linijo Natura Femina tako tvori šest izdelkov, med katerimi so še posebej poznani hipoalergenski bombažni vložki in tamponi. Izdelani so iz naravnega (organskega) bombaža in ne vsebujejo nikakršnih barvil, parfumov ter klora. Poleg tega nimajo plastike in vpojnega gela, vseeno pa omogočajo dobro vpojnost, v nožnici pa vzdržujejo optimalno raven vlažnosti in kislosti.


VEČ O naravnih higienskih vložkih


Bombažni vložki, tamponi in ščitniki

Vložki in ščitniki perilaMed najpogosteje omenjane izdelke za intimno nego seveda uvrščamo prav (bombažne) vložke, tampone in ščitnike perila, ki predstavljajo nujnost v življenju vsake ženske posameznice. Bombažni vložki in tamponi linije Natura Femina se ne odlikujejo le po dobri vpojnosti in hipoalergenosti, pač pa ne spreminjajo naravne kislosti vaginalne sluznice. So ultra tanki in biorazgradljivi, s tem pa se pridružujejo ostalim izdelkom za intimno nego in intimne predele, ki jih druži enaka filozofija – prijaznost in skrb za okolje.


Okolju prijazni izdelki za intimne predele

Poleg bombažnih vložkov in tamponov obstaja še cela vrsta drugih izdelkov za naravno intimno nego in izdelkov za intimne predele: mila, geli in kreme. Naravna intimna mila so mila pretežno rastlinskega izvora, ki so primerna praktično za vsak tip kože, celo za občutljiv tip kože. Poleg intimnega mila se, ko je govora o naravni intimni negi, pogosto omenja tudi kreme za intimne predele. Tovrstni izdelki za intimne predele mehčajo kožo in preprečujejo izsušitev, s tem pa vzdržujejo naravno mikrofoloro.