Pošlji povpraševanje

Parketarstvo MaramoSvet parketa Maramo

Cilj, ki si ga je zastavilo parketarstvo Maramo, so zadovoljne stranke. Prav zato veliko pozornosti posvečajo svojim storitvam od svetovanja in prodaje do končne izvedbe. Zavedajo pa se, da samo parketarstvo nikakor ni dovolj, zato svojim strankam nudijo najbolj kakovostne parkete v svojem razredu na evropskem trgu.

Svojim strankam svet parketa Maramo svetuje pri izbiri vrste parketa, predstavijo vam različne drevesne vrste ter njihove prednosti in slabosti, svetujejo vam in poskrbijo za najboljši način vgradnje izbranega parketa.

Prvi dvoplastni parket na svetu

Svet parketa Maramo nudi svojim strankam kakovosten parket znamke listone giordano, ki je med drugim v osemdesetih letih prejšnjega stoletja z lastno tehnologijo izdelala prvi dvoplastni parket na tržišču ter povzročila pravo revolucijo. Od takrat so ga številni drugi proizvajalci skušali posnemati, a listone giordano je do danes ostal korak pred konkurenco.

Dvoplastni parket listone giordano iz izbranega plemenitega lesa je gotov parket, ki je osemkrat lakiran z izredno elastičnim, zdravju neškodljivim in obstojnim akrilnim lakom in ima ob pravilnem vzdrževanju življenjsko dobo sto let in več.

Parketi iz kar 16-ih drevesnih vrst

Svet parketa Maramo je bogato založen z najboljšimi in najlepšimi parketi sveta, saj lahko izbirate med kar 16-imi drevesnimi vrstami. Njihovi strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali, vam predstavili prednosti in slabosti posameznega lesa ter na podlagi vaših informacij pripravili izbor tistih parketov, ki bi bili za vaše potrebe in želje najprimernejši.

Kakovostno parketarstvo za lepo položen in dolgotrajen parket

Še tako lepi parketi izgubijo svoj čar, če niso kakovostno položeni. Prav zato je nujno, da izberete odlično parketarstvo, kjer poznajo tudi male in velike skrivnosti za boljši rezultat. Parketarstvo je pomemben del za svet parketa Maramo. V svojih dolgoletnih izkušnjah so postali pravi mojstri, zato vam samozavestno nudijo tudi dve leti garancije na svoja izvedena dela. Ko izberete izkušeno in prekaljeno parketarstvo, si zagotovite dolga leta zadovoljstva, saj tako položeni parketi ne bodo škripali, razpokali, se napenjali ali imeli kakršne koli druge nepravilnosti. Tudi talno ogrevanje ni ovira za parket, le ustrezno mora biti narejeno.

Salon parketov Maramo vam nudi:


Parketarstvo Maramo, povezava do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje