Nepremičnine Hrvaška, da prodaja ali nakup nepremičnine
na Hrvaškem ne bo problem

Nepremičnine Hrvaška | Ponudba nepremičnin, nakup nepremičnin, prodaja nepremičnin

V naši agenciji vam priporočamo nakup nepremičnin na hrvaškem z našim posredovanjem, saj vam zagotavljamo varnost in stalno prisotnost pri izvedbi posla. Ponudba nepremičnin zajema: stanovanja, hiše, parcele, apartmaje in poslovne prostore, tako v Sloveniji kot na Hrvaškem in v ZDA. Posredovanje zajema oglede s kupci, sklepanje posredniških pogodb, telefonsko dogovarjanje, pogajanja, pregled pravne dokumentacije in dejanskega stanja nepremičnine, sodelovanje pri urejanju dokumentacije, posredovanje pri sestavi pogodbe s pravnikom ali notarjem, prisotnost pri podpisu pogodbe, pridobivanje dokumentacije na uradih Hrvaške, primopredajo nepremičnine in drugo.

Nepremičnine na Hrvaškem

Nepremičnine - Hrvaška: ponudba nepremičnin - nakup nepremičnin, prodaja nepremičnin

Na naši spletni strani imamo v ponudbi več kot 1200 nepremičnin (predvsem stanovanj in apartmajev). Vsa ponudba nepremičnin je na enem mestu, kar vam daje možnost celovitega pregleda nad nepremičninami na hrvaški obali in kot kupec se za oglede lahko dogovarjate samo z nami. Tako vam poenostavimo nakup nepremičnine na Hrvaškem. Predstavimo pa vam tudi trenutno stanje na trgu.

Odločite se za ugoden nakup nepremičnine na Hrvaškem - dobra naložba in sončen kraj za preživljanje prostega časa

Nakup nepremičnine na Hrvaškem je trenutno dobra naložba zaradi kandidature Hrvaške za vstop v EU. Prepričani smo, da bodo takrat trenutno znižane cene nepremičnin imele možnost rasti. Poleg tega lahko slovenski državljani od februarja 2009 takoj vpišejo lastništvo v zemljiško knjigo. Nakup nepremičnin na hrvaški obali je za slovenske kupce zanimiv zaradi bližine in ugodne klime, zlasti vzdolž jadranske obale. Mile zime in prijetne temperature omogočajo uporabo nepremičnine čez vse leto. Svetujemo vam, da se odločite za ugoden nakup nepremičnine na Hrvaškem, ki vam bo pomenila dobro naložbo in sončen kraj za preživljanje prostega časa.

Nepremičnine Hrvaška

Prodaja nepremičnin na Hrvaškem - do tretjine nižje cene; cena odvisna od same lokacije in bližine morja

Prodaja nepremičnin na Hrvaškem je po mnenju strokovnjakov, po nekaj letih manj ugodnih razmer, zdaj zopet v porastu. Cene so se namreč zaradi nedavne krize občutno znižale. Oblikujejo se predvsem na podlagi oddaljenosti od morja in same lokacije. Tako so v neposredni bližini morja cene višje. Slovenci se pri nakupu nepremičnin najraje odločajo ta tiste, ki so bližje slovenski obali - pri tem izstopa ponudba nepremičnin v mestih Savudrija, Umag, Novigrad, Poreč, Pula oz. Pulj, Medulin, Crikvenica, otok Krk (Malinska, Njivice, Punat, Čižič‡i, Baška). Vabljeni k ogledu ponudbe na naši spletni strani.

Sonce nepremičnine | Nakup nepremičnine na Hrvaškem, prodaja nepremičnin na Hrvaškem, nepremičnine Hrvaška, ponudba nepremičnin, prodaja nepremičnin, prodaja nepremičnin - povezava do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
ODLIČNA NALOŽBA - AVSTRIJA
ODLIČNA NALOŽBA - AVSTRIJA

V Spittalu, mestecu s 17.000 prebivalci, nakupovalnem centru zgornjekoroške regije in srednješolskem... Več >

Pošlji povpraševanje