Pošlji povpraševanje

Frizerski salon Hiša Lepote Porenta - frizer v Ljubljani

Hiša lepote Porenta pod eno streho združuje frizerski salon in kozmetični spa, zato vam lahko ponudi številne storitve za lep in zdrav videz ter dobro počutje. Celovite kozmetične storitve za popolno nego obraza in telesa dopolnjujejo tudi vrhunske frizerske storitve s profesionalnimi frizerskimi tehnikami. Ker so vse storitve pod isto streho, privarčujete tudi pri vašem zelo dragocenem času, saj vas lahko frizer in kozmetičarka razvajata istočasno. Ob vašem obisku se bo frizer v Hiši lepote Porenta v Ljubljani z vami najprej pogovoril o željah, pričakovanjih in o vašem stilu, nato pa skupaj z vami izbral (novo) barvo las in obliko pričeske. Na koncu bodo sledili tudi nasveti o pravilni negi vašega lasišča oz. las.

Frizerski salon Hiša lepote Porenta v Ljubljani uporablja vrhunske izdelke

Frizerski salon v LjubljaniZdravje las in njihov lep videz sta za frizerski salon Hiša lepote Porenta na prvem mestu, zato naši frizerji pri svojem delu uporabljajo samo vrhunske izdelke. Med njimi boste tako našli priznane blagovne znamke Tecna, Actyva in Tigi, Revlon za barvanje las in barve brez amoniaka, kot sta NAYO in Coloring Green. Specialni negi las in lasišča so namenjeni bio-etični izdelki Tecna, ki jih uporabljamo predvsem pri Teabase aromaterapiji in encimski terapiji za lase. Našo ponudbo vrhunskih izdelkov dopolnjuje širok izbor krtač, glavnikov, likalnikov in kodralnikov. Med njimi so tudi elastike INVISIBOBBLES in svetovno znane in večkrat nagrajene krtače TANGLE TEEZERS, ki so še posebej namenjene tistim, ki imate težave z razčesavanjem daljših las, in otrokom. V ponudbi imamo tudi 100-odstotno naravne lesene krtače in glavnike TEK.

Frizerski salon - specialne nege las in lasišča

striženje las frizerski salonPoleg standardnih frizerskih storitev vam frizerski salon Hiša lepote Porenta v Ljubljani ponuja tudi različne specialne nege las in lasišča. Vsem, ki imate težave z lasiščem, je namenjena Teabase aromaterapija s cvetličnimi in rastlinskimi izvlečki. Eterična olja in antioksidacijski vitamini vsak po svoje pomagajo razstrupiti in očistiti vaše lasišče ter ga znova postaviti v ravnovesje. Obnovi naravne sestave kemično obdelanih las je namenjena SPA encimska terapija. Tretma P-Factor za preprečevanje izpadanja las je prvi integrirani sistem, ki zaustavi androgenetsko izpadanje las in spodbudi njihovo ponovno rast. Obnovo in okrepitev lomljivih, utrujenih, razcepljenih in poškodovanih las pa omogoča Retma Nuova Fibra. V boju proti uškam vam frizerski salon Hiša lepote Porenta lahko ponudi naravno organsko linijo izdelkov What nits, ki je namenjena vsakodnevni uporabi in uspešno preprečuje ušivost.

Obiščite Hišo lepote Porenta, kjer vas čaka najboljši frizer v Ljubljani. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Hiša lepote Porenta | Frizerski salon, frizer v Ljubljani, frizerski salon v Ljubljani - povezave do naše spletne strani:

frizerski salon ljubljana

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Storitve

Pokaži vse >
Frizerski salon Ljubljana
Frizerski salon Ljubljana

Potrebujete frizerski salon? Ljubljana, kot najbrž tudi prav vsako drugo mesto v Sloveniji, jih je...

Več
Podaljševanje trepalnic
Podaljševanje trepalnic

Oči in pogled vedno očarata. Da sta dovolj zapeljiva in atraktivna, poskrbijo dolge trepalnice. Zanje...

Več
Pomlajevanje obraza
Pomlajevanje obraza

Pomlajevanje obraza je vedno dobra naložba. Konec koncev, če se same sebi zdimo lepe in privlačne,...

Več
Pokaži vse >
Pomlajevanje obraza
Pomlajevanje obraza

Pomlajevanje obraza je postopek, s katerim poskušamo prikriti vplive škodljivih faktorjev,... Več >

Podaljševanje trepalnic
Podaljševanje trepalnic

Podaljševanje trepalnic je med pripadnicami ženskega spola zelo priljubljeno. Želite vedno... Več >

Pokaži vse >
Frizerski salon Ljubljana
Frizerski salon Ljubljana

Frizerski salon Ljubljana je frizerski salon v lasti Hiše lepote Porenta, kjer bodo ugodili... Več >

Nega kože na obrazu
Nega kože na obrazu

Koža na obrazu se z leti zelo spreminja, zato morate temu primerno prilagajati tudi nego... Več >

Pošlji povpraševanje