Vložki za ženske iz certificiranega bombaža


Vse pripadnice ženskega spola vedo, kako zoprni znajo biti tisti dnevi v mesecu. Bolečine v križu, menstrualni krči in nihanje razpoloženja so le ene izmed stvari, ki doletijo skoraj vsako žensko. Želite, da ti dnevi v mesecu minijo vsaj kakor se da mirno? Z ženskimi vložki Natura Femina Organic bodo dnevi vaše menstruacije veliko prijetnejši. Ker imajo ogromno pozitivnih lastnosti, vas ne bo nikoli več skrbelo, da bi se na vaših hlačah pojavili neprijetni madeži. Vložki za ženske Natura Femina Organic so najboljše, kar si lahko v tistih dneh zaželite!


Ženska

Vložki za ženske Natura Femina Organic – zakaj jih izbrati?

Ste vedele, da se kar 75% žensk vsaj enkrat v življenju sreča z okužbo nožnice ali zunanjega spolovila? Seveda vložki za ženske niso edini krivec za to. Poleg ženskih vložkov so ponavadi krivec za okužbo tudi starostne ali hormonske spremembe, kontracepcija, antibiotiki, neustrezna higiena ali spolna aktivnost. Vseeno pa je pomembno, da izberete prave zaščitne vložke za ženske, saj boste le tako preprečile morebitne bakterije in glivice. Prav te okužbe povzročajo, saj porušijo ravnovesje vaše nožnice.

Damski vložki Natura Femina Organic so zato najprimernejši, saj so izdelani iz 100% certificiranega bombaža. To pomeni, da so popolnoma naravni, kar oteži nastanek bakterij. Z uporabo teh vložkov za ženske ter ustrezno higieno, boste preprečili njihov nastanek. Okužba nožnice ali zunanjega spolovila je zelo neprijetna, zato je pomembno, da tudi v tistih dneh poskrbite za primerno spodnje perilo oz. zaščitne vložke.


Različne vrste vložkov za ženske

Ne glede na to ali potrebujete zaščito perila podnevi, ponoči ali le kot ščitnik perila, vam bodo v podjetju Natura Femina z naravnimi vložki za ženske priskočili na pomoč. Ponujajo različne vrste zaščitnih vložkov, ki vas bodo ščitili vedno in povsod. Prav vsi zagotavljajo mehkobo, udobje in zračnost.

Vložki za ženske

Dnevni vložki za ženske

Dnevni ženski vložki so namenjeni ženskam, ki imajo šibko ali srednje močno menstruacijo. Čeprav so mehki in ultra tanki, zagotavljajo popolno vpojnost. Zgrajeni so iz inovativnega vpojega jedra, ki zagotavlja do 50% večjo vpojnost. Na vrhu vložka za ženske se nahajajo razporeditveni kanali, ki z usmerjevalnim sistemom na površini zagotavljajo, da se tekočina hitro vpije. Poleg tega pa imajo razporeditveni kanali na ženskih vložkih še eno prednost. Tekočina se z njegovo pomočjo enakomerno razporeja od jedra proti zunanjim delom.

Nič ni hujšega kot, če se vam na hlačah pojavi velik rdeč madež, kajne? Ker se v podjetju Natura Femina zavedajo, da se to rado zgodi ravno v najmanj primernih trenutkih, so naredili vse, da bi to preprečili. Z njihovimi damskimi vložki za ženske, boste lahko popolnoma brezskrbne. Ne bo vam več potrebno nositi temnih oblačil, saj se madeži več ne bodo pojavljali.


Nočni vložki za ženske

Nočni zaščitni vložki so seveda najprimernejši za uporabo ponoči, ko je uporaba enega vložka daljša. Saj poznate grozen občutek, ko zjutraj vaša posteljnina izgleda kot japonska zastava, kajne? Pogosto se zgodi, da madež na posteljnini ostane tudi po pranju. Kri je namreč lahko zelo trdovraten madež, ki ga ni lahko odstraniti. Z uporabo nočnih ženskih vložkov boste na ta zoprna jutra lahko takoj pozabili. Tako kot dnevni vložki za ženske, tudi nočni z osrednjim in ostalimi razporeditvenimi kanali zagotavljajo do 50% večjo vpojnost. Tekočina se z njihovo pomočjo hitreje in lažje vpije.

Nočni damski vložki pa niso uporabni samo ponoči. Ste ena tistih, ki ima zelo močne menstruacije? Izberite nočne vložke za ženske Natura Femina Organic.Ker so bolj vpojni od dnevnih, boste lahko tudi čez dan brez skrbi. Vrhnji sloj in vpojno jedro sta namreč narejena iz 100% organskega bombaža, zaporna folija pa iz koruznega škroba (Mater-Bi). To pomeni, da so omenjeni zaščitni vložki,kljub veliki vpojnosti, 100% biorazgradljivi.

Vložki za ženske za vsakodnevno uporabo

Imate močan beli tok ali zelo šibko menstruacijo, pa ne bi radi uporabljali pravih ženskih vložkov? V takšnem primeru je najbolje, da se odločite za najtanjše zaščitne vložke. Le-ti so primerni za vsakodnevno uporabo ob šibki menstruaciji, belem toku ali pa ob sočasni uporabi higienskih tamponov. Ženski vložki narejeni iz 100% certificiranega bombaža so izdelani z veliko premisleka. Oblikovani so tako, da se odlično prilegajo vašemu spodnjemu perilu. Ker so ti damski vložki namenjeni za vsakodnevno uporabo, nimajo dodanih dišav, barvil in niso beljeni s klorom.

Čeprav so tako kot dnevni in nočni vložki za ženske biorazgradljivi, pa se v nečem od njih razlikujejo. Narejeni so tako, da bi jih ženske ob uporabi čim manj čutile. Zato so od dnevnih in nočnih zaščitnih vložkov tanjši in ne vsebujejo globokih razporeditvenih kanalov. Tako jih lahko nosite pod vsemi oblačili, saj so zaradi tanke oblike popolnoma neopazni. Vaša koža ne bo razdražena, vaše spolovilo pa bo lahko dihalo. Ženski vložki Natura Femina Organic so odlični tudi zato, ker imajo močan samolepilni trak. Ta bo poskrbel, da bo ščitnik perila ostal ves čas na svojem mestu.


Ne glede na to, za katere zaščitne vložke se boste odločile, bodo zanesljivo ščitili vaše spodnje perilo. Neprijetni dnevi v mesecu bodo postali veliko prijetnejši!