Pošlji povpraševanje

Kako pomemben je vitamin D za otroke?

Vitamin D v našem telesu opravlja pomembne funkcije, zato lahko pomanjkanje vitamina D vodi k nastanku številnih zdravstvenih težav. Ker ima vitamin D pomembno vlogo pri razvoju kosti in zob je zadosten vnos še posebej pomemben pri otrocih, saj jim omogoča normalen razvoj. Vitamin D za otroke je na voljo tudi v spletni trgovini in številnih poslovalnicah Tosama. Zavedamo se, kako je potrebno zagotoviti tudi prehranska dopolnila za otroke, saj so pomembna za njihov nadaljnji razvoj. Za vaše najmlajše smo tako pripravili posebej prilagojeno formulo prehranskega dopolnila v obliki ustnih pršil, ki vsebujejo vitamin D z različnimi okusi. Oglejte si našo ponudbo na naši spletni strani ali obiščite katero od številnih prodajnih mest po Sloveniji.

Vitamin D za otroke

Prehranska dopolnila otroci lahko dobijo v obliki kapljic

V podjetju Tosama smo na pravilno delovanje vseh procesov pri rasti otroka pripravljeni. Z raznovrstno prehrano in vsakodnevnim gibanjem močno prispevamo k optimalnemu delovanju. S prehranskimi dopolnili za otroke pa k pravilni rasti dodatno prispevamo. Preverite ponudbo naših vitaminov D za otroke. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate.

Pomanjkanje vitamina DJamieson Baby-D 400 IE prehransko dopolnilo otroci uživajo v obliki kapljic. Zadostuje že ena kapljica vitamina D za otroke na dan. Jemlje se lahko z vodo, hrano ali pa direktno na jezik. To prehransko dopolnilo za otroke je pridobljeno iz lanolina in je narejeno brez testiranja na živalih.

Vitamin D za otroke vseh starosti

Vitamini za otroke so namenjeni podpiranju zdravega in normalnega razvoja naših malčkov. Dodajanje vitamina D je ključnega pomena v obdobju otroštva, saj je takrat oblikovanje okostja izjemno hitro. Vsebnost vitamina D v materinem mleku običajno ne zadošča otrokovim potrebam, zato je vitamin D3 potrebno nenehno dodajati. Pomanjkanje vitamina D pri otrocih lahko vpliva na razvoj otrok tako, da onemogoča normalen in zdrav razvoj. Vitamini za otroke učinkovito vplivajo na normalno delovanje procesov, ki se odvijajo v telesu.

Nekatera prehranska dopolnila otroci nujno potrebujejo za svoj nadaljnji razvoj

Pomanjkanje vitamina D je potrebno preprečiti predvsem pri otrocih, saj omenjen vitamin igra pomembno vlogo pri razvoju kosti in zob. Dodajanje vitamina D za otroke v dnevnih dozah, ne glede na letni čas, lahko dojenčke ščiti pred rahitisom. Rahitis se pri dojenčkih z zadostno mero vitamina D redko pojavi, kljub temu pa je potrebno vzdrževati zadostno količino prek celotnega otroštva. Vitamin D je v obliki prehranskih dodatkov za otroke posebej pomemben za zdravje okostja pri otrocih in kasneje v življenju.

Vitamin D za otrokeWaya D3 probiotične kapljice spadajo pod kapljice, ki edine vsebujejo probiotik Lactobacillus rhamnosus GG in vitamin D3 v oljni suspenziji. Možnost za pojavo krčev pri novorojenčkih in dojenčkih je tako minimalna. 

Preverite ponudbo naših vitaminov za otroke, ki prispevajo k boljšemu imunskemu sistemu. Ta je, še posebej v zimskih mesecih, podvržen številnim virusom in bakterijam. Krepitev imunskega sistema zmanjša možnosti za prehlade in ostale bolezni. Oglejte si našo spletno trgovino, ki ponuja različne prehranska dopolnila za otroke, ki učinkovito krepijo odpornost.

Vitamini za otroke predstavljajo dober način za dvig imunskega sistema

Pomanjkanje vitamina D je najpogostejše v zimskih mesecih, ko so otroci manj izpostavljeni sončnim žarkom, zato je v tem letnem času še posebej pomembno dodajati vitamin D. Za dodatne informacije in vprašanja smo vam vedno na voljo, zato nas kontaktirajte. Odločite se za nakup vitamin D prehranskega dopolnila za otroke in tako pomembno prispevajte k normalnemu in zdravemu razvoju.

Prehranska dopolnila za otroke

Pomanjkanje vitamina D raje rešujmo preventivno kot kurativno. Obiščite našo spletno stran za več informacij o prehranskih dopolnilih za otroke.

Vitamin D kapljice za otroke Viridian prehransko dopolnilo otroci uživajo v obliki kapljic, s pomočjo kapalke. Z dodatkom naravnega pomarančnega olja je okus še nežnejši.

Prehranska dopolnila za otroke

Tosama spletna trgovina s široko ponudbo izdelkov, prehranskih dopolnil za otroke in odrasle nudi pomoč pri pomanjkanju vitamina D. S spletno trgovino Tosama je omogočeno enostavno nakupovanje prek spleta. Tako si lahko vitamin D za otroke naročite že danes. Obiščete nas lahko tudi na več prodajnih mestih po Sloveniji. Tam lahko izveste še več koristnih informacij glede prehranskih dopolnil za otroke ali ostalih vitaminih za otroke.

Vljudno vabljeni.