Pošlji povpraševanje

Otroške brisače s kapuco in ostali program


Otroške brisače s kapuco so idealne za vašega malčka od rojstva naprej. V podjetju Tosama lahko izbirate med številnimi prečudovitimi otroškimi brisačami s kapuco, ob tem pa je v našem programu za najmlajše še veliko drugih izdelkov, ki olajšajo nego ter nudijo otrokom vse, kar potrebujejo na začetku življenja. Izbirate lahko med različnimi kompleti za otroško nego, otroškimi vlažilnimi robčki, negovalno in zaščitno kozmetiko, pripomočki za higieno, previjalnimi blazinami za dojenčke in prehranskimi dopolnili za otroke.

Otroške brisače s kapucoprehranska dopolnila za otroke


Otroške brisače s kapuco - izbira


Nad otroškimi brisačami s kapuco boste navdušeni! Vašemu malčku bodo nudile toploto in udobje, saj ga lahko kar takoj po kopanju ovijete v prijetno mehko otroško brisačo s kapuco. Na voljo je več dimenzij in barv. Za najmanjše predlagamo otroško brisačo s kapuco velikosti 75 x 75 centimetrov, za nekoliko večje otroško brisačo s kapuco velikosti 100 x 100 centimetrov, večjim nadobudneže pa bo najbolj ustrezal lep in mehak kopalni plašč.

KATERE PLENICE SO NAJBOLJŠE ZA NOVOROJENČKA?


Prehranska dopolnila za otroke in adaptirana mleka


Velja, da v prvih mesecih življenja materino mleko otroku nudi vse, kar potrebuje za optimalno rast in razvoj. Kadar dojenje ni mogoče, pa moramo dojenčku zagotoviti primerna prehranska dopolnila za otroke. Otroci v prvem letu življenja potrojijo svojo težo, zato izberemo znamko, ki ji zaupamo. V Tosami ponujamo prehranska dopolnila za otroke - adaptirana mleka znamke Novalac, ki vsebujejo vse snovi, potrebne za pravilno rast. Novalac prehranska dopolnila za otroke so varna, dodane pa imajo tudi omega-3 in omega-6 maščobne kisline, ki pripomorejo k pravilnemu razvoju otrokovega vida in možganov, ter vse potrebne vitamine in minerale.


Mlečna prehranska dopolnila za otroke lahko uporabljamo samostojno ali kot dodatek, če se otrok doji samo delno.


Vabimo vas, da si na spletni strani:http://www.tosama.si/. ogledate ponudbo otroških brisač s kapuco, kompletov za otroško nego, otroških vlažilnih robčkov, prehranskih dopolnil za otroke ter drugo ponudbo.