Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Airabela pooblaščeni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav in sistemov znamke Daikin, Siku in drugih.


Ogrevalne toplotne črpalke

Toplotne črpalke so en izmed njabolj ekoloških načinov ogrevanja hiše ali stanovanja, saj za oregavnje v večini uporablja naravne vire, kot so zrak, voda li zemlja. Primerne so tako za novogradnje kot za prenove ogrevalnih sistemov. Katero vrsto toplotne črpalke boste izbrali, je predvsem odvisno od tega kako dobro je izolirana vaša hiša. V kolikor je bila izolacija hiše obnovljena ali pa je ta celo novogradnja, potem lahko brez strahu izbiorate med nizkotemperaturnimi toplotnimi črpalkami. V kolikor pa živite v starejšem objekti si oglejte našo široko ponudbo visokotempertaurnih toplotnih črpalk.

Visokotemperaturna toplotna črpalka z zelo tihim delovanjem


Klimatske naprave

V podjetju Airabela vma nudimo številne klimatske naprave s sezonsko učinkovitostjo vse do A+++.Na voljo so lahko v različnih barvah kot je bela, srebrna, črna ali v barvi črnega lesa. Inteligentni temperaturni senzorji, vam pri nekaterih modelih skrbijo za napredne funkcije kot so coanda efekt ali občutek kamina. Z njimi in naprednimi funkcijami tehnologije Daikin nudijo tudi čiščenje zraka. Tako so klimatske naprave primerne tudi za tiste s težavami dihal. Oglejte si številne različne modele klimatskih naprav, ki jih nudi podjetja Airabela.


Čistilci zraka

Čistilci zraka so nujno potrebni za vse ki imajo težave z dihali in živijo v mestih ali v bližini obvoznic, avtocest ali železnic. Na spletni strani podjetja Airabela si oglejte široko ponudbo čistilcev zraka. Med ponudbo so tudi prenosne naparve, ki zajamejo zrak kar iz treh strani in ga nato prefiltrirajo. Vzdrževanje naprav je preprosto, njihovo delovanje pa tisho. Vse naprave so pripravljene za takojšnje delovanje.

Prenosljivi čistilec zraka za osebe s težavami dihal


Centralni in lokalni sistemi prezračevanja

Airabela nudi centralne in lokalne sisteme prezračevanja, z rekuperacijo zraka znamk Daikin in Siku. Centralni sistemi so namenjeni uravnavanju prezračevanja v vseh prostorih hiše in se jih lahko montira ob veliki prenovi zgradbe ali ob novogradnjah. Lokalni sistemi za prezračevanje pa so primerni za vse že obstoječe gradnje, saj z njihovo montažo ni toliko dela. Rekuperacija zraka omogoča prihranke tudi pri poroabi energije, saj se sevž zrak pred vstopom v prostor ogreje na optimalno temperatura kar s pomočjo energije v porabljenem izločilnem zraku. Za več informacij si oglejte nekaj člankov na to temo.

Loklani sistem prezračevanja z rekuperacijo zraka

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Video

Pošlji povpraševanje