Pošlji povpraševanje

Vložki iz naravnega bombaža

Vložki, tamponi in ostali izdelki na intimno nego so v takšni ali drugačni obliki že od nekdaj redni spremljevalci vsake pripadnice ženskega spola. Kljub raznoliki ponudbi izdelkov za intimno nego na trgu in nujnosti njihove uporabe pa je dobro, da se pred samim nakupom pozanimamo o njihovi sestavi.

Odločilnega pomena pri odločitvi za primerne higienske vložke oz. tampone ne predstavlja samo njihova kakovost, temveč tudi hipoalergenost, zaradi česar so primerni praktično za vsako uporabnico. Vložki, tamponi in drugi izdelki za intimno nego so namreč tisto, kar je z našim telesom v neposrednem stiku in lahko vpliva nanj, zato je še posebej pomembno, da se odločimo pravilno. Izdelki za naravno intimno nego Natura Femina so prav zato izdelani iz 100% certificiranega organskega bombaža, ki zagotavlja vse zgoraj našteto.

Vložki Natura femina organic

Izdelki za naravno intimno nego iz kakovostnih sestavin

Med izdelke za (naravno) intimno nego ne prištevamo zgolj izdelkov, ki jih pogosto uporabljamo ob mesečnem perilu (denimo vložke in tampone), pač pa tudi ostale izdelke: intimna mila, mazila idr. Z ozirom na to, da gre prav pri naravnih vložkih in še posebej tamponih za izdelke, ki so v neposrednem stiku z našim telesom, je dobro, da izberemo kakovostne.

Izdelki Natura  Femina, mdr. tudi vložki, so narejeni iz 100% organskega bombaža, zaradi česar so hipoalergeni in popolnoma naravni. Ne vsebujejo nikakršnih barvil in parfumov, prav tako ne vpojnega dela; dejstvo, da ne vsebujejo niti plastičnih delcev, telesu omogoča, da diha in tudi med menstruacijo vzdržuje optimalno raven vlažnosti.


Vložki in tamponi iz certificiranega organskega bombaža

Samo skrbno izbran organski bombaž je dovolj dober za naše vložke in tampone.Ena izmed največjih prednosti bombažnih vložkov in tamponov  je, da ne spreminjajo naravne kislosti vaginalne sluznice, poleg izredne vpojnosti pa se odlikujejo tudi po mehkobi in ultra tanki izvedbi, ki omogoča udobno nošenje med menstruacijo.

Vložki in tamponi Natura Femina iz 100% organskega bombaža so poleg tega tudi okolju prijazni, saj so biorazgradljivi, kajti ne vsebujejo niti klora niti dodanih barvil ter dišav. Na ta način ne pomagajo zgolj uporabnicam, pač pa tudi okolju.


Izdelki za naravno intimno nego

Poleg tamponov in vložkov iz organskega bombaža, ki dobro poskrbijo tako za njihove uporabnice kot tudi za naše okolje, se Natura Femina ponaša tudi z raznovrstno ponudbo izdelkov za naravno intimno nego. Semkaj uvrščamo denimo tudi mila za intimno nego, intimne vlažne robčke, gele idr.

Med vložki in tamponi so še posebej priljubljeni tisti izdelki za naravno intimno nego iz organskega bombaža, ki vsebujejo probiotike. Tamponi s probiotiki, ki so že naravno prisotni v nožnici, pomagajo dodatno ščititi nožično floro med menstruacijo, vzdržujejo raven pH vrednosti v nožnici in zmanjšujejo ostale neprijetnosti.