NAJCENEJE DO PRVIH MEST NA GOOGLE IN NAJDI.SI | Tel.: 05 90 75 928 | GSM: 051 626 139 | E-pošta: info@vsi.si

vsi.si
8 ministrani
599 €/leto
Naroči!
vsi.si
10 ministrani
699 €/leto
Naroči!
vsi.si
15 ministrani
899 €/leto
Naroči!
vsi.si
25 ministrani
1.399 €/leto
Naroči!
vsi.si
35 ministrani
1.899 €/leto
Naroči!
vsi.si
50 ministrani
2.499 €/leto
Naroči!
vsi.si
100 ministrani
4.899 €/leto
Naroči!
vsi.si
250 ministrani
6.799 €/leto
Naroči!
Modul za urejanje akcij in novic
499 €/leto
 

Kontaktirajte nas

Ime in priimek: *
Podjetje: *
Telefon: *
E-pošta: *
Izberite: *
Sporočilo: *
Priponka:
(max. 1MB)
Koda:
Prepišite kodo: *
 

Cene so neto in ne vsebujejo 22 % DDV-ja.


Vsi.si so zaupali že:

Gorenje+, Arboretum Volčji potok, Terme Krka, TOMAS SPORT 2 d.o.o., Arcont IP, Avto center Velič, Ciciban, Flexshop, KMC moto center ... in še več 100 drugih!Pozdravljeni. Veseli nas, da razmišljate o vpisu v VSI.SI!

Kako torej najceneje do prvih mest na GOOGLE in NAJDI.SI?


Z vpisom v našo zbirko slovenskih podjetij in storitev, VSI.SI, boste ne samo zvišali pozicije vaše spletne strani, pač pa boste z optimiziranimi vsebinami zapolnili tudi elektronsko tržno nišo. Vsebine, spisane posebej za VSI.SI in povezave s spletno stranjo vašega podjetja, bodo začrtale vašo pot do še večjega uspeha. Ta korak vam bo prinesel veliko novih obiskovalcev, kar pomeni več potencialnih strank v primerjavi s klasičnimi marketinškimi tehnikami.

80 % klikov do vaše strani pride iz 1. strani iskalnika Google. Mi poskrbimo, da ste in ostanete na 1. strani!

Predstavljamo vam pakete, ki so skrojeni za različne potrebe in želje naših strank.

Vpis v vsi.si

V VSI.SI ima lahko podjetje tudi samo 1 stran, vendar dandanašnji to nima več smisla. Na tej strani podjetja je lahko kratek opis podjetja in nekaj tematskih povezav na vašo spletno stran.
Veliko podjetij, ki nima lastne spletne strani pa lahko le to enostavno uporablja kot svojo stran. Vpis omogoča podjetju tudi razne vpise novic, akcij in zaposlitvenih potreb (glej modul novice in akcije).
Primer: Biro 10

8 mini strani = 599,00 € + DDV / leto

Paket IV ponuja vpis v poslovni imenik in 8 mini strani podjetja. Namenjen je podjetjem, ki se že zavedajo pomembnosti biti na prvi strani iskalnika Google, konkurenca pa tudi ne spi. S teh mini strani se izvaja kvalitetne tematske povezave na in med stranmi.

Zanimivo je, da je pred leti s takim vpisom začelo podjetje Pohištvo Erjavec d.o.o., kje pa so danes s samo besedo kuhinje preverite tukaj!
Primer: Ambienti D.C. d.o.o., Kuhinje Erjavec

10 mini strani = 699,00 € + DDV / leto

Paket V ponuja 10 mini strani podjetja. Namenjen je podjetjem, ki se zavedajo pomembnosti biti na prvi strani iskalnika Google, konkurenca pa tudi ne spi. Dokaj razširjena ponudba podjetju omogoča 10 lastnih mini strani. S teh mini strani se izvaja kvalitetne tematske povezave na in med stranmi.
Primer: TOMAS SPORT 2 d.o.o.

15 mini strani = 899,00 € + DDV / leto

Paket VI ponuja 15 mini strani podjetja. Paket je namenjen podjetjem, ki se zavedajo pomembnosti biti pred konkurenco na prvi strani iskalnika Google. 15 lastnih mini strani omogoča izvajanje kvalitetnih tematskih povezav.
Primer: Cugelj PVC in ALU okna, Terme Krka, Arboretum Volčji potok

25 mini strani = 1.399,00 € + DDV / leto

Paket VII ponuja 25 mini strani podjetja. Paket je namenjen podjetjem, ki se zavedajo pomembnosti biti pred konkurenco na prvi strani iskalnika Google. Priporočamo še izvajanje ON-site optimizacije tako da s temi 25-imi dodatnimi mini stranmi omogočimo najboljše izvajanje kvalitetnih tematskih povezav. Konkurenca je zelo huda vendar s kombinacijo ON in OFF-site optimizacije uspešno branimo prva mesta.
Primer: Gorenje+PETROL


MODUL ZA UREJANJE AKCIJ IN NOVIC = 499,00 € + DDV / leto

Ta modul vam omogoča, da redno in brez omejitev svoje stranke obveščate o novicah in akcijah vašega podjetja. Podjetje ima tudi možnost objave zaposlitvenih oglasov.

 

 

 

 


Kaj je ON- in OFF-site optimizacija?

Preberite tule

 

Zakaj torej VSI.SI?

Poleg 'standardnih' informacij kot so ime podjetja, kontaktni podatki, … vpis vsebuje še ti. mini strani, ki gradijo kvalitetne povezave do vaših strani. Mini strani se obnašajo kot samostojne strani, so optimizirane (SEO) in zato lahko gradijo kvalitetne povezave do vaših strani, dodatno, pa tudi sam vsi.si s svojim odličnim obiskom pomaga do prvih mest.

Kaj je najlepše?

Najlepše je to, da s tem, ko rastemo mi, rastete tudi vi. Skupaj torej lahko zgradimo medij, ki nam omogoča prve pozicije na iskalniku Google in s tem višjo prodajo!

 

 

Poskrbite torej, da ne bodo VSI razen vas v VSI.SI!

 

Lahko nas pokličete na telefona 05 90 75 928 ali 031 384 383, pošljete e-pošto na info@vsi.si ali pa nas obiščete na Šmartinski cesti 134a, Ljubljana!