Pošlji povpraševanje

Adaptacija mansardnega stanovanja | Prenova podstrešja | Ureditev mansarde | Podstrešno stanovanje

Adaptacija mansardnega stanovanja zahteva premišljen pristop in izurjeno ekipo, saj sta tako prenova podstrešja kot kasneje ureditev mansarde obsežni opravili. Adaptacija oziroma prenova vključuje celo vrsto storitev, ki bodo neobdelan prostor prenovile v privlačno, funkcionalno in estetsko podstrešno stanovanje.
Adaptacija mansarde
V podjetju Nermin Mahmutovič‡ s.p. se ukvarjamo z montažo suhomontažnih gradbenih sistemov, ki pripomorejo k temu, da neizkoriščene prostore, kot je podstrešje, enostavno spremenimo v prijetno podstrešno stanovanje. Suha gradnja z mavčnimi sistemi pripomore tudi k prenovi že urejenega mansardnega stanovanja. Predelne stene vam tako na primer omogočijo, da površino stanovanja razporedite po vaših željah, drsna vrata pa pripomorejo k večji funkcionalnosti. Adaptacija s suhomontažnimi sistemi vam bo tako prihranila čas in tudi denar. Za piko na i pa bodo poskrbela še kakovostna okna Velux, ki slovijo po odličnem tesnjenju.


Kakovostna adaptacija podstrešja odvisna tudi od originalnih materialov

Prenova podstrešja mora biti opravljena celostno, predvsem pa kakovostno. Kakovost pa se odraža tako v uporabljenih materialih kot v sami vgradnji. Še posebej pomembna pa je kakovost pri izolaciji - zato se ji že na začetku prenove popolnoma posvetimo.

Adaptacija podstrešja se začne pri pregledu strehe in ostrešja. Od stanja strehe je namreč odvisna toplotna izolacija mansardnega stanovanja. Da bosta izolacija in prenova čim bolj ustrezni, vam priporočamo, da se obrnete na strokovnjake. Ekipa našega podjetja bo z vami sodelovala ves čas, prisluhnila bo vašim željam in vam strokovno svetovala. Želimo namreč, da bi bile naše rešitve za vas optimalne, predvsem pa dolgoročne. Hkrati zagotavljamo, da bo adaptacija tako podstrešja kot mansardnega stanovanja potekala hitro, strokovno in natančno.


Po prenovi podstrešja sledi ureditev mansarde

Ko je adaptacija prostora pod streho končana, se lahko začne notranja ureditev mansarde. Pri tem moramo upoštevati poševne in nizke strope mansardnega stanovanja. Ne glede na to lahko prostor uredimo smiselno in ga izkoristimo v največji možni meri - potrebne je le malce domišljije. S pravim pristopom in pravimi mojstri za suhomontažne sisteme lahko prostor pod streho postane prostorno in razgibano podstrešno stanovanje.


Nermin Mahmutovič‡ s.p. - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje