Pošlji povpraševanje

Bio vložki za ženske – naravni dnevni ženski higienski vložki

Bio vložki iz 100 % organskega bombaža so povsem naravni in ne vsebujejo plastike in škodljivih substanc, ki dražijo kožo in povzročajo vnetja. Material, iz katerega so izdelani ženski higienski vložki, je namreč zelo pomemben.

Menstruacija je občutljivo obdobje ženskega ciklusa, ko je higiena še toliko bolj pomembna. Običajni vložki za ženske imajo izredno visoko vsebnost plastike, ki ne diha in predstavlja idealno gojišče za bakterije, glivice in druge mikroorganizme. Običajni ženski higienski vložki, ki niso izdelani iz bio materialov, zato lahko povzročajo infekcije, vnetja, srbečico, alergije in podobne nevšečnosti. Bio vložki iz bombaža Natura Femina Organic, ki jih izdeluje priznano podjetje Tosama, so zagotovilo, da do takšnih preglavic ne bo prihajalo.

Poleg izredno vpojnih dnevnih in nočnih vložkov, so v njihovi ponudbi tudi naravni dnevni vložki (panty-liner), ki so primerni za vsak dan. Uporablja se jih lahko za zaščito pri belem toku ali šibki menstruaciji. Sočasno se jih lahko uporablja tudi ob higienskih tamponih. Naravni dnevni bio vložki za ženske so izjemno tanki in nudijo odlično prileganje spodnjim hlačkam. Izdelani so iz naravnih materialov: zgornja plast in jedro sta iz 100 % organskega bombaža, folija je iz koruznega škroba, trak pa je iz papirja.


Bio vložki

Naravni dnevni vložki – pomemben dnevni spremljevalec vsake ženske

Med dnevom ali med športno aktivnostjo lahko nastajajo neprijetne vonjave v spodnjih hlačkah, zato so dnevni vložki nepogrešljiv spremljevalec vsake ženske. Dnevni vložki zagotavljajo vsakodnevno zaščito pred uhajanjem urina, izcedkom iz nožnice, znojenjem in nepričakovanimi menstruacijami. Izdelani so z namenom, da pomagajo zadrževati vlago. Lahko so koristni tudi v zadnjih dneh menstruacije, ko ženska iz nožnice še vedno rahlo krvavi. Priporočljivi so tudi za ženske, ki so pravkar rodile, saj imajo takrat še vedno nekaj izcedka – odvečne tekočine, ki se odvaja iz maternice.

Ker vložke uporabljamo vsak mesec, je izjemno pomembno, iz kakšnega materiala so. Vodilo pri izbiri naj bo zračnost njihovega materiala, pomembno pa je tudi to, da se izogibamo vložkom z dodanimi dišavami, ki lahko porušijo vaginalno pH ravnovesje. Naravni dnevni vložki Natura Femina Organic so bio vložki, ki ne povzročajo draženja, srbenja in alergij. Ne vsebujejo dišav, barvil in niso beljeni s klorom. Katere so še druge ključne prednosti, ki jih imajo naravni dnevni vložki? Ker zadržujejo vlago, se ženska v njih ves dan počuti sveže in brez neprijetnosti. Zračna podloga zagotavlja zadostno zračnost na občutljivem vaginalnem predelu. Ker so ti vložki za ženske ultra tanki, se jih praktično ne občuti.


Naravni ženski higienski vložki – bio vložki iz organskega bombaža

Vagina dobro absorbira vse, kar pride v stik z njo (nenazadnje se tudi nekatera zdravila aplicirajo vaginalno). Zato je na mestu razmislek, kaj se v telo absorbira z uporabo higienskih vložkov iz sintetičnih vlaken. Bio vložki iz organskega bombažaOrganski bombažni vložki za ženske, kot so Natura Femina Organic, so veliko bolj zračni v primerjavi s klasičnimi vložki iz sintetičnih vlaken. Navadni higienski vložki imajo veliko plastike in lahko povzročijo draženje kože in alergijske reakcije.

Organski vložki za ženske vsebujejo vpojno sredico, ki zaustavi menstrualno tekočino in zagotovi občutek suhosti, medtem ko mehka prevleka iz organskega bombaža omogoči koži, da diha. Ženski vložki, narejeni iz sintetičnih vlaken, vsebujejo le majhen odstotek bombaža (nekateri pa ga sploh ne vsebujejo). Ker niso naravni, lahko povzročijo draženje in celo alergijske reakcije. Običajni vložki so perforirani, kar na površini začutimo kot majhne brazde – zato niso tako mehki kot ženski higienski bio vložki iz 100 % organskega bombaža.

Tosama proizvaja različne bio ženske vložke – to so: dnevni vložki za vsakodnevno uporabo (panty-liner), dnevni vložki za šibko do srednje močno menstruacijo in nočni vložki za močno menstruacijo ali nočno uporabo. Prestižna linija izdelkov Natura Femina Organic zagotavlja diskretnost, zanesljivost in zračnost, obenem pa poskrbi za udobje in mehkobo – izpolnjuje čisto vse kriterije žensk glede udobja in zaščite.

Bio in naravni dnevni vložki

Naravni dnevni vložki za šibko do močno menstruacijo

Vse več žensk se odloča za zamenjavo običajnih plastičnih vložkov z bio vložki. Za popolno zaščito v dneh menstruacije so prava izbira naravni dnevni vložki za ženske Natura Femina Organic. Prilagajajo se ženski anatomiji in s svojo ultra tankostjo pomenijo dodaten komfort. Zaradi svojega patentiranega vpojnega jedra lahko absorbirajo do polovico več tekočine. Pri Tosami so razvili tudi posebne razporeditvene kanale in usmerjevalni sistem, ki zagotavljata hitrejše in enakomernejše vpijanje. Prav zato naravni dnevni vložki Tosama nudijo suhost in popolno zaščito skozi cel dan. Izdelani so iz popolnoma naravnega, organskega bombaža brez kakršnih koli dodatkov.

Več o ponudbi revolucionarnih izdelkov iz Tosamine linije Natura Femina Organic preberite na spletni strani https://naturafemina.si/, kjer lahko o njih pridobite več informacij in preberete izpovedi zadovoljnih uporabnic. Bio ženski higienski vložki niso samo zdrava izbira za telo, temveč tudi za okolje, saj se hitro razgradijo in ga ne obremenjujejo kakor plastika. Bio vložki so vsekakor prava izbira za okoljsko osveščene ženske, ki sledijo zdravemu življenjskemu slogu in svojemu telesu privoščijo le najboljše.