Gozdarstvo Tisa - kakovostne gozdarske storitve po ugodni ceni


gozdarska delaGozdarstvo je veda o upravljanju gozdnih ekosistemov in z gozdom povezanega področja, ki pokrivajo kar dve tretjini naše države. Gozd je naše največje naravno bogastvo. Pomembno prispeva k prepoznavnosti Slovenije v svetu, s svojo ohranjenostjo pa kaže na naš trajnostni odnos do narave in življenjskega okolja. Gozdni ekosistemi pomembno prispevajo k varovanju tal, voda in podnebja. Nudijo tudi dom pestri paleti rastlinskih in živalskih vrst, nam pa prostor za oddih in rekreacijo.
Gozdarstvo Tisa nudi naslednje gozdarske storitve:

KAKO IZGLEDA DROBLJENJE KAMENJA?

Gozdarske storitve - posek in spravilo lesa

Kadar drevo postane preveč moteče ali celo nevarno za okolico in s pravilno nego tega ni mogoče več omiliti, se je najbolje odločiti za posek dreves. Podiranje dreves spada med zahtevna in nevarna gozdarska dela, ki ga je najbolje prepustiti strokovnjakom. Ekipa izkušenih in usposobljenih gozdarskih delavcev v podjetju Gozdarstvo Tisa Slovenija bo poskrbela, da bo podiranje dreves varno, predvsem pa pravilno. Gozdarski delavci imajo opravljeno NPK in so opremljeni s sodobno zaščitno opremo. Na brezplačnem ogledu terena vam bomo svetovali, kaj je potrebno narediti, in vam posredovali ponudbo. Ko posekamo označena drevesa in jih oklestimo, za seboj tudi pospravimo. V kolikor želite posekano drevje prodati, vam skušamo najti ustreznega kupca.

gozdarske storitve

gozdarstvo

Gozdarske storitve - mulčenje

Zaraščanje travnikov, pašnikov in ostalih zelenih površin je v Sloveniji zelo pomembno dogajanje, kateremu se posveča čedalje več pozornosti. Odprava zaraščanja se mora začeti izvajati še preden postane prepozno. Gozdarstvo Tisa ima v svojem strojem parku štirim gozdarske mulčerje, s katerimi opravljamo gozdarske storitve, kot je mletje grmovne vegetacije, vejevja in drobljenja drevesnih panjev. Gozdarski mulčer lahko uporabljamo tudi pri obnovah sadovnjakov, pripravi igrišč za golf in smučarskih terenov.

Več o obrezovanju dreves

Obiščite Gozdarstvo Tisa ali pa nas pokličite za brezplačen ogled na terenu. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani www.tisa.si