Bandaža za koleno - za brezskrbno vsakdanje delovanje brez omejitev

Bandaža za koleno je preprost in relativno varčen način za uspešno obvladovanje bolečin v kolenskih sklepih. Dandanašnji je hiter življenjski ritem vzrok za pogoste težave v kolenih, saj naglica, obremenitve, pa tudi ukvarjanje s športom in aktiven način življenja zahtevajo svoj davek. Boleč kolenski sklep lahko nastane zaradi poškodb kolena ali preveč obremenjevanja mišic, pa tudi njihove šibkosti in neuporabe. V vsakem primeru boste z izbiro bandaže za koleno priznane znamke Futuro, ki jo najdete v naši spletni trgovini ter drugih naših prodajnih mestih, spet popolnoma operativni in pripravljeni na nove izzive. Tako kot vsi izdelki iz naše ponudbe tudi bandaže za koleno zagotavljamo v velikostih in barvah, prilagojenim vaši specifični situaciji, za vaše optimalno udobje in rezultat.

Vas pesti bolečina v kolenih? Izberite opornico za koleno iz repertoarja Tosame.

Bolečine v kolenih že dolgo niso le omejene na določeno starostno skupino. Najpogosteje prizadenejo mlade in aktivne ljudi, saj tek, smučanje, kolesarjenje, igranje nogometa ali ostalih iger obremenjujejo tudi kolena. Včasih tudi uporaba bandaže za kolena ne olajša težav v zadovoljivi meri. Vendar ni več razloga, da bi se odpovedali vašim priljubljenim dejavnostim - z opornico za koleno Thuasne Sport vam zagotavljamo športno in elastično opora za vaše koleno, njena kompresija je okoli 20mmHg. Za še več opore poskrbi Genu extrem opornica za koleno Thuasne, ki ima vgrajene žičnate opore za dodatno stabilizacijo kolena, ter vsebuje silikon za preprečevanje drsenja.

za lajšanje bolečin v kolenihortoza za koleno

Za trdno in prožno oporo se namestijo kineziološki trakovi za koleno

Pri nepravilnem premikanju pogačice ali natrganih oziroma vnetih kolenskih vezeh pomagajo kineziološki trakovi za koleno. V naši ponudbi najdete kineziološki elastični trak Cure-Tape v različnih barvah in velikostih, ki se popolnoma prilagodi vaši anatomiji. Pomembno je poudariti, da bo le strokovno nameščen trak zagotavljal potrebno oporo vašemu kolenu, zato ga nikar ne skušajte namestiti sami. Pravilno nastavljen trak zagotavlja učinkovito ravnovesje med pritiskom mišic na koleno in lajšanjem pritiska na kolensko pogačico in njene vezi.

kineziološki trakovi za koleno

PREVERITE TUDI OSTALE IZDELKE ZA ŠPORT

Po poškodbi ali v njen izogib: prepričano in zanesljivo aktivni z ortozo za koleno

Ortoza za koleno objema koleno ter vam nad in pod sklepom zagotavlja podporo oziroma pravilno držo kolena. Pri pravilni uporabi omogoča nadaljnjo aktivnost ter krepi pravilen položaj vašega sklepa ter tako lajša bolečino. Med ortozami v naši ponudbi najdete manšete in steznike za kolena priznanih svetovnih znamk, ki jih dobavljamo v različnih velikostih in barvah. Kombinirate jih lahko tudi s pripravki za hlajenje in manjše bolečine, ki vam jih predlagamo. Prebrskajte našo spletno stran, kjer vam ob vsakem izdelku navedemo njegovem lastnosti in učinke. Za vsakršno vprašanje se oglasite po telefonu ali osebno v naših prodajnih mestih, kjer vam bodo naši sodelavci radi svetovali. Zaupajte skoraj stoletni tradiciji Tosame in stopite z našimi izdelki in izkušnjami zanesljivo v svetlo prihodnost.