Otroška banjica s stojalom


Otroška banjicaOtroška banjica s stojalom je osnovni pripomoček za vsakdanjo nego malčka. Nudimo jih v različnih velikostih in so lahko iz trdne plastike ali pa so napihljive. Nekatere otroške banjice s stojalom imajo dodan čep za izpust vode, spet druge imajo vgrajen termometer za merjenje temperature vode in opcijsko tudi zraka. Najbolj napredne otroške banjice s stojalom imajo vgrajene tehtnice, ki omogočajo tehtanje kar med kopanjem. Otroška banjica s stojalom je dvignjena na takšno višino, da se staršem ni potrebno sklanjati. Kar pomeni, da hrbtenica odraslega ni tako obremenjena. Je pa stojalo pomembno tudi iz vidika varnosti. Če je otroška banjica fiksirana na stojalu, skoraj ni možnosti, da se prevrne. Stojalo ima tudi to prednost, da ga lahko postavimo kjerkoli v prostoru.


Otroška banjica s stojalom za kopanje vsak dan


Otroška banjica s stojalom je eden od pripomočkov, ki je v vsakodnevni rabi zato mora biti kopanje kar se da prijetno in lahkotno opravilo tako za malčka kot za starša. Za malčka je kopanje v otroški banjici s stojalom sprostitev, malček se umiri in posledično lažje zaspi. V otroški banjici s stojalom je kopanje malčka preprostejše in bolj ekonomično. Kot pripomoček se lahko uporablja tudi stolček za kopanje, ki še olajša opravilo. Stojalo za banjico je pomembno, ker staršem olajša opravilo in ker zmanjšuje verjetnost, da bi se otroška banjica prevrnila.


Otroška banjica s termometrom je smiselna izbira


otroška banjica s stojalomOtroška banjica s termometrom omogoča konstanten nadzor temperature vode, nekatere merijo tudi sobno temperaturo, tako da vas ne more skrbeti, če je voda prehladna ali pretopla oziroma, če je prostor premalo ali preveč ogret. Malček je na minimalne temperaturne spremembe občutljiv, zato moramo imeti nad tem stalen nadzor. Vgrajeni termometer nam olajša tudi točenje vode, ker ves čas kontrolira temperatura in jo zato lahko natočimo v ustrezni temperaturi brez odlivanja in dolivanja hladnejše ali toplejše vode. Več na naši spletni strani: http://www.tosama.si/

KATERE PLENICE SO NAJBOLJŠE ZA NOVOROJENČKA

KOPALNE BRISAČE IN PLAŠČI