Hladilna krema zmanjšuje otekanje in vnetja mišic in sklepov

Hladilna krema spodbuja prekrvavitev mišičnega tkiva. Hlajenje ima blažilni učinek in spodbuja okrevanje telesa po fizičnem naporu. Pri akutnih bolečinah je odlična uporaba kreme za regeneracijo mišic. V fizioterapiji in okrevanju jih priporočajo zdravniki, saj nudijo zdrav in varen oddih od bolečine. Hladilna krema je prav tako primerna za kronične bolečine v sklepih. Zmanjšuje otekanje, vnetja sklepa in sprošča napetost v mišičnem tkivu. Posebej odlična je za lokalizirane bolečine ali vnetje v nogah, rokah, v vratu ali ramenih. Vrh obrazcaKvalitetne in industrijske preizkušene medicinske pripomočke lahko posameznik najde na priznani spletni trgovini Tosama. Podjetje nudi raznoliko ponudbo in ugodno cenovno ponudbo. Če bi imele morebitne stranke skrbi ali težave, se lahko oglasijo na več desetih lokacijah Tosama po vseh večjih mestih v Sloveniji. Izobraženi farmacevti so strankam vedno na voljo za posvet.

Krema za mišice ublaži lokalizirano bolečino v ramah, vratu in udih

Kremo za mišice je dovoljeno na kožo ponovno  nanesti v 3-6 urnih intervalih. Pred uporabo je svetovano skrbno prebrati priložena navodila. Hladilna krema za bolečine v mišicah je primerna za izključno zunanjo uporabo. V primeru zaužitja strokovnjaki svetujejo posvetovanje z osebnim zdravnikom. Prav tako se je nujno posvetovati z zdravnikom v primeru suma na morebitno alergične reakcijo. Uporaba je priporočena le na predelih kože, ki je nepoškodovan. Na odprte rane, ožganine ali odrgnine se hladilnega sredstva ne sme nanašati. Izogibati se je potrebno sluznicam. Ob stiku z očmi je potrebno hitro izpiranje z vodo. Sredstvo je potrebno shranjevati izven dosega otrok.

Krema za vnete mišice je odlični protibolečinski preventivni ukrep

Pri spletni prodajalni Tosama so na voljo številne različne znamke visoke kakovosti. Hladilno kremo za mišice je mogoče kupiti tudi v različnih velikostih. V prodajni ponudbi lahko najdemo mini-pakiranje, ki je primerno za prenos v letališču – to so kreme s 100ml ali manj. Hladilne kreme so mnogokrat obogatene z esencialnimi olji. Naravna olja vplivajo na boljše počutje, pomirjajo stres in stresne glavobole. Poleg tega nudijo prijeten, svež vonj. Priljubljena so esencialna olja iz evkaliptusa ali mentola. V izdelkih je redno mogoče najti ekstrakt iz listov navadnega gabeza ter izvlečke zdravilnih rastin kot so kamilica, arnika in kafra.


Krema za vnete mišice

Krema za regeneracijo mišic

Krema za boleče mišice sprosti napetost v sklepih in bolečino

Primerni namen hladilne kreme je olajšanje bolečine v preobremenjenih mišicah po športnih naporih. Krema za boleče mišice pa je izvrstna prav tako za preventivne ukrepe pred intenzivno športno aktivnostjo. Poleg mišičnega tkiva ima krema blažilni učinek tudi v primeru srbečice ob piku žuželk in pri podplutbah. Hladilni gel se hitro vpija in ne povzroča neprijetno mastne kože. Priporočen je nanos do 3 cm hladilnega sredstva ter sledeče nežno vmasiranje v kožo. Večerna uporaba je najbolj učinkovita, saj ima tedaj telo priložnost daljšega počitka. Nanos je mogoč tudi po želji oz. po potrebi. Kreme za boleče mišice se nikoli ne bi smelo uporabljati izven roka trajanja.

VEČ O GRELNIH GELIH >> 

Krema za regeneracijo mišic spodbuja okrevanje po naporu ali poškodbi

Krema za regeneracijo pripomore k fizičnemu okrevanju po poškodbah in je redno ključni del procesa okrevanja v fizioterapiji. Hladilna krema deluje osvežujoče na razboleli del in za več ur olajša bolečine. Mišično tkivo na premazanem predelu je poživljeno, saj krema za regeneracijo spodbuja boljšo prekrvavitev. Odličen je v primeru oteklin, podplutb in zvinov. Pretegnjene mišice pri športu je mogoče zdraviti s primernim počitkom, proces pa skrajšati s hladilnimi proizvodi. V Tosaminih prodajalnah so na voljo raznolike kreme. S strokovnjakom se je mogoče posvetovati o primernosti vsake za specifično situacijo ali stanje telesa. Hladilne kreme za regeneracijo mišic so dermatološko testirane in so primerne za vsak tip kože. Medicinski pripomočki na prodaj pri Tosami pa dosegajo vse evropske varnostne standarde.   

SMREKOVIT HLADILNE HREME >>