Plenice za novorojenčke Tosama

Plenice za novorojenčke so obvezen del opreme in marsikatera novopečena mamica se spopada z vprašanjem, katere plenice za novorojenčka kupiti. V Tosami ponujamo več blagovnih znamk, ki so nas prepričale s kakovostjo in naravnimi materiali in prav za vse bi lahko rekli, da so najboljše plenice. Končna odločitev je seveda vaša in tudi v tem primeru izbira večkrat poteka s preizkušanjem, spodaj pa vam podajamo nekaj nasvetov, da boste lahko izbrali najboljše plenice za novorojenčka.


VEČ O OTROŠKIH BRISAČAH


Kako izbrati najboljše plenice za novorojenčka

najboljše plenice za dojenčkeKako izbrati najboljše plenice za novorojenčka? Najprej se vprašamo, ali se bomo odločili za pralne plenice za novorojenčka ali tiste za enkratno uporabo. Pralne plenice za novorojenčke ponovno pridobivajo na popularnosti, saj imajo več prednosti: narejene so iz koži prijaznih materialov in so primerna izbira za tiste mame, ki iščejo ponovno naravne plenice. Vendar je z njimi tudi veliko dela, saj pomenijo vsakodnevno pranje in likanje. Pralne plenice za novorojenčke so uporabne tudi za povijanje dojenčka, kot lahka odejica ter lahko služijo kot hitra podloga, kadar ga moramo previti kje izven doma. Tiste za enkratno uporabo marsikatera mama oceni kot najboljše plenice za novorojenčka, ker so praktične - po uporabi jih enostavno odvržemo v koš. V Tosami tudi med temi plenicami za novorojenčke ponujamo le tiste, ki so nealergene in koži prijazne, tako da vašega otroka varujejo in mu nudijo veliko udobja.

pralne plenice za novorojenčkeNa kaj še pazimo pri plenicah za novorojenčke?

Pred nakupom je potrebno premisliti še nekatere vidike. Najboljše plenice za novorojenčka so gotovo tiste, ki otroku nudijo veliko udobja in omogočajo prilagodljivost ter gibanje, ob tem pa morajo biti tudi dobro vpojne in nežne do kože. Če se ne morete odločiti, katere plenice za novorojenčke kupiti, vas vabimo v katero izmed poslovalnic Tosama, kjer vam bodo prijazni in strokovni sodelavci svetovali. Vabljeni tudi k ogledu preostalih pripomočkov za nego otroka, kot so otroške brisače, oblačila in drugo.