Plenice za novorojenčke in dojenčke: katere izbrati? Naravne ali pralne plenice?


Plenice za novorojenčke cenaPlenice za novorojenčke so izredno pomemben del novorojenčkove opreme, zato je zelo pomembno, da izberemo primerne plenice. Marsikatera mamica se sprašuje, katere plenice izbrati. Na trgu lahko najdete veliko blagovnih znamk in vrst plenic, vendar niso vse enako kvalitetne. Plenice za novorojenčke morajo biti izdelane tako, da ohranijo novorojenčkovo kožo čisto in suho ter da preprečujejo iztekanje. Plenice za novorojenčke in dojenčke se morajo odlično in popolnoma prilegati, saj le takšne plenice omogočajo otroku optimalno svobodo gibanja. V naši ponudbi boste našli najboljše naravne plenice za novorojenčke in dojenčke v različnih velikostih oziroma za različna starosta obdobja. Poleg naravnih plenic za enkratno uporabo pa smo v našo ponudbo uvrstili tudi vse bolj priljubljene pralne plenice za dojenčke. Oglejte si našo ponudbo in opravite svoj nakup hitro in enostavno v naši spletni trgovini.


Pralne plenice za dojenčkePralne plenice za dojenčke so vse bolj priljubljene


Naša ponudba zajema, poleg naravnih plenic (narejene iz naravnih materialov), tudi pralne plenice po zelo ugodni ceni. Pralne plenice so v zadnjih letih vse bolj priljubljene, saj se vse več ljudi zaveda pomena, ki ga imamo na naravo. Uporaba pranih plenic pomeni veliko manj smeti in onesnaževanja okolja. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi pralnimi plenicami. Ena od njih je Plenica Eko racman, dnevno nočna plenica iz ekološko pridelanega bombaža z enostavnim zapenjanjem na ježka. Plenica je med nogicami ožje krojena, zato je odlična izbira za dnevno uporabo, ker pa je zelo vpojna, je primerna tudi za nočno uporabo. Pralne plenice za dojenčke in novorojenčke lahko perete pri temperaturi do 95 °C, lahko jih tudi sušite v sušilnem stroju.


Kako izbrati najboljše plenice za novorojenčka?


Odločite se lahko za naravne plenice za vsakodnevno uporabo ali pa za pralne plenice. Pri tem morate upoštevati lastne kriterije in želje ter predvsem poskrbeti, da bo vaša odločitev najboljša odločitev za vašega dojenčka.

Več o otroški brisači s kapuco:https://www.vsi.si/tosama/otroska-brisaca-s-kapuco

PREVIJALNA BLAZINA ZA DOJENČKE

PRIPOMOČKI ZA NEGO OTROKA