Mobicom – zaščitite svoje premoženje

Mobicom d.o.o.

V podjetju Mobicom že od leta 1993 skrbimo za zaščito premoženja. V začetku smo se ukvarjali z distribucijo avtomobilskih alarmov, z leti pa je naše podjetje postalo eden ključnih strokovnjakov in ponudnikov različnih sistemov za tehnično varovanje objektov. Pri nas so na voljo vrhunski protipožarni sistemi, kontrola pristopa, predvsem pa video nadzor in protivlomni sistemi. Mobicom svojim strankam nudi celostno storitev – od načrtov in projektiranja sistema na podlagi specifičnih značilnosti stavbe in vaših želja, do izbire ustrezne opreme, montaže in servisa. Ves čas smo vam seveda na razpolago tudi za svetovanje in tehnično pomoč pri uporabi sistema. Bodite brez skrbi – z našo pomočjo je vaše premoženje varno!

 

Tehnično varovanje MOBICOM

 

Protipožarni sistemi podjetja Mobicom

Tehnično varovanje stavb poleg videonadzora in protivlomnega varovanja, na katera se v podjetju Mobicom predvsem osredotočamo, vključuje tudi sisteme za preprečevanje požarov. Takšni protipožarni sistemi so postali nujen del zgradb, saj uspešno zaščitijo premoženje in ljudi. S pravočasnim javljanjem lahko namreč ustavimo širjenje požara in preprečimo večjo škodo. V podjetju Mobicom vam nudimo vrhunske sisteme ADS, ki jih lahko vgradimo samostojno ali pa v sklopu protivlomnega sistema. Tako bo vaša hiša ali poslovna stavba varna tako pred požarom kot pred nezaželenimi gosti, vi pa boste brez skrbi.

Tehnično varovanje

Kontrola pristopa znotraj objekta

Predvsem v velikih poslovnih stavbah je izjemnega pomena, kdo izmed zaposlenih ima dostop do določenih prostorov in ob katerem času. Mobicom vam v ta namen ponuja sisteme, s katerimi boste lahko natančno določili, kdo sme vstopiti v nek prostor. Tehnično varovanje objekta namreč niso le protivlomni ali protipožarni sistemi, ampak vključujejo tudi takšen nadzor. V podjetju Mobicom lahko zagotovimo kontrolo pristopa za manjše in velike objekte, celo do velikih poslovnih objektov z več kot 10.000 vrati. Poleg preprečevanja vstopa je sistem seveda opremljen tudi z alarmom, ki se sproži, če želi nekdo vstopiti na silo ali če so neka vrata predolgo odprta. Sistem povsem prilagodimo vašim potrebam, tako da boste ves čas imeli popoln nadzor nad dogajanjem.

 

Mobicom d.o.o. | Tehnično varovanje, protipožarni in alarmni sistemi, kontrola pristopa
– povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Borovec 23
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 561 01 50
Seznam fraz
Mobicom, tehnično varovanje, protipožarni sistemi, kontrola pristopa
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA