Rabljena računalniška oprema - Gospodarski in ekološki trend

Ste študent ali novopečeni poslovnež z omejenim proračunom? Naša osnovna dejavnost je prodaja rabljene računalniške opreme. V naši ponudbi so rabljeni računalniki, rabljeni notesniki in rabljeni monitorji priznanih blagovnih znamk. Rabljena računalniška oprema je cenejši in do okolja prijaznejši nakup, ki ga pri kvalificiranem prodajalcu tovarniško obnovljene rabljene računalniške opreme, kot smo mi, lahko opravite brez skrbi. Zagotavljamo vam varen nakup, s preverjeno kvaliteto rabljene računalniške opreme, varno dostavo naročila, z garancijo vsaj 6 mesecev in s servisom tudi izven garancije.

Rabljena računalniška oprema - Rabljeni računalniki ali tovarniško obnovljeni rabljeni računalniki?

Pri nas prodajamo rabljeno računalniško opremo, ki se od rabljene računalniške opreme množice zasebnih ponudnikov na internetu, bolšjaku in v oglasniku, razlikuje po tem, da so vsi naši rabljeni računalniki, notesniki in monitorji skrbno pregledani, po potrebi z obnovljenimi, zamenjanimi ali posodobljenimi komponentami, ter testirani, preden so ponovno vrnjeni v prodajo. Dodamo vam še garancijo (vsaj 6 mesecev), servis ter telefonsko svetovanje. Rabljena oprema pri nas se torej razlikuje predvsem v kakovosti opreme in varnosti vašega nakupa.

Rabljena računalniška oprema - Izbira tipa računalnika

Pri prodaji rabljene računalniške opreme je pomemben vidik kakšne potrebe ima kupec. Če potrebuje računalnik za osnovne stvari kot so pregledovanje elektronske pošte, plačevanje računov, pregled sporeda v kinu, resnično ne potrebujete dragega in novega računalnika. Vaše potrebe bo zadovoljil že mnogo cenejši osnovni rabljen računalnik. Če ste bolj zahteven uporabnik in pri svojem delu uporabljate npr. programe za risanje v 2D in 3D, ali pa obdelujete slike in filme je seveda za vas primerna rabljena delovna postaja.

Rabljena računalniška oprema - Zakaj so rabljeni računalniki, notesniki in monitorji boljši od novih?

Rabljena oprema je prepričala že mnoge iz treh razlogov. Najprej, prodaja rabljene računalniške je možna po ugodnejši ceni, saj je cena obnove občutno nižja od cene izdelave. Poleg tega so rabljeni računalniki in notesniki podobno ali enako zmogljivi kot novi. Nižja cena vam tudi omogoča, da kupite močnejši rabljen računalnik, kot bi lahko novega. Obenem pa so rabljeni računalniki, notesniki in monitorji ob svoji nadaljnji uporabi bolj prijazni do okolja, kot je izdelava novih.

Rabljena računalniška oprema in ekološki vidik prodaje rabljene računalniške opreme

Rabljena računalniška oprema>Rabljena računalniška oprema se smatra kot energetsko bolj potratna od novih modelov, ki so na voljo na tržišču. A končni uporabniki običajno ne upoštevamo celotnega življenjskega cikla računalnika. Raziskava je pokazala, da izdelava novega računalnika porabi občutno več energije kot pa uporaba računalnika v preostalem ciklu. Obenem gre za izdelavo posameznega računalnika veliko materialov in naših virov; kemikalij, naftni derivati in ogromne količine vode. Torej, manj ko izdelamo novih računalnikov, bolj varčni smo. Rabljeni računalniki, notesniki in monitorji običajno na koncu pristanejo kot e-smeti na deponijah, zbirališčih elektronske opreme in tudi na divjih odlagališčih. Večkrat, kot je ponovno uporabljena že rabljena oprema, manjši je kup e-smeti. Ko boste naslednjič razmišljali o novem računalniku, najprej premislite, ali je vaš rabljeni lahko še uporaben za koga drugega in nato pri nas preverite, če imamo dovolj zmogljiv rabljeni računalnik za vas.

BROWN BEAR TEAM d.o.o. | Prodaja rabljene računalniške opreme, rabljeni računalniki, notesniki in monitorji - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Izdelki

Pokaži vse >
Laptop
Laptop

Laptop je kos opreme, ki nas dan danes spremlja skoraj povsod – v službi, doma, na počitnicah…...

Več
Laptop
Laptop

Laptop je kos opreme, brez katerega skoraj več ne gre. Vzamemo ga povsod – na počitnice, v službo,...

Več
Pokaži vse >
Monitorji
Monitorji

Monitorji so obvezna oprema namiznih računalnikov. Na trgu je ogromno ponudbe, pri kateri... Več >

Prenosni računalniki HP
Prenosni računalniki HP

Če imate prenosnik z Windows 10, obstaja velika verjetnost, da ga uporabljate za delo ali... Več >

Pošlji povpraševanje