Pošlji povpraševanje

Grelni gel za pomiritev bolečine v mišičnem tkivu in sklepih

Grelni gel je primeren za lokalno uporabo po intenzivni športni aktivnosti. Namenjen je umiritvi utrujenih, razpolelih mišic. Fizični stres, ki ga morajo mišice vzdržati med dolgotrajno športno aktivnostjo povzroča tako imenovane mikro-poškodbe v tkivu. Prav tako je grelni gel idealen za enkratno fizično preobremenitev mišice. V primeru pretegnjene mišice grelni gel ublaži bolečino in zagotovi sprostitev mišičnega tkiva.

Spletna trgovina Tosama ima v svoji prodajni ponudbi serijo kvalitetnih in preizkušenih grelnih gelov za raznolike potrebe. Podjetje ima lastni prodajni salon v vseh večjih mestih po Sloveniji, za svoje spletne kupce pa imajo na voljo številne ugodnosti. Tosama stremi k visokim standardom svojih prodajnih izdelkov in zagotavlja ugodne cenovne ponudbe. Za vsak nakup nad 50 evri je dostava popolnoma brezplačna, prav tako so vedno na voljo številne aktualna znižanja cen. Vredno je slediti njihovim novicam, ki stranke redno obveščajo o morebitnih novostih na področju zdravja in higiene, kot tudi o novih prodajnih ugodnostih.  

NA VOLJO TUDI HLADILNI GELI

Gel za mišice pomiri lokalizirano bolečino po športni aktivnostih

Gel za mišice ublaži neprijetno razbolelost tkiva in olajša muskelfiber. Mišično tkivo je po tretmaju prožnejše. Organski silicij s pomočjo eteričnih olj učinkovito segreje in ponovno aktivira mišično tkivo. Lokalizirana napetost je pomirjena. Številni izdelki za olajšanje bolečine v tkivu in sklepih so osnovani iz naravnih virov. Solime Silicum Flex grelni gel za mišice vsebuje evkaliptusovo olje in izvleček njivske preslice. Primerno je za nanos na noge, roke, ramena, hrbet in prsni koš. Izogibati se je potrebno obrazu in morebitnemu stiku s sluznicami. Gela za mišice se ne sme uživati. Zunanja uporaba je dovoljena tudi do dvakrat na dan.


Gel za masažo mišic

Grelni gel

Gel za ogrevanje mišic po dolgem dnevu z nepraktično obutvijo

Gel za ogrevanje mišic je odličen za večerno uporabo. Po dolgem dnevu ima marsikdo boleča stopala. Delo, ki zahteva neprestano premikanje izmuči celotno telo, poseben napor pa je usmerjen v stopala. Tudi nepraktično obuvalo pogosto lahko predstavlja vzrok za razbolele noge in gležnje. Ženska stopala so mnogokrat pod hujših stresom prav zaradi uporabe visokih pet, ki postavijo sprednji del noge pod velik napor. Redna uporaba čez daljše življenjsko obdobje lahko brez tretmaja vodi do resnih poškodb in kronične bolečine. Gel za ogrevanje mišic je odličen za hitro in preprosto oblažitev bolečinskih simptomov. Priporočena je redna uporaba ob vsakem večjem naporu.   

Gel za masažo mišic je varen in zanesljiv za vsakdanjo uporabo

Grelni gel za masažo mišic je hitro dostopen prek zanesljive spletne prodajalne Tosama. Njihovi izdelki konstantno dosegajo odličen industrijski standard. Ponudba se spreminja s razvojem medicine in znanosti. Obiskati je mogoče njihove strokovne prodajalne, kjer se stranka o svojih skrbeh lahko posvetuje z izobraženim strokovnjakom. Grelni gel je le eden izmed njihovih izdelkov, ki so namenjeni razbolelim mišicam. Priljubljeni prodajni produkti so infra-rdeči ogrevalni obliži ter proti-vnetni trak za kolena, ki globinsko segreva tkivo, sprošča mišično napetost in zagotavlja boljšo prekrvavitev. 

Gel za sproščanje mišic in boljšo globinsko prekrvavitev tkiva

Gel za sproščanje mišic deluje proti-vnetno. Po intenzivni športni aktivnosti ali stresnem dnevu se grelni gel vmasira v razboleli predel, kjer deluje blažilno. Napetost v mišicah je sproščena in bolečine v sklepih olajšane. Uporaba je primerna tako za akutne kot tudi kronične bolečine. Zdravniki redno predpisujejo grelni gel tudi za degenerativne spremembe. Ogrevanje mišic in vezi stimulira celično rast in povečuje prekrvavitev. Toplota prodira globoko v tkivo in olajša bolečino tudi za več ur. Izogibati se je potrebno uporabo na ranjenih predelih. Pred uporabo v visoki nosečnosti se je nabolje posvetovati z osebnim zdravnikom. Predstavlja odlično preventivo pred dolgoročnimi poškodbami stopal zaradi neprimerne obutve. Grelni gel je primeren tudi za preventivno uporabo pred mišičnimi krči.

PERNATON GELI ZA MIŠICE >>>